Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • Estem a 7 d'agost i sembla que el sector turístic valora positivament com avança el mes més destacat de les vacances. A  les costes de Tarragona i Girona esperen repetir el bon balanç de l'any passat tot i el descens de turisme rus. A Barcelona creuen que augmentaran l'ocupacó./ Les previsions s'han complert: El turisme rus ha passat de ser el 21 per cent dels visitants de la Costa Daurada a un 8 per cent. La devallada de la moneda i la guerra d'Ucraïna en són els motius. Tot i això, els hotelers de la Costa Daurada veuen el got mig ple./ El turisme rus també ha punxat a la Costa Brava. Alguns hotels de Blanes i Lloret havien arribat a tenir l'any passat fins a una tercera part de clientela russa
  • A Castelldefels continua la investigació per tal d'esbrinar qué va portar un home a matar la seva família i suicidar-se després
  • El debat preelectoral passa avui per les reaccions a la porta oberta a una reforma de la Constitució que ahir feia el ministre de Justícia per aclarir les competències de l'estat i les de les comunitats autònomes. El PP català diu que la veu bé  i des de Convergència creuen que l'objectiu és recentralitzar
  • Els sindicats Unió de Pagesos, JARC i Asaja s'han manifestat avui a Lleida per reclamar sancions per a la gran distribució centreeuropea de fruita dolça que pressiona els preus a la baixa
  • Dia de descans per la primera plantilla del Barça. On no s'atura l'activitat és a les oficines del club. Dies decisius pel futur de l'encara blaugrana, Pedro Rodríguez. 
  • El festival de Cap roig tornarà a rebre aquesta nit la visita de Daniel Carbonell, més conegut com Macaco. El cantant presentará a Calella de Palafrugell temes del seu darrer disc, Historias Tatooadas, un treball que barreja estils musicals de diferents lloc del món, des de la Mediterrània fins al Carib./ I de Calella a Perelada, on Luz Casal actuarà aquesta nit per primera vegada per presentar el seu nou disc, que porta per títol Almas gemelas. És el primer treball inèdit de la cantant gallega en 6 anys
  • Superats els primers set dies d'agost el sector turístic comença a fer balanç més que positiu de com avança l'estiu. A la costa de Tarragona i Girona estaven preocupats pel descens del turisme rus però el turisme local ho està compensant. A Barcelona també molt bones dades d'ocupació. Aquests dies el Circuit omple els hotels i les platges./ Les previsions s'han complert: El turisme rus ha passat de ser el 21 per cent dels visitants de la Costa Daurada a un 8 per cent. El turisme rus també ha punxat a la Costa Brava. Alguns hotels de Blanes i Lloret havien arribat a tenir l'any passat fins a una tercera part de clientela russa./ A l'aeroport del Prat segueixen treballant per retornar totes les maletes acumulades al magatzem. Sobretot les de la companyia Vueling 
  • El debat preelectoral passa avui per les reaccions a la porta oberta a una reforma de la Constitució que ahir feia el ministre de Justícia per aclarir les competències de l'estat i les de les comunitats autònomes. El PP català diu que la veu bé i des de CDC creuen que l'objectiu és recentralitzar.
  • Els dos primers vídeos de la campanya institucional de la Generalitat pel 27-S són semblants al del procés participatiu del 9-N. Llavors el TC el va fer retirar quan va suspendre la consulta sobiranista. Els anuncis pel 27S mantenen la mateixa música del 9N i alguns elements visuals, com ara la data de les eleccions a diferents llocs, o l'urna i el vot. La Consellera de Governació ha tret importància a la similitud perquè assegura són informatius i escrupolosos amb la llei.
  • Desarticulada una organització criminal amb seu a Catalunya que traficava amb tot tipus de droga que importaven de Brasil. L'operació de la Policia Nacional va començar fa un any quan van detectar una embarcació que se sospitava que podia introduir cocaïna a Espanya./ A Castelldefels continua la investigació per trobar explicacions al triple homicidi de fa un parell de dies. Els mossos han interrogat veïns i persones conegudes i hi han estat tot el matí, Sandra Castells, treballant a la casa de la família.
  • Els sindicats Unió de Pagesos, JARC i Asaja s'han manifestat avui a Lleida per reclamar sancions per a la gran distribució centreeuropea de fruita dolça que pressiona els preus a la baixa./L'aigua ja transcorre pels 85 quilòmetres del canal principal del Segarra-Garrigues que va del pantà de Rialb a l'Albagés on s'està construint un altre embassament./El tractament per eliminar la plaga de xinxes que ha afectat els plàtans de Barcelona finalitza avui. L'actuació va començar el 8 de juliol, davant les nombroses queixes de veïns 
  • Dia de descans per la primera plantilla del Barça. On no s'atura l'activitat és a les oficines del club. Dies decisius pel futur de l'encara blaugrana, Pedro Rodríguez./Dimarts el Barça disputarà la Supercopa d'Europa contra el Sevilla. I divendres vinent es començarà a jugar la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic./I fa uns minuts s'ha presentat a l'Ajuntament de Barcelona el Trofeu Ciutat de Barcelona que jugaran diumenge Espanyol i Betis./ Demà comença la lliga anglesa i el mercat de fitxatges continua obert.
  • El Reial Madrid està pendent de la situació de David de Gea./ La selecció espanyola de waterpolo femení, vigent campiona del mon, s'ha acomiadat del Mundial de Kazán amb un setè lloc./ Al Parc Nacional de Giant Castle és l'únic indret en tot el continent africà on s'hi pot practicar l'escalada sobre glaç. Superar-lo com si fos el mur de la famosa sèrie Jocs de Trons era el repte per l'aragonesa Cecilia Buil i l'italiana Anna Torreta. Se'n van sortir un cop més. 
  • Peralada va tornar viure anit un nou èxit de Juan Diego Florez. El cantant peruà fa anys que no es perd la seva cita gironina. Aquesta vegada ens va mostrar la seva cara més romàntica amb un repertori de compositors francesos. 
  • Serà un bon estiu: bona ocupació a Barcelona, Girona i Tarragona tot i el descens del turisme rus
  • Debat sobre la proposta de reforma constitucional del ministre de Justícia
  • La policia científica continua investigant la casa del crim de Castelldelfels
  • Juan Diego Flórez torna a enamorar al públic del Festival de Peralada
  • El Barça perfila una plantilla que pòdria comptar amb Nolito com a fitxatge de darrera hora
  • Lluís Rabell, candidato de Catalunya Sí que es Pot a la Generalitat de Cataluña, considera “cosmética” la propuesta de reforma de la Constitución realizada por el ministro de Justicia, Rafael Catalá. “Está a años luz de lo que la gente está demandando en Cataluña”, afirma el líder de la coalición formada por ICV, Podem, EUiA y Equo, que añade que el día 28 de septiembre, si no hay una mayoría, su postura está clara: "Ni investiremos a Artur Mas ni nos alinearemos con fuerzas contrarias a las aspiraciones de Cataluña. Somos alternativa de Gobierno", explica (07/08/15).

