Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Seguim molt pendents del Mediterrani, on 507 persones migrants a bord de dos vaixells de rescat continuen sense poden desembarcar a cap port. D'ells, 151 porten 12 dies a l'Open Arms... on les condicions podrien empitjorar encara més pel temporal marítim previst.

Una altra de les conseqüències d'aquestes pluges és aquesta que veuen: banderes grogues o, fins i tot vermelles, avui a moltes platges del litoral català. Les zones més afectades són la Costa Daurada, el Garraf i el Barcelonès

Localitats del Garraf com Vilanova i la Geltrú continuen treballant per recuperar la normalitat després dels forts aiguats de la matinada de dilluns. Avui toca evaluar les destrosses

L'Ajuntament de Barcelona mira d'acabar amb el focus de xinxes que han aparegut per la calor a diversos districtes de la ciutat.

Cinquè dia de vaga dels treballadors dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat.

La Fiscalia del Tribunal Suprem és favorable a que Jordi Cuixart obtingui un permís.

Als esports, seguim molt pendents del futur de Neymar.

El Girona ha fet saber que ha batut el seu rècord d'abonats en arribar als 9.501 socis.

Al Garraf, i especialment a Vilanova i la Geltrú, treballen per recuperar la normalitat després de les destrosses pels forts aiguats d'ahir dilluns. / Les tempestes també han provocat que a moltes platges del litoral català hi onegi la bandera groga
A Barcelona, aquesta nit, hi ha hagut dues agressions amb arma blanca.
Cinquè dia de vaga als controls de seguretat de l'aeroport del Prat. Avui el comité té previst denunciar als jutjats de guàrdia l'empresa Trablisa perquè, segons ells, vulnera el dret de vaga. I els treballadors de terra d'Iberia a l'Aeroport de Barcelona han convocat vaga pel 24, 25, 30 i 31 d'agost. Els problemes amb el sector aeri són la 3ª causa amb més reclamacions segons l'ACC. Hi han acudit els 200 passatgers que ahir havien de viatjar de Barcelona a Luxor i es van quedar a terra.
L'Open Arms continua navegant a l'espera d'un port segur
L'Ajuntament de Barcelona està fumigant per fer front als focus de xinxes que han aparegut en diversos districtes de la ciutat per la calor
Avui una delegació del Barça ha viatjat a París per conèixer de primera mà les condicions d'un traspàs de Neymar./ L'Espanyol segueix preparant el partit de dijous contra el Lucerna.
Al festival de Perelada nit va debutar la nova estrella del pop, Jessie J.

A Vilanova i la Geltrú avui encara són visibles les destrosses que han fet reviure a la població les tempestes de fa 55 anys. Unió de Pagesos ha demanat a la Generalitat una valoració ràpida dels danys per la pedregada al Baix Llobregat i al Garraf i calcula l’afectació en més del 50%.
Ja fa 12 dies que l'Open Arms navega pel mediterrani esperant un port segur on desembarcar les 151 persones que hi té a bord./ La Generalitat assegura que les ràtios s'estan complint en el centre provisional d'atenció a menors no acompanyats de Sant Just Desvern.
L'Ajuntament de Barcelona fa dies que fumiga per fer front als focus de xinxes que han aparegut en diversos districtes de la ciutat per la calor
Cinquè dia de vaga dels treballadors dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat./ Els problemes amb el sector aeri són la tercera causa amb més reclamacions segons l'Agència Catalana del Consum. És la via a la que han hagut d'acudir alguns dels prop de 200 passatgers que ahir havien de viatjar de Barcelona a Luxor, i es van quedar a terra.
L'aeroport de Hong Kong ha cancel·lat els seus vols per segon dia consecutiu. De nou, els activistes es concentren a la terminal per reclamar democràcia i protestar per la brutalitat policial al territori governat per la Xina. El nostre company, Pablo Vázquez, és un dels turistes que s'ha vist afectat pel tancament
El Circuit Festival avui celebra el seu gran dia amb milers de persones
És el Misteri de la Selva que celebra el 40è aniversari amb el reconeixement de Patrimoni Festiu de la Generalitat
També anit, al Festival de Peralada, va debutar la nova estrella del pop, Jessie J.

