Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Bartomeu Vicens, condemnat a 4 anys i mig, paga les fiances de 200 mil euros per no anar a la presó. Dimarts, es firmarà el conveni de 45 milions d'euros per fer el tramvia de la badia de Palma i millorar les carreteres de Mallorca. Sentirem la Sibil·la de Lluc, que enguany l'interpretarà la nina Maria Rosselló de 12 anys. A Les Balears continuen en alerta groga, i a Ciutadella una rissaga de 80 centímetres afecta el Port. Rafel Nadal prepara a Manacor els primers compromisos esportius del 2010.

El Govern ha firmat el nou model de finançament, segons el qual rebrà 210 milions d'euros addicionals: Bloc i UM s'hi oposen. La Unió de Pagesos dóna dos mil quilos de menjar a l'Associació Mallorca Sense Fam... Els pagesos han venut tota la producció de porcella negra mallorquina d'enguany. Les Balears continuen en alerta groga pel temporal de vent: anit passada les ratxes arribaren als 105 km per hora a Alfàbia.

Es tanca la crisi institucional a Palma: UM dóna suport als pressuposts i vota amb el PSOE i el Bloc. Les vendes nadalenques no s'animen I hem visitat els botiguers d'Inca, que no capten clients, tot i els descomptes. Dos morts i un ferit greu en la col·lisió frontal de dos cotxes tot terreny a la carretera de Campos a Porreres. Rafel Nadal tornarà a les pistes de tennis a final de mes. Diu que està al 100 per cent.

  • Can Gazà es una finca a las afueras de Palma de Mallorca
  • Sirve de refugio a gente que ha salido del mundo de las drogas y la marginalidad
  • Se autogestionan y no reciben ayudas de las instituciones

El jutge decidirà demà si ha d'enviar Bartomeu Vicens a la presó. Vicens abandona el Parlament. Com cada solstici d'hivern, el sol va travessar les rosasses de la Seu: un efecte lumínic preciós. S'ha decretat l'alerta groga a les Illes perquè la previsió és de vent molt fort del sud i temporal a la mar. El Mallorca perd el darrer partit d'enguany on dues errades del porter i de la defensa permeteren els gols del Málaga.

Esquerra Republicana abandona todos su cargos de gobierno al considerar insostenible la situación política ante los casos de corrupción que se investigan. El propio Antich se ha negado a que el voto del diputado Bartomeu Vicens, condenado ayer mismo por corrupción, sea la llave que dé estabilidad a su gobierno.

Continua a Madrid la investigació judicial del patrimoni de l'expresident Jaume Matas. El Cconsell d'Administració de Sa Nostra ratifica la unió amb les caixes de Canàries, Navarra i Burgos. Acaba la cimera de Copenhaguen I els ecologistes volen controlar les emissions dels avions. El Mallorca juga el darrer partit de l'any contra el Málaga amb la baixa de Borja Valero i el dubte de Chori Castro.

Sa Nostra demà fa una assemblea extraordinària en què es podria informar d'aliances amb altres caixes espanyoles. Per primera vegada, l'economia de les Balears tancarà l'any amb un creixement negatiu del 3,8 per cent. PP i PSOE es posen d'acord per demanar que es prorrogui la concessió al Club Nàutic d'Eivissa. Els jugadors del Mallorca visiten els infants ingressats a l'hospital de Son Dureta per felicitar-los les festes de Nadal.