  • Al llarg del matí hem anat coneixent més detalls del que ja es considera últim cas de violència domèstica a Catalunya. A Castelldefels es localitzaven anit els cossos sense vida de tots els membres d'una família
  • El ministre de justícia s'ha mostrat disposat a una modificació de la Constitució, si hi ha prou consens, per qüestions concretes, com ara delimitar millor les competències de l'Estat i de les autonomies. 
  • Del debat polític d'avui destaquem la petició del popular Xavier Garcia Albiol al candidat de Junts pel si. Demana a Raül Romeva que abandoni el victimisme després que acusés l'estat d'apallissar els catalans i aquest matí advertís de les conseqüències que tindria la seva derrota a les urnes
  • La solidaritat ha fet possible que un nen guineà, que es va cremar la cara de petit, comenci una nova vida. Fa una setmana li van reconstruir el rostre a la seu de la Fundació Ivan Mañero de Sant Cugat. L'operació urgia perque les seqüel·les empitoraven. Avui l'hem vist com va millorant.
  • El Barça va aprofitar el Gamper per tornar a brillar amb el retorn de Messi i Neymar. El blaugrana es van emportar el títol al gunyar 3 a 0 a la Roma. La nit va començar amb la presentació de l'equip.
  • Juan Diego Flórez torna aquesta nit al Festival de Perelada. El tenor peruà presenta el seu darrer album, que porta per títol "L' amour", un repertori d'àries d'òpera , que passa per Donizzeti, Bizet, Gounod o Massanet. 
  • Los Mossos d'Esquadra investigan la muerte de un matrimonio y sus dos hijos menores en una casa de una zona residencial de Castelldefels. Según un comunicado del Institut Català de les Dones (ICD) de la Generalitat, el hombre mató presuntamente a la mujer y los niños y después se suicidó. Los agentes, adscritos al Area de Investigación Criminal (AIC), recibieron un aviso a las 20.45 horas de este miércoles en el que se informaba de la muerte de estas cuatro personas.

     

    COMMOCIÓ A CASTELLDEFELS 

    L'HOME VA MATAR LA SEVA DONA I ELS SEUS DOS FILLS MENORS I DESPRÉS ES VA SUÏCIDAR

    Commoció a Castelldefels per l'últim cas de violència domèstica a Catalunya. L'home que va aparèixer mort a casa seva s'hauria suïcidat després de matar a trets a la seva dona i als seus dos fills menors. Els Mossos  havien rebut diverses trucades dels veïns per discussions entre la parella però no hi havia cap denuncia prèvia. L'ajuntament de Castelldefels ha decretat tres dies de dol i aquest migdia ha fet un minut de silenci. 

    JUNTS PEL SI ADVERTEIX DE LA REACCIÓ DE L'ESTAT SI NO GUANYEN I ALBIOL DEMANA QUE DEIXIN EL VICTIMISME

    El candidat de Junts pel si diu que si no guanya la seva opció independentista l'estat reaccionarà de manera demolidora. Des del PP, Xavier Garcia Albiol, els demana que abandonin el victimisme i que comencin a fer propostes en positiu. El líder de Catalunya sí que es pot diu que no hi ha dreceres per arribar a la independència i que ara toca pactar amb l'Estat. 

