Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Una mujer ha muerto en Castelldefels, en Barcelona, presuntamente a manos de su expareja. El homicidio ha pasado este miércoles a las seis de la mañana, cuando la víctima volvía a casa después de su jornada laboral. Su expareja, que iba encapuchada, le ha clavado un machete provocándole heridas mortales. Alertados por los gritos, los vecinos han llamado a la policía e incluso han intentado retener al agresor, un hombre de 50 años de nacionalidad española. 

  • Una altra víctima: un home mata la seva exparella amb un matxet al mig del carrer a Castelldefels
  • Tranquil·litat a Salou: aquest matí s'ha recuperat la normalitat després dels aldarulls d'ahir per la mort del senegalès
  • Detingut a Terrass: la guàrdia civil arresta un home que va intentar matar la seva exparella a Ciudad Real
  • Supercopa d'Europa: Barcelona 5 - Sevilla 4 
  • La muerte de un hombre de origen senegalés en Salou, en Tarragona, durante una operación contra la venta de material falsificado ha desencadenado las protestas de varias decenas de compatriotas frente a la vivienda donde ha fallecido, según los Mossos d'Esquadra, al saltar por el balcón del tercer piso cuando han entrado los agentes. Los incidentes se han saldado con al menos un detenido y una quincena de heridos además de la interrupción del tráfico ferroviario que permanece cortado en el municipio desde el mediodía.

  • Matí de màxima tensió a Salou per la mort d'un home d'origen senegalès que s'ha tirat d'un tercer pis quan fugia d'una operació dels Mossos d'Esquadra contra el top manta. Els fets han succeït a primera hora i ràpidament alguns compatriotes s'han desplaçat a la zona i han provocat alguns aldarulls que han obligat la policia a carregar.
  • El president del Govern Espanyol Mariano Rajoy, de visita a terres gallegues. ha explicat que durant aquest mandat. La prioritat ha estat la recuperació econòmica d'Espanya i evitar-ne la seva fallida. La propera legislatura  serà, diu,  el moment per parlar del finançament de les Comunitats Autònomes i també sobre una possible reforma de la Constitució. Un debat que ha situat al 2016./ Ciutadans vol que el nou sistema de finançament autonòmic permeti les comunitats tenir prou recursos i blindar dels canvis polítics la inversió en els serveis públics./ I el coordinador General de CDC Josep Rull obre la porta a que el govern que anomena de transició, integri persones que no estan a la llista com per exemple consellers de l'últim govern i també experts de diferents àmbits.
  • Molts dels participants al Circuit passen per les platges de Barcelona i es troben la sorra i l'aigua ben netes. / Durant els mesos de juny i juliol, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut més de 63 mil llaunes i mojitos que els venedors ambulants pretenien vendre als banyistes de les platges metropolitanes. Això suposa un augment del 27% respecte l'any passat
  • Recentment han aparegut tècniques d'entrenament que prometen millors resultats en menys temps. Sembla una fórmula màgica... Però els experts adverteixen que no tot són avantatges./ A Empúriabrava, a Girona, és possible practicar surf sense necessitat d'haver d'anar a la platja
  • Aquesta nit el Barça mirarà d'aconseguir el primer títol del curs, camí del seu segon SEXTET. L'escull és el Sevilla d'Emery. / El Sevilla arriba a la final amb les baixes de Carriso i Pareja, per lesió, i de Kolo, Zonzi i Rami, per gastroenteritis./ I a l'Espanyol avui l'equip descansa./  I a segona, aquesta tarda el Nàstic torna als entrenaments per preparar l'amistós de diumenge a Olot./ I aquest vespre, la selecció espanyola de bàsquet comença la seva gira de preparació per l'Eurobàsquet./ En tennis, Tommy Robredo ha començat amb bon peu el Masters 1000 de Montreal./ Badminton. Carolina Marín s'ha classificat pels vuitens de final del campionat del món que s'està disputant a Jakarta, Indonèsia./ I Jèssica Vall ja és a casa després de triomfar al Mundial de natació de Kazan.
  • Emprenedors catalans han creat la primera xarxa social per amants de la música. 
