Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Hay dos heridos y uno está grave. Según algunos testigos se ha desplomado por completo y se ha formado una montaña de escombros de varios metros. No se conocen las causas del derrumbe, pero se ha descartado un escape de gas. El edificio tenía unos 50 años y estaba construido con muros de piedra arenisca. Según los vecinos, tenía varias grietas, pero el Ayuntamiento dice que no había ninguna denuncia

Oberta una investigació per aclarir les causes de l'enfondrament de l'edifici de Palma. El Govern declara dos dies de dol en record de les víctimes, L'Ajuntament de Palma i el Govern faran sessions extraordinàries. El Mallorca empata en el darrer minut contra l'Atlètic de Madrid i ja suma 14 punts. Jorge Lorenzo haurà d'esperar al Gran Premi de València per proclamar-se subcampió del món.

La cifra de víctimas mortales en el derrumbe de un edificio, ocurrido esta madrugada en Palma, se eleva a cinco, tras el hallazgo de otro cadáver por parte de los servicios de emergencias y rescate que se encuentran en el lugar del suceso.

Entre los fallecidos hay una menor de unos 16 años, una mujer de unos 30, así como dos varones de unos 60 años, que son las cuatro víctimas mortales encontradas en primer lugar, según ha precisado la alcaldesa de Palma, Aina Calvo.

Los Bomberos han confirmado que la quinta víctima mortal que han rescatado es un varón, aunque no ha precisado su identidad ni su edad.

Al menos cuatro personas han fallecido al derrumbarse un edificio en el centro de Palma de Mallorca. Dos personas están heridas y los equipos de rescate buscan a otros dos desaparecidos (26/10/09).

Al menos cuatro personas han muerto al derrumbarse un edificio habitado de cuatro plantas sobre las 00.30 horas de esta noche en la confluencia de las calles Rodríguez Arias y Alós de Palma de Mallorca, según informa Radio Nacional. Otras dos personas continúan desaparecidas. (26/10/09).

Dues-centes mil persones seran vacunades a les Balears contra la grip A.

Els principals empresaris turístics es reuneixen a Palma per parlar del sector i cercar sortides al sector.

Les institucions cerquen el consens per modificar el projecte del dic de Ciutadella perquè hi puguin atracar creuers.

Més a prop el tren-tram, de Manacor, que serà en superfície; l'Ajuntament reconeix el cost de soterrar-lo.

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid ha estat destituït 24 hores abans de jugar contra el Mallorca.

Jorge Lorenzo vol assegurar-se diumenge el subcampionat de MotoGP a Sepang.

Els socis del Pacte reconeixen que la imputació de Munar no és bona per la imatge del Parlament.

La policia analitza la documentació requisada en la investigació del cas Son Oms.

Dos mesos i mig ha durat l'obra de reforma d'un dels bars de Palma on ETA va posar una bomba.

Jorge Lorenzo ja és al circuït de Sepang, on diumenge es disputa el penúltim gran premi de MotoGP.

El Govern balear ha aprovat avui el projecte de llei dels pressuposts del 2010, marcats per la crisi. Es dispara la demanda d'aliments per part de les famílies necessitades: la Creu Roja repartirà 144 tones de menjar. Avui ha arribat el primer contingent de l'Operació Retorn: són els descendents dels nostres emigrants a Amèrica. Un incendi als baixos d'un hotel provoca 9 intoxicats per fum. Demà continuarà el temporal, amb ratxes de vent de 90 quilòmetres: també plourà amb força.

El projecte del golf de Son Baco, a Campos, pendent del vot de Bartomeu Vicens, imputat en casos de corrupció. Demà faran un consell de govern extraordinari per aprovar els pressuposts de 2010, que es rebaixen un 5 per cent. Consell d'Eivissa i Demarcació de Costes divergeixen sobre l'esbucament de les casetes de pescadors de l'illa. Un incendi crema tres cotxes a un taller del polígon de Son Fuster de Palma; Investiguen si ha estat provocat. La mallorquina Brigit Yague ha tornat de Dinamarca, on ha guanyat la medalla d'or de taekwondo.

Commoció a Eivissa a causa de l'atropellament d'un al·lot de 15 anys per un conductor que anava gat. Fa dos anys de la desaparició de Margalida Bestard, de 72 anys i la família demana que la justícia no se n'oblidi. Un incendi destrueix una perruqueria i un restaurant a Can Pastilla, a Palma. El Mallorca guanya el Getafe per 3 a 1 i es cinquè i se situa en zona UEFA. Rafel Nadal juga la primera final en cinc mesos, però la perd contra el rus Davidenko.