Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Després de les paraules del rei per evitar una repetició electoral, avui Pedro Sánchez ha reprès la ronda de contactes amb organitzacions socials per tractar d'arrencar el suport de Pablo Iglesias
El Govern català permetrà que els funcionaris de la Generalitat puguin treballar dos festius estatals
La CUP s'obre a negociar els pressupostos sempre que JpCat i ERC es comprometin amb el dret a l'autodeterminació
Nova acció dels CDR. Han llençat escombraries i excrements davant les seus del Pdecat i d'ERC a Lleida, Terrassa, Vic o Tarragona entre d'altres i davant alguns consells comarcals
El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha acordat demanar al Congrés que impulsi una comissió d'investigació dels atemptats del 17 d'agost.
I avui hem conegut el que podria ser un nou cas de violència masclista. Es tracta d'una dona que dissabte va morir a l'hospital de Bellvitge després d'ingressar-hi ferida greu./ A Lleida, és previst que declari davant el jutge, el detingut acusat d'agredir la seva exparella, embarassada, i davant del seu fill de 5 anys
Catalunya i València s'han ofert per acollir els 121 rescatats per Open Arms
Un estudi pioner a Espanya, liderat per l'Hospital del Mar, demostra que pels pacients amb insuficiència renal, rebre un ronyó d'un donant de més de 80 anys és millor que fer diàlisi.
Divendres es va donar el tret de sortida als viatges de l'Imserso d'aquesta temporada. 
La lesió de Messi ha enfosquit les bones sensacions que va deixar la victòria del Barça ahir al Gamper davant l'Arsenal.
Niña Pastori va tancar anit el Festival Terramar de Sitges./ Plat fort avui a Peralada. Primera de les dues funcions de La Traviata./ El tenor maltès Joseph Calleja va debutar anit al Festival de Peralada on va entusiasmar al públic

Més contactes: Sánchez continua les reunions amb entitats I partits per buscar suport a una nova investidura
Mort violenta: els Mossos investiguen la mort d'una dona dissabte a l'Hospitalet de Llobregat
Trasplantament de ronyó: la supervivència i qualitat de vida milloren encara que el donant tingui més de 80 anys
Mal peu: Leo Messi es lesiona al soli de la cama dreta i no viatja a la gira americana amb la resta de l'equip
"Traviata" segle XXI: Paco Azorín presenta a Peralada la seva visió de l'òpera de Giuseppe Verdi
 

L'ajuntament de Barcelona hi ha ple extraordinari per tractar sobre els atemptats a Barcelona i Cambrils ara fa dos anys, concretament sobre la vinculació amb el CNI de l'imam de Ripoll, Abdelbaky Es Satty considerat el cervell dels atacs. Esquerra i Junts per Catalunya volen que s'insti al Congrés a crear una comissió d'investigació al respecte.

En les pròximes hores ha de passar a disposició judicial un jove de 27 anys detingut dissabte a Lleida per pressumptament haver agredit a la seva ex parella.

Els pagesos afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre a finals de juny mantenen les seves protestes per demanar a la Generalitat ajudes directes per les explotacions. Aquest diumenge han tornat a tallar de forma intermitent la C-12 a Flix i anuncien una marxa lenta el proper 14 d'agost.

En clau esportiva el Barça inicia gira als Estats Units, després de guanyar el trofeu Joan Gamper 2 a 1 davant l'Arsenal.
 


 

Repunta la sinistralitat laboral a Catalunya en el primer semestre de l'any. Quaranta-sis persones han mort a la feina i més de quatre-centes han patit lesions greus. Els sindicats ho consideren inacceptable i vinculen l'increment a la feina precaria.

A la Ribera d'Ebre els pagesos afectats per l'incendi de finals de juny han tornat a tallar la C-12 aquest diumenge per reclamar al govern ajudes directes per les explotacions en comptes de credits tous i anuncien una marxa lenta per l'A-2 i fins a Barcelona el proper 14 d'agost.

També en portada la decisió d'una jutge de Barcelona de deixar en llibertat provisional un home detingut la matinada de dissabte per pressumptament haver agredit sexualment una dona en un bar de la Gran Via. El fiscal no ha demanat cap mesura cautelar per ell. Mentre està a l'espera de passar a disposició judicial un jove de 27 anys detingut a Lleida per pressumptament haver agredit a la seva ex parella, una dona embarassada.

L'Ajuntament de Barcelona fa avui ple extraordinari. Abordarà petició d'Esquerra Republicana i Junts per Catalunya de reclamar una comissió d'investigació al Congrés sobre la relació del CNI i l'imam de Ripoll, Abdelbaky Es Satty, considerat el cervell dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost del 2017.

En clau esportiva el Barça inicia gira als Estats Units, després de guanyar el trofeu Joan Gamper 2 a 1 davant l'Arsenal.
 

