Enlaces accesibilidad
Obrim fil

'Tenim massa turistes? a 'Obrim fil'

  • Ana Boadas i Xavier Sardà conversen amb Màrius Carol, Llucia Ramis, Carme Lluveras i Tomàs Güell
  • Dijous, 26 de maig, a les 23.40h a La 1 de RTVE Catalunya
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Anna Boadas i Xavier Sardà, preparats per començar
Anna Boadas i Xavier Sardà, preparats per començar

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' dedica el programa d’aquesta setmana a parlar sobre els efectes del turisme a Catalunya i analitzarà els beneficis i perjudicis. El turisme es recupera dels anys difícils de la pandèmia i el sector comença a tenir reserves per l'estiu, després d'una campanya de Setmana Santa prou positiva.

Xavier Sardà entrevista Joan Gaspart, expresident de Turisme a Barcelona; Carles Sans, actor i veí del barri de l’Eixample, i al regidor de turisme i indústries creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé,  per explicar les mesures que estudia l’Ajuntament de Barcelona al respecte.

Xavier Sardà, al set del programa 'Obrim fil'

Xavier Sardà, al set del programa 'Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Ana Boadas i Xavier Sardà comptaran amb quatre analistes per analitzar els efectes del turisme a Catalunya: Màrius Carol, periodista i escriptor, Llucia Ramis, escriptora resident a Barcelona, Carme Lluveras, entrenadora de bàsquet, i Tomàs Güell, emprenedor.

Ana Boadas al plató d''Obrim fil'

Ana Boadas al plató d''Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Ana Boadas presentarà el testimoni de la Paquita Vàzquez, guia oficial que assegura que la turismofòbia està creixent. Jaume Osete, ecologista partidari del decreixement turístic; Manel Martínez, vicepresident de l’Associació de veïns del barri de la Barceloneta, i Martí Cusó, portaveu de ‘Resistim al Gòtic’. Finalment, viatjarà a Lloret de Mar, per entrevistar l’alcalde, veïns i comerciants, i veurem com afronten en aquesta localitat la tornada del turisme després de la pandèmia.

RTVE

anterior siguiente