Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Los forenses han identificado hasta ahora a 9 de las 13 víctimas mortales de Castelldefels. El estado de los cuerpos hace muy difícil los trabajos de reconocimiento. Las familias esperan en una sala habilitada en la Ciudad de la Justicia. Montserrat Tura, consejera de Justicia de la Generalitat, ha dicho en Rado 5 que las familias están 'impacientes y colaboradoras' (25/06/10)

La juez investiga un supuesto tráfico de influencias en una permuta de terrenos entre la Generalitat y el Palau. Castells, que ha ido en calidad de testigo, ha rechazado cualquier actuación irregular repecto a Millet y Montul, los dos ex-responsables del Palau que están encarcelados por esta causa.

La presidenta del Tribunal Constitucional (TC), María Emilia Casas, ha convocado un Pleno para este lunes y los días sucesivos en cuyo orden del día se incluye la deliberación sobre su borrador de sentencia del Estatut de Cataluña, así como la resolución, previsiblemente denegatoria, de los recursos de súplica interpuestos por la Generalitat en el marco de este procedimiento.

Enrevista al Conseller d'Educació al 'Matí a 4 bandes'

"Hem de fugir dels catastrofismes"

El Conseller d'Educació ha estat al programa "El matí a 4 bandes" on ha valorat els resultats de les proves de nivell de sisè de Primària. Maragall ha dit que ens hem d'exigir més però no podem ser catastrofistes perquè Catalunya ha acollit un 15% d'alumnat immigrant en només 8 anys.

Darrerament, la Vall d'Aran ha quedat exclosa de les Vegueries. Els grups del tripartit al Parlament s'han avingut per tal de reforçar el rang de la Vall d'Aran com a entitat territorial singular dins de Catalunya. Lluís Falgàs analitza a "Aquí Parlem" si la Vall d'Aran segueix amb l'amenaça d'independitzar-se de Catalunya, si el seu present i futur és el turisme, si segueix viu l'aranès i si segueix pendent dels ossos.

Aquí Parlem comptar al plató amb el Síndic d'Aran i diputat del PSC al Parlament, Francesc Boya. A més, el programa ha parlat de la sessió de control del Parlament, de l'inici de la comissió d'investigació sobre les irregularitats del Palau de la Música i les propostes antidèficit dels grups parlamentaris.