Enlaces accesibilidad

L'Ajuntament d'Inca comença la primera fase de la campanya dels bons comercials destinada als inquers

  • 144 comerços i empreses locals s'han adherit a aquesta iniciativa de l'Ajuntament d'Inca
  • 300.000 euros en 20.000 bons de 15 euros de descompte

Por
144 comerços i empreses locals s'han adherit a aquesta iniciativa de l'Ajuntament d'Inca
144 comerços i empreses locals s'han adherit a aquesta iniciativa de l'Ajuntament d'Inca

Contribuir a la sostenibilitat financera i al manteniment de l'activitat comercial

Ha començat la Campanya de Bons Comercials 2023, que destinarà 300.000 euros en 20.000 bons de 15 euros de descompte. «El nostre objectiu és contribuir a la sostenibilitat financera i al manteniment de l'activitat comercial i empresarial del nostre municipi d'Inca. Aquesta línia d'ajudes està dirigida especialment als sectors més afectats per la crisi provocada per la pandèmia i vol contribuir també a dinamitzar la ciutat», destaca el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

Un màxim de quatre bons de 15 euros per inquer

Des de l'1 de gener, els inquers i les inqueres ja poden bescanviar els seus bons Reiniciam Inca. Cada ciutadà podrà disposar d'un màxim de 4 bons de 15 euros de descompte, els quals pot utilitzar en una única compra o establiment, o aplicar-los en compres o establiments diferents sempre que la compra tingui un valor mínim de trenta euros per cada bon.

Per poder bescanviar els bons, els ciutadans inquers tan sols s'han de dirigir a un dels establiments adherits a la companya i amb el seu DNI ja podran aplicar el descompte de 15 euros en la compra. El llistat de les empreses que participen en la campanya dels bons Reiniciam Inca es pot consultar aquí: https://bonsreiniciaminca.com

Hi participen 144 empreses locals

En total participaran en la campanya dels bons Reiniciam Inca 2, un total de 144 empreses locals. D'aquesta manera, cada una dels establiments adherits podrà disposar de 137 bons que es bescanviaran a la seva empresa. Per tant, cada un dels negocis que participa d'aquesta iniciativa rebrà una subvenció de fins a 2.055 euros.