  • Matí de màxima tensió a Salou per la mort d'un home d'origen senegalès que s'ha tirat d'un tercer pis quan fugia d'una operació dels Mossos d'Esquadra contra el top manta. Els fets han succeït a primera hora i ràpidament alguns compatriotes s'han desplaçat a la zona i han provocat alguns aldarulls que han obligat la policia a carregar./ Són només algunes de les imatges que al llarg del matí s'han vist a Salou després de la mort d'un home d'origen senegalès mentre fugia d'una operació dels Mossos contra el top manta. Anem amb l'última hora. JUDIT HUERTA./ Ha passat cap a les 6 de la matinada durant una operació dels mossos contra el TOP MANTA, per la pressupta venda de productes falsificats. Havien de registrar 3 habitatges per ordre judidial i en entrar en el de la víctima, situat a un tercer pis, ha caigut des del balcó i ha mort a l'acte.
  • El president del Govern Espanyol Mariano Rajoy, de visita a terres gallegues. Ha explicat que durant aquest mandat la prioritat ha estat la recuperació econòmica d'Espanya i evitar-ne la seva fallida./ Ciutadans vol que el nou sistema de finançament autonòmic permeti les comunitats tenir prou recursos i blindar dels canvis polítics la inversió en els serveis públics. També volen que se sàpiga quina part dels impostos té cada administració i en què se'ls gasta./ I el coordinador General de Convergència Democràtica, Josep Rull, obre la porta a que el govern que anomena de transició, integri persones que no estan a la llista com per exemple consellers de l'últim govern i també experts de diferents àmbits.
  • Cues des de primera hora del matí a la plaça de Catalunya. Són els milers de gays i lesbianes provinents de tot el món que avui participen al festival aquàtic del Circuit, el festival destinat a públic homosexual més important de l'estiu./ Molts dels participants al Circuit passen per les platges de Barcelona i es troben la sorra i l'aigua ben netes. L'Ajuntament de Barcelona compta amb un operatiu propi per netejar els residus flotants que hi ha a l'aigua./ Durant els mesos de juny i juliol, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut més de 63 mil llaunes i mojitos que els venedors ambulants pretenien vendre als banyistes de les platges metropolitanes. Això suposa un augment del 27 per cent respecte l'any passat.
  • Horaris de feina inacabables, la família i la casa fan que sovint no trobem temps per mantenir-nos en forma. Recentment han aparegut tècniques d'entrenament que prometen millors resultats en menys temps. Sembla una fórmula màgica. Però els experts adverteixen que no tot són avantatges.
  • A Empúriabrava, a Girona, és possible practicar surf sense necessitat d'haver d'anar a la platja ni de que faci vent. Tot plegat gràcies a un simulador d'onades que permet surfejar amb total seguretat. L'espai, situat al costat del Túnel del Vent, ha suposat una inversió d'un milió d'euros.
  • Aquesta nit el Barça mirarà d'aconseguir el primer títol del curs, camí del seu segon SEXTET. L'escull és el Sevilla d'Emery. No serà fàcil, només cal veure l'odissea per arribar a Tiblisi de dos germans culés. N'informa, la nostra companya, Noemí Mancebo./ El Sevilla arriba a la final amb les baixes de Carriso i Pareja, per lesió, i de Kolo, Zonzi i Rami, per gastroenteritis./ I a l'Espanyol avui l'equip descansa./ I a segona, aquesta tarda el Nàstic torna als entrenaments per preparar l'amistós de diumenge a Olot./ I aquest vespre, la selecció espanyola de bàsquet comença la seva gira de preparació per l'Eurobàsquet./ En tennis, Tommy Robredo ha començat amb bon peu el Masters 1000 de Montreal./ Badminton. Carolina Marín s'ha classificat pels vuitens de final del campionat del món que s'està disputant a Jakarta, Indonèsia. La vigent campiona ha debutat amb una victòria molt treballada./ I Jèssica Vall ja és a casa després de triomfar al Mundial de natació de Kazan. 
