Com fer panellets a casa amb èxit? La recepta d'Ada Parellada
- La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens explica que és un mètode casolà ràpid i fàcil
- Parellada ens acosta la seva fórmula infal·lible i ens mostra en directe com podem fer panellets pas a pas
La xef Ada Parellada ens convida a perdre la por als panellets i a mantenir la tradició de fer-los a casa, fins i tot si anem justos de temps. Amb aquesta recepta fàcil i ràpida, i l'èxit està garantit: uns panellets daurats, tendres i deliciosos. En una conversa al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, la cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens mostra com els podem fer pas a pas en directe.
En la seva secció Històries de bar, explica que fer panellets no és cap ciència: només cal una bona ametlla molta, sucre, ou i pinyons. I, sobretot, seguir els petits trucs que marquen la diferència —des de com pastar la massa fins a la temperatura exacta del forn. Amb una mica de paciència i aquestes instruccions, ningú no podrà resistir-se a repetir.
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|