Enlaces accesibilidad
Obrim fil

'Chanel guanyarà Eurovisió?' a 'Obrim fil'

  • Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran amb Albert Domènech, Judit Mascó, Montse Vidal i Xavi Martínez
  • Dijous, 12 de maig, a les 00:15 RTVE Catalunya
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Anna Boadas i Xavier Sardà, a l'estudi del programa
Anna Boadas i Xavier Sardà, a l'estudi del programa

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' dedica el programa d’aquesta setmana al gran esdeveniment musical de l'any: el Festival d'Eurovisió. La final de la 66a edició de la gala d'Eurovisió 2022 es celebra el dissabte 14 de maig a Torí, Itàlia. Es tracta de la 61a participació d'Espanya al certamen amb l'actriu, cantant i ballarina de 31 anys, Chanel Terrero, que tot i néixer a Cuba, ha viscut des de petita a Olesa de Montserrat.

Xavier Sardà, al set del programa 'Obrim fil'

Xavier Sardà, al set del programa 'Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Xavier Sardà entrevistarà Alejandro Abad, que va participar com a intèrpret i cantant a Eurovisió. També és autor de la cançó 'Dile que la quiero' amb la que el cantant David Civera va quedar sisè al festival. Assegura que la cançó de Chanel té tots els ingredients musicals perquè agradi a tothom. També entrevistarà Manuel Martos, músic i productor musical, ex jurat d'Operación Triunfo, i fill del cantant Raphael. I coneixerem l'opinió del coreògraf Poty Castillo sobre Chanel: assegura que 'és una artista de cap a peus i balla de forma espectacular'. També intervindrà la cantant Lydia Rodríguez, que tot i obtenir un punt al festival de 1999, té molts bons records d'aquell dia i és molt fan de Chanel.

Ana Boadas al plató d''Obrim fil'

Ana Boadas al plató d''Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Per aprofundir i debatre sobre el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató els analistes i col·laboradors

Albert Domènech, Judit Mascó, Montse Vidal i Xavi MartínezAlbert Domènech, periodista i fan d'Eurovisió, està convençut que Chanel Terrero quedarà en el top five del festival. La model Judit Mascó creu que la candidata i representant espanyola, és molt potent; Montse Vidal, comunicadora i locutora de ràdio, considera que Chanel és una aposta comercial molt atractiva i té una força a l'escenari brutal. I Xavi Martínez, comunicador expert en formats musicals, afirma que la candidata espanyola és la proposta per Eurovisió més ambiciosa que s'ha fet mai.

Ana Boadas comptarà amb els testimonis de Pedro Palomo, eurofan, i organitzador d'una festa que es fa cada any per seguir el festival, i Jenny Poquet, professora de ball de Chanel durant 10 anys a Olesa de Montserrat.

RTVE

anterior siguiente