Enlaces accesibilidad

Tres detenguts a Palma per robar una casa mentre la família dormia

  • La Policia ha pogut recuperar els objectes robats
  • També entraren a un establiment comercial

Por
La Policia va recuperar una bicicleta
La Policia va recuperar una bicicleta

Agents de la Policia Nacional amb col·laboració amb la Policia Local de Palma han detengut tres persones de 34, 42 i 45 anys com a presumptes autors de dos robatoris amb força a un domicili i a un local comercial. Els fets s'han produït durant la matinada de dimarts a un carrer del barri del Mercat de Palma. La centraleta del 091 va rebre una telefonada per part dels moradors de la casa que alertaven que algú havia entrat a ca seva mentre dormien.

Entraren a robar mentre les víctimes dormien

Immediatament, patrulles de la Policia Nacional i de la Policia Local es varen personar a la casa i s'entrevistaren amb les víctimes del robatori, una família, pare, mare i filla. Segons la denúncia varen veure que hi havia un llum encès a la casa i que els havien robat els ordinadors, els mòbils i altres objectes de valor.

Recuperen els objectes robats

La dona explicà a la Policia que el seu marit havia sortit al carrer per intentar localitzar els ordinadors amb el geolocalitzador.  Les patrulles localitzaren l'home a un carrer pròxim on havia localitzat algunes persones, que en aquell moment no duien cap objecte damunt. Els policies varen poder esbrinar que havien amagat els objectes robats i trobaren dins una paperera i un contenidor dures carteres propietat de la família. A més, a un quarto de comptadors d'un edifici veí trobaren cinc ordinadors, tres tauletes, un llibre electrònic, dos altaveus, i altres objectes de valor. També pogueren recuperar un telèfon mòbil d'alta gamma i els estris que varen fer servir suposadament per cometre el robatori. Entre els objectes recuperats hi havia també una bicicleta.

També a un establiment comercial

Els agents varen poder comprovar que els presumptes lladres entraren a la casa a través de les terrasses dels edificis pròxims. Durant la investigació també es va constatar que els detenguts, dos homes i una dona,presumptament també havien entrat a robar a un establiment de la zona d'on vares sostreure uns ordinadors i un aparell electrònic.