Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

La gestió de la pobresa a Catalunya, a 'Aquí parlem'

Per
Lluís Falgàs i Francesc Roig al plató d''Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Francesc Roig a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:30h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Francesc Roig, que presideix Càritas Catalunya. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Lluís Falgàs entrevista Francesc Roig. Llicenciat en Filologia Romànica i Hispànica per la Universitat de Barcelona i catedràtic de Llengua i literatura catalanes, ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de l'educació, com a professor i com a inspector. És membre de la Junta Permanent del Català de la Direcció General de Política Lingüística, del Departament de Cultura, i de la Comissió Tècnica Reguladora de l'Ensenyament del català, del Departament d'Educació. Des del 2016, és president de Càritas Catalunya. Lluís Falgàs li demanarà sobre la tasca de Càritas davant el 24,4% de persones en risc de pobresa o exclusió social que es va registrar el 2023 a Catalunya.

Francesc Roig

Francesc Roig durant l'entrevista a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem' també tractarà l'actualitat política d'una setmana en què el president Aragonès ha estat al Senat defensant la Llei d'amnistia i s'ha engegat la maquinària electoral, un cop tancades les llistes.

RTVE

anterior siguiente