    LES CONSEQÜÈNCIES D'AGAFAR EL COTXE ELS DIES QUE FA TANTA CALOR

     Hi ha més riscos pels conductors aquests dies que fa tanta calor? Els experts ens adverteixen que si. Ens recorden que les temperatures pugen molt a l'interior i que una exposició continuada ens pot marejar i són especialment vulnerables els menors. 

    LA SOLIDARITAT I LA CIRURGIA PERMETEN COMENÇAR UNA NOVA VIDA A L'EDGAR

    A L'Informatiu us explicarem la història de l'Edgar .Té 16 anys i és de Guinea Bissau. Quan era petit va caure al foc i les seqüeles que li van quedar empitjoraven amb el pas del temps i corria el risc de quedar-se cec. Ara, una suma de solidaritat encapçalada per la fundació Ivan Mañero han permès reconstruir-li la cara i que comenci una nova vida.

    EL BARÇA VENÇ LA ROMA AL GAMPER I TORNA  A OFERIR LA SEVA MILLOR VERSIÓ

    El Barça es va endur la cinquantena edició del Gamper vencent amb rotunditat la Roma per 3 gols a 0. La millora dels de Luis Enrique va coincidir amb l'entrada en escena de Messi i Neymar. La nota negativa va ser la lesió de Jordi Alba. S'haurà d'estar quinze dies baixa per la qual cosa es perdrà les dues Supercopes

     Avui un dia de molt de sol i també de molta calor. Les temperatures rondaran els 34 o 35º a moltes poblacions i els 38º a algunes de Ponent i de l'Ebre. Demà: sol, calor intensa però amb nuvolades de tarda i alguns ruixats al Pirineu. El cap de setmana: petit canvi de temps. Tindrem més nuvolades i els ruixats i tempestes de les tardes seran més extensos. La calor afluixarà.

     

    COMMOCIÓ A CASTELLDEFELS 

    L'HOME VA MATAR LA SEVA DONA I ELS SEUS DOS FILLS MENORS I DESPRÉS ES VA SUÏCIDAR

    Commoció a Castelldefels per l'últim cas de violència domèstica a Catalunya. L'home que va aparèixer mort a casa seva s'hauria suïcidat després de matar a trets a la seva dona i als seus dos fills menors. Els Mossos  havien rebut diverses trucades dels veïns per discussions entre la parella però no hi havia cap denuncia prèvia. L'ajuntament de Castelldefels ha decretat tres dies de dol i aquest migdia ha fet un minut de silenci. 

    JUNTS PEL SI ADVERTEIX DE LA REACCIÓ DE L'ESTAT SI NO GUANYEN I ALBIOL DEMANA QUE DEIXIN EL VICTIMISME

    El candidat de Junts pel si diu que si no guanya la seva opció independentista l'estat reaccionarà de manera demolidora. Des del PP, Xavier Garcia Albiol, els demana que abandonin el victimisme i que comencin a fer propostes en positiu. El líder de Catalunya sí que es pot diu que no hi ha dreceres per arribar a la independència i que ara toca pactar amb l'Estat. 

    LES CONSEQÜÈNCIES D'AGAFAR EL COTXE ELS DIES QUE FA TANTA CALOR

     Hi ha més riscos pels conductors aquests dies que fa tanta calor? Els experts ens adverteixen que si. Ens recorden que les temperatures pugen molt a l'interior i que una exposició continuada ens pot marejar i són especialment vulnerables els menors. 

    LA SOLIDARITAT I LA CIRURGIA PERMETEN COMENÇAR UNA NOVA VIDA A L'EDGAR

    A L'Informatiu us explicarem la història de l'Edgar .Té 16 anys i és de Guinea Bissau. Quan era petit va caure al foc i les seqüeles que li van quedar empitjoraven amb el pas del temps i corria el risc de quedar-se cec. Ara, una suma de solidaritat encapçalada per la fundació Ivan Mañero han permès reconstruir-li la cara i que comenci una nova vida.

    EL BARÇA VENÇ LA ROMA AL GAMPER I TORNA  A OFERIR LA SEVA MILLOR VERSIÓ

    El Barça es va endur la cinquantena edició del Gamper vencent amb rotunditat la Roma per 3 gols a 0. La millora dels de Luis Enrique va coincidir amb l'entrada en escena de Messi i Neymar. La nota negativa va ser la lesió de Jordi Alba. S'haurà d'estar quinze dies baixa per la qual cosa es perdrà les dues Supercopes

    Los Mossos d' Esquadara investigan un suceso ocurrido la pasada noche en Castelldefells, Barcelona. Cuatro personas, un matrimonio y sus dos hijos han sido encontrados muertos en la vivienda familiar . Según las primeras hipótesis el hombre habría matado a su mujer y sus hjos y después se habría suicidado. El Ayuntamiento de Castelldefels ha decretado para este jueves una jornada de duelo debido a esta tragedia.