La revista d'actualitat Barcelona RTVE entrevista l'escriptor, periodista i gastrònom Néstor Luján a casa seva a Barcelona. Direcció de Pablo Ignacio Dalmases, realització de Ramon Coderch i redacció de Jerònia Vidal. Emès a la Segona cadena el 02/08/1978.
Revista amb guió de José Luis Barcelona, realització de Jaume Serra, producció de Xavier Forné, presentació de Sílvia Tortosa, redacció de Néstor Luján, Javier Rodríguez i Aurora Ballester.
Entrevistes a Antònia Crehuet especialista en moda, sobre vestits de bany. Albert Ràfols Casamada. Escola Eina. Parc de la Ciutadella. Reportatge de Néstor Luján des del restaurant Set Portes sobre els establiments del segle XIX a Barcelona. Actuacions de Syrex, Rafael Eduardo, Maruja i Colores. Emès el 09/08/1982
Revista amb guió de José Luis Barcelona, realització de Jaume Serra, producció de Xavier Forné, presentació de Sílvia Tortosa, redacció de Néstor Luján, Javier Rodríguez i Aurora Ballester.
Actuacions de Dyango que canta 'La mare'. Orquestra de Janio Martí, Hermanos Calatrava. Entrevistes a Òscar Mesanza, anticuari més jove d'Espanya; Joan Marc Andreu, rodamón; Celdoni Fonoll recita 'És quan dormo que hi veig clar', de JV Foix, 'Molt lluny d'aquí', de Màrius Torres; i de Maria Mercè Marçal, 'Brida'. Videoclip de la Tuna. Reportatges: músics al carrer, anxoves d'Escala, canvi d'imatge. Restaurants de Barcelona amb Néstor Luján: l'expert en gastronomia explica que la ciutat no ha sabut conservar al llarg dels anys els seus establiments de menjar. Ens en parla des del restaurant Reno. Emès el 16/08/1982.
Solo entendemos que vuestro menú lo acabéis con un café o cortado si va precedido de un postre. Y más, si es una de las delicias del repostero Rafa Delgado, que esta vez nos enseña el paso a paso del flaó ibicenco. Un dulce hecho a base de queso, ¿qué puede salir mal? Ya te lo adelantamos, nada.
“El fondo es la base y la base es el fondo” es el mantra de los Hermanos Torres. Y la clave para que esta caldereta de rape y langostinos te salga increíble. Esmérate en el caldo que el resto es coser y cantar.
El trampó es una ensalada de vegetales típica de Mallorca, los Torres te enseñan a aliñarla con gracia, preparar una buena masa y convertirla en una deliciosa coca de trampó. Ideal para compartir con amigos.
La guinda al menú de Menudos Torres corre a cargo del repostero Rafa Delgado. Que levante la mano quien disfrute de la Semana Santa única y exclusivamente por sus dulces.
¿Le llamáis sepia o choco? Como sea, esta receta de las costas de Huelva y Cádiz es rica, sencilla y sabrosa. Menudos Torres nos enseñan a preparar unas albóndigas de sepia.
Adéntrate en el programa de los Torres con este 'house tour' de la mano de Javier y Sergio. Una casa rodeada de vegetación por donde van a pasar muchas caras conocidas y otras que celebrarás empezar a conocer. ¿La estancia estrella? La cocina. Un espacio diáfano donde los hermanos van a dar rienda suelta a su talento. ¡Bienvenidos a Menudos Torres!