Avaluen els danys: Són les pitjors destrosses de les últimes dècades a Vilanova i la Geltrú
Sense port segur: Foc creuat entre l'ong Open Arms i el govern espanyol pels rescatats
Fumigant xinxes: apareixen amb la calor i cal tancar balcons i finestres mentre l'ajuntament de Barcelona fumiga
El mercat es mou: Una delegació del Barça viatja a París per Neymar I l'Espanyol pendent del traspàs de Borja
Després d'un matí més fresc i amb núvols, aquesta tarda s'imposarà el sol i tindrem alguns xàfecs al Pirineu.
El waterpark, l'acte principal del certamen acull unes 8.000 persones en un parc aquàtic

Dues baralles aquesta nit a Barcelona han acabat amb dues persones ferides per apunyalament. En tots dos casos han estat traslladats a l'hospital tot i que no es tem per les seves vides. Els Mossos d'Esquadra han detingut al pressumpte autor d'una de les agressions.

Els vigilants dels filtres de seguretat de l'aeroport del Prat compleixen la seva cinquena jornada de vaga indefinida. Com en dies anteriors, els minims són del 90%.

La Guàrdia Civil denuncia a 30 embarcacions els últims dos mesos per fondejar en zones protegides de la Costa Brava on no era permès. A Lleida des d'aquesta setmana es permet el topless a les piscines municipals.

Després de les intenses pluges d'aquesta matinada, les poblacions més afectades segueixen treballant per recuperar la normalitat. Una d'elles és Vilanova i la Geltrú on hi van caure més de 40 litres per metre quadrat... BEGOÑA FUENTES... en només mitja hora.

Unes pluges que han permès aixecar les restriccions d'accés a la serra de Cardó i a les muntanyes de Tivissa, Llaberia, Vandellòs i Pradell, al sud de Catalunya... però que les mantenen a l'Alt Empordà.

I a Andorra, es continua treballant en l'esllavissada que aquest cap de setmana ha afectat la Carretera General 1, al seu pas pel Punt de Trobada.

A 42 dies per aconseguir una investidura, les negociacions entre socialistes i Podemos segueixen fredes. L'acord, diuen des del PSOE, arribarà in extremis. La formació d'Iglesias li ho recrimina... malgrat veure amb bons ulls que reprengui els contactes amb els partits independentistes.

Normalitat en el quart dia de vaga dels treballadors dels controls de seguretat, a l'aeroport del Prat

L'Open Arms continua navegant per la mediterrània a l'espera d'autorització per desembarcar les prop de 151 persones rescatades els últims 10 dies. De moment Itàlia i Malta només han permès l'evacuació de tres persones que necessiten assistència mèdica i els seus acompanyants.

A Barcelona, el barri de Gràcia ultima els seus preparatius per les festes que comencen aquest dimecres. Avui, però, els veïns s'han endut un ensurt quan han sentit, de matinada, que plovia i ja havien començat a engalanar els carrers.

Forts aiguats amb intensos llamps i trons han colpejat aquesta matinada poblacions del Garraf, del Baix Penedès i del Baix Llobregat. Contrastant amb aquestes fortes pluges, a l'extrem nord de Catalunya, a l'Alt Empordà, es manté l'alt risc d'incendi./ El govern d'Andorra busca una solució a l'esllavissada que ha afectat la carretera CG-1 d'Andorra
Desenes de Migrants Menors NO acompanyats han protestat aquest matí davant d'aquest hotel de Sant Just Desvern, on s'allotgen 120 joves, per denunciar que estan desassistits per part de la Generalitat
L'Open Arms continua navegant per la Mediterrània a l'espera d'autorització per desembarcar les prop de 160 persones rescatades els últims 10 dies. De moment Itàlia i Malta només han permès l'evacuació de tres persones que necessiten assistència mèdica i els seus acompanyants.
Els Mossos investiguen la mort d'una dona sueca de 46 anys que la Guàrdia Urbana ha trobat aquest matí al passeig de Can Tunis
Continua el serial: si Neymar tornarà a Can Barça./ L'Espanyol juga dijous la tornada contra el Lucerna i diumenge estrena la lliga a casa contra el Sevilla