  • Emprenedors catalans han creat la primera xarxa social per amants de la música. Muaaka permet conèixer gent amb gustos musicals similars, compartir cançons, videoclips i fins i tot conèixer persones per anar junts a concerts. En 8 mesos, la plataforma compta amb més de 3.000 usuaris.
  •  

  • Incidents a Salou: mor un senegalès quan fugia d'una operació dels mossos contra el top manta
  • Nous entrenaments: l'electyroestimulació o el crossfit s'estenen pels gimnasos
  • Supercopa d'Europa: Barça i Sevilla busquen aquesta nit el primer títol de la temporada
  • Continua creixent el número de persones que són ateses pels serveis d'emergències per ofegaments a platges i piscines. De l'1 de juny i a 9 d'agost s'han fet 145 atencions, un 15 per cent més que l'any passat. D'aquest 25 persones han mort. Preocupa especialment el nombre de menors de 5 anys atesos a les piscines. Els experts ens recorden els consells bàsics. Un altre dels focus de perill a l'estiu és la muntanya. Entre 2011 i 2014, el nombre de rescats s'ha incrementat un 46%... Els Bombers de la Generalitat demanen als excursionistes que es preparin bé per evitar riscos innecessaris. 
  • En el debat preelectoral dia destaquem les declaracions de Ramon Espadaler. Unió s'ofereix a garantir la governabilitat d'Espanya després de les eleccions generals si s'atenen les peticions d'un millor finançament per Catalunya i de respecte al model educatiu i lingüístic. Des del PP català recorden a Espadaler que ell és còmplice del projecte independentista. Unió es planteja donar suport al govern que surti de les eleccions generals si es respecten les seves demandes per a Catalunya. Diuen que recuperen el paper que havia fet Convergència i Unió per donar estabilitat al conjunt de l'estat espanyol.
  • Estem en plena temporada de platja i cada dia moltes borilles acaben a la sorra. Per conscienciar als fumadors de que no embrutin, un xiringuito ha tingut una iniciativa amb molt d'èxit i que, si més no,  està servint per netejar./ La lluita contra la Sida va reunir anit a Palamós mes d'un centenar de persones a la primera Nit Solidària Costa Brava
  • El Barça acaba d'aterrar a Tiblisi, Geòrgia, on demà mirarà d'aconseguir contra el Sevilla el primer títol de la temporada, la Supercopa d'Europa. Seguint-ho fil per randa, la nostra companya, Noemí Mancebo./ L'Espanyol, invicte en aquesta pretemporada, ha tornat als entrenaments aquest matí. Després de guanyar el Ciutat de Barcelona a la tanda de penals, l'equip treballa a l'espera de les noves incorporacions que han de reforçar la plantilla després de les nombroses baixes que ha patit./ La selecció espanyola femenina de bàsquet en categoria sots-18 es va proclamar ahir campiona d'Europa derrotant França a la final del torneig per 17 punts de diferència, 76 a 60. / Un nou repte per l'equip encapçalat per Pau Gasol, que als 35 anys encara té molta corda. La victòria de Marc Màrquez a Indianàpolis ha afegit una "dosi extra" d'emoció al Mundial de MotoGP, on Rossi segueix com a líder, però a poc a poc veu com els rivals immediats li retallen distància./ Qui tampoc no perd pistonada és Kilian Jornet. Aquest cap de setmana s'ha imposat, per quart cop a la seva carrera, a la prova suïssa de Sierre Zinal. I per acabar els esports fixem la nostra atenció a Castelló de la Plana. Allà s'hi ha disputat un Mundial ben curiós i gens habitual en l'agenda esportiva. Parlem del campionat del món d'hoquei subaquàtic en les categories sub'19 i sub'23. 
  • Darrera dels actors, al teatre o la pantalla, sempre hi ha un escenari...Un espai que molts cops s'ha de construir...Hem anat a un taller d'escenografia que ja porta anys amb aquesta feina. Són un factor imprescindible al món de la interpretació.
