Enlaces accesibilidad
Alimentació

Torna HORECA amb una millora clara de les perspectives del sector de la restauració

  • Professionals de la restauració es posen al dia amb nova maquinària i noves tècniques
  • Aquesta edició està centrada en la promoció del producte local

Per
La fira Horeca torna a Palma

Una nova passa en la recuperació de certa normalitat l'hem trobada avui al Velòdrom Illes Balears, on ha obert les portes una nova edició de la fira de professionals de la Restauració. La Fira HORECA torna després de la cancel·lació de l'edició de l'any passat a causa de la pandèmia amb més participants que mai.

Al Velòdrom es respirava avui dematí emoció i optimisme a parts iguals i, sobretot, l'esperança que el sector de la restauració faci passes definitives cap a la normalització. El president de la patronal de la Restauració de la CAEB, Alfonso Robredo ha confirmat les bones perspectives de cara a la temporada turística amb les quals hi treballa el sector.

A la fira, s'hi va a fer negoci

Però la fira és principalment lloc de trobada pel negoci i així ho han destacat els empresaris i els cuiners que es posen al dia amb ponències i taules rodones en les quals es parla de nova maquinària i noves tècniques que interessen als professionals.

Una fira que creu en el producte local

Durant els tres dies de fira, una trentena d'empreses de producte local de les Balears exhibiran i donaran a conèixer i a tastar els seus productes, a l'estand de la conselleria d'agricultura.

L'hostaleria, la restauració i el càtering absorbeixen el 70% del producte agroalimentari de les Balears. La consellera Mae de la Concha ha fet especial esment en la necessitat d'implicar la restauració i l'hostaleria en el consum de producte.