Más de 3.000 relámpagos se registraron en tan solo dos horas en Barcelona y en Tarragona esta madrugada. En total, en toda la noche se dejaron sentir 10.000 rayos de los que 1.500 llegaron al suelo. Son parte de las consecuencias de los aguaceros de esta madrugada, que han afectado especialmente a Vilanova y la Geltrú.

Aiguats de matinada: Les tempestes castiguen el Garraf, ll Baix Penedès i el Baix Llobregat
VIlanova i la Geltrú: Els equips municipals treballen per netejar els arbres caiguts i els carrers enfangats
Després de les tempestes i dels forts aiguats de matinada, el temps s'estabilitza aquesta tarda
Continuen esperant: Situació cada cop més precària pels 400 rescatats a l'Open Arms i l'Ocean's Vicking
Mort violenta: Troben el cadàver d'una dona sueca al passeig de Can Tunis de Barcelona
Una mica de tot: Neto passarà demà pel quiròfan i el pretès Neymar és greument insultat per la seva pròpia afició
 

Els Bombers de la Generalitat han atès 179 serveis relacionats amb la pluja caiguda durant la matinada, sobre tot a la comarca del Garraf. Incidències que en tot cas no deixen danys personals però sí materials per inundació de carrers, de baixos, per caiguda d'arbres. El trànsit ferroviari s'ha vist afectat amb talls i retards.  La pluja caiguda ha deixat registres de 56 litres per metre quadrat en 30 minuts a Cunit, 41 a Sant Pere de Ribes, 36 a Vilarodona o 27 a Tarragona.

A l'aeroport del Prat, els treballadors dels controls de seguretat afronten la quarta jornada de vaga indefinida. De moment sense gaire afectació, els vigilants denunciaran suposades irregularitats per part de la Guàrdia Civil que a parer seu fan passar les maletes més ràpid del què és habitual.

I aquest matí es torna a obrir a camions i autocars la frontera amb Andorra, després de l'esllavissada que dissabte va obligar a tallar la carretera CG-1. Hauran de passar un a un i sota estricte control policial.

Recordm la figura del fotoperiodista Carlos Pérez de Rozas mort aquest dissabte als 71 anys d'edat. Aquesta tarda es farà el seu funeral.

Dels esports, el porter del Barça, Neto, lesionat torna de la gira americana lesionat en un canell.

Un desprendimiento de tierra ha cortado durante algo más de seis horas la carretera que une Cataluña y Andorra, lo que ha obligado a los conductores a acceder al país vecino por la frontera francesa.  Según ha explicado el gobierno de Andorra, el desprendimiento no ha provocado heridos, pero sí desperfectos materiales en un centro comercial cercano, que ha tenido que ser evacuado por seguridad.

La segunda jornada de huelga indefinida de los vigilantes de seguridad del aeropuerto de El Prat ha arrancado con normalidad este sábado, sin aglomeraciones en los controles de acceso a las zonas de embarque.

Por ahora, el acceso de los pasajeros es fluido, con un tiempo de espera en las colas de los filtros de seguridad de apenas cinco minutos, como en un sábado normal de agosto, según fuentes de las autoridades aeroportuarias.

Por el aeropuerto de El Prat pasarán este sábado unos 160.000 pasajeros, 25.000 menos que el pasado viernes, por lo que se espera que, más allá de las fluctuaciones puntuales del volumen de personas que se acerquen a los accesos, no haya mayores complicaciones ni en la T-1 ni en la T-2.