  • Edgar es de Guinea Bissau, tiene 16 años y de pequeño se cayó al fuego. Sufrió quemaduras gravísimas en la cara que a punto estuvieron de dejarle ciego. Urgía la operación porque las secuelas de las quemaduras que sufrió de pequeño, empeoraban. La reconstrucción de sus párpados le va a permitir una cosa tan simple cerrar los ojos para no perder la visión. Naturalmente también para mejorar su apariencia física humana. Su caso es frecuente en paises como Guinea, donde la Fundación opera allí a centenares de niños para que puedan empezar una nueva vida. 

  • Continua creixent el número de persones que són ateses pels serveis d'emergències per ofegaments a platges i piscines. De l'1 de juny i a 9 d'agost s'han fet 145 atencions, un 15 per cent més que l'any passat. D'aquest 25 persones han mort. Preocupa especialment el nombre de menors de 5 anys atesos a les piscines. Els experts ens recorden els consells bàsics./ Un altre dels focus de perill a l'estiu és la muntanya... Entre 2011 i 2014, el nombre de rescats s'ha incrementat un 46%... Els Bombers de la Generalitat demanen als excursionistes que es preparin bé per evitar riscos innecessaris. 
  • En el debat preelectoral dia destaquem les declaracions de Ramon Espadaler. Unió s'ofereix a garantir la governabilitat d'Espanya després de les eleccions generals si s'atenen les peticions d'un millor finançament per Catalunya i de respecte al model educatiu i lingüístic. Des del PP català recorden a Espadaler que ell és còmplice del projecte independentista
  • Cues importants a la ronda de Dalt de Barcelona en el primer matí amb obres al tram entre el nus de la Trinitat i la sortida número 6. Està previst que la ronda tingui un carril menys fins el proper dia 23. 
  • I el debat de la reforma constitucional continua present a l'agenda política. Mentre el PSOE i Ciutadans critiquen la proposta, des del Partit Popular parlen d'ambigüitats i falta de concreció en la proposta federalista socialista.
  • Estem en plena temporada de platja i cada dia moltes borilles acaben a la sorra. Per conscienciar als fumadors de que no embrutin, un xiringuito ha tingut una iniciativa amb molt d'èxit i que, si més no, està servint per netejar.
  • El Barça acaba d'aterrar a Tiblisi, Geòrgia, on demà mirarà d'aconseguir contra el Sevilla el primer títol de la temporada, la Supercopa d'Europa. Seguint-ho fil per randa, la nostra companya, Noemí Mancebo./ L'Espanyol, invicte en aquesta pretemporada, ha tornat als entrenaments aquest matí./ Després de guanyar el Ciutat de Barcelona a la tanda de penals, l'equip treballa a l'espera de les noves incorporacions que han de reforçar la plantilla després de les nombroses baixes que ha patit./ Qui sembla que s'allunya de l'Espanyol, és Marco Asensio. El club blanc-i-blau pretén la cessió del jugador mallorquí del Reial Madrid però sembla que no serà el cas./ La selecció espanyola femenina de bàsquet en categoria sots-18 es va proclamar ahir campiona d'Europa. / La victòria de Marc Màrquez a Indianàpolis ha afegit una "dosi extra" d'emoció al Mundial de MotoGP, on Rossi segueix com a líder, però a poc a poc veu com els rivals immediats li retallen distància. A només 9 punts té ja un Jorge Lorenzo que ahir no va poder amb el "tro de Cervera", Marc Màrquez./ I per acabar els esports fixem la nostra atenció a Castelló de la Plana./ 
  • Darrera dels actors, al teatre o la pantalla, sempre hi ha un escenari... Un espai que molts cops s'ha de construir. Hem anat a un taller d'escenografia que ja porta anys amb aquesta feina. Són un factor imprescindible al món de la interpretació.
  • Augmenten els ofegaments en el que portem d'estiu s'ha incrementat un 15% el número de persones ateses
  • També més rescats de gener a juliol han augmentat un 27% respecte el mateix període de l'any passat
  • Debat Polític: Unió garantirà la governabilitat d'Espanya si s'atene les seves peticions per a Catalunya
  • Primer títol en joc: el Barça camí de Geòrgia on demà vol guanyar la supercopa d'Europa contra el Sevilla