Enlaces accesibilidad
Sexband

'Sexe sense fronteres', aquesta setmana a 'Sexband'

'Sexband' ens proposa parlar dels prejudicis a l’hora de tenir relacions amb gent d'altres cultures o ètnies

Diumenge 2 d'abril a les 14:20 h a La 2

Per
Asaari Bibang participa aquesta setmana al podcast de 'Sexband'
Asaari Bibang participa aquesta setmana al podcast de 'Sexband'

'Sexband' és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat al sexe. Presentat per La Terremoto de Alcorcón, s'emet els diumenges a La 2.

El programa 'Sexband', presentat per La Terremoto de Alcorcón, es pregunta aquesta setmana com funciona això de compartir llit amb algú d'una cultura sexual radicalment oposada a la nostra. Analitzarà també els tòpics i prejudicis que existeixen al voltant d’algunes persones pel seu origen.

Aquesta setmana La Terremoto parlarà amb la Montserrat Anguiano, una artista afro descendent que afirma que ser negra en un món racista no és fàcil, tampoc, a l'hora de relacionar-se sexo-afectivament.

La Terre també coneixerà la Carol, que va arribar amb deu anys a una Espanya franquista, on els negres eren una minoria. Ha estat una de les pioneres en obrir un camí a la normalització dels negres en la nostra societat, pel fet de ser de les primeres a formar una parella interracial.

La Marcia i l'Armand parlaran de la seva relació

La Marcia i l'Armand parlaran de la seva relació RTVE CATALUNYA

I, finalment, trencarem els mites que sovint existeixen sobre les dones sud-americanes al voltant del sexe, amb els testimonis de la Marcia, natural de Brasil, i l'Armand, la seva parella catalana.

En el videopodcast setmanal, l'Asaari Bibang còmica i actriu, visitarà 'Sexband'.

RTVE

anterior siguiente