Los Mossos d'Esquadra han detenido al camarero de un bar de la Gran Vía de Barcelona acusado de violar a una joven en el interior del local, según han informado fuentes policiales. La joven ha denunciado haber sido violada hacia las 4 de la madrugada en un local de ocio situado en el céntrico barrio del Eixample de Barcelona, por lo que ha sido trasladada a un centro hospitalario para ser atendida. 03/08/19

Primer pas per a que l'u de gener del 2020 desaparegui el peatge de l'AP7 entrre Salou i Alacant. El consell de ministres ha acordat avui la licitació dels contractes per fer-se càrrec del manteniment i l'explotació quan acabi la concessió a l'empresa Aumar, del grup Abertis

Aquest primer divendres d'agost és un dels dies de més moviment de vehicles a la xarxa viària catalana i Trànsit torna a fer una crida a la prudència

Negociació avui in extremis entre el comitè d'empresa dels controladors de seguretat de l'aeroport i l'empresa per evitar la convocatòria de vaga indefinida a partir del dia 9 d'agost./ I encara a l'aeroport, el personal de terra d'Iberia dona avui com a data límit per rebre una proposta de la companyia i seure's a negociar

Artur Mas ha demanat avui que no s'aturin les aportacions a la caixa de solidaritat per poder seguir ajudant tots els investigats en relació amb el procés.

Els Mossos continuen investigant l'agressió a una dona que està ingressada en estat greu a l'Hospital del Mar./ Els veïns i comerciants del port olímpic admeten que augmentar la presència policial a la zona

L'Espanyol va complir el tràmit i va tornar a guanyar l'STIARNAN islàndes

Concert que farà aquesta nit a Sitges la banda colombiana Morat. Serà dins del festival Terramar on ahir va actuar Melendi.

El consell de ministres acaba de fer les primeres passes per a l'eliminació dels peatges de l'AP-7 entre Salou i Alacant. A efectes pràctics podria suposar que a començaments de l'any que ve, els usuaris d'aquest tram de l'autopista ja no haurien de pagar-los.
Negociacio avui in extremis entre el comitè d'empresa dels controladors de seguretat de l'aeroport i l'empresa per evitar la convocatòria de vaga indefinida a partir del dia 9 d'agost.
Tot i estar en plena temporada turística, l'atur ha crescut a Catalunya, en la pitjor dada de l'última dècada.
L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat avui que no s'aturin les aportacions a la caixa de solidaritat per poder seguir ajudant tots els investigats en relació amb el procés
Els veïns i comerciants del port olímpic admeten que augmentar la presència policial a la zona, tal com ha promés l'ajuntament de Barcelona, és més necessari que mai./ Els Mossos investiguen l'agressió a una dona que està ingressada en estat greu a l'Hospital del Mar.
Open Arms ha rescatat aquesta nit 68 migrants, que s'afegeixen als 55 que van rescatar ahir
Els agents rurals han canviat prismàtics per drons, que els permeten fer millor les tasques de vigilància i control mediambiental. Els drons els permeten tenir ulls més lluny i de forma molt més ràpida.
L'Espanyol va complir el tràmit i va tornar a guanyar l'STIARNAN islandès
Melendi va entusiasmar anit al públic del Festival Terramar de Sitges que omplia de bat a bat el recinte

Peatges a l'AP7: el Govern fa un primer pas per liberalitzar-los a partir de l'1 de gener de 2020

Intent de mediació: de moment es manté la vaga als controls de seguretat de l'aeroport a partir del 9 d'agost

L'atur puja: en plena temporada turística, 1.558 persones es queden sense feina a Catalunya, sobretot en serveis

Port olímpic: empresaris xinesos recorden el jove mort i en reclamen la detenció dels responsables

Europa league: l'Espanyol elimina l'Stjarnan i s'enfrontarà al Lucerna suís a tercera ronda

D'aquí a tres mesos el govern presentarà un càlcul per implantar un salari mínim de referència a Catalunya per sobre de l'interprofessional estatal. Vicepresidència, Economia i Treball fixaran una xifra estimada en termes de cost de la vida i equitat salarial.

La seguretat a Barcelona, amb uns índexs que assenyalen un increment destacat dels delictes, és el motiu de la trobada aquest migdia d'Albert Batlle, tinent d'alcalde de seguretat, amb representants dels cossos policials i empresaris d'oci i restauració./ Ajuntaments de localitats de la costa com Sitges i Calafell reclamen solucions globals pel fenomen del top manta. Consideren que augmentar la pressió policial en un lloc, com s'ha fet a Barcelona, fa que els manters es desplacin a altres municipis. També reclamen més recursos i polítiques per fer-hi front.
El Govern de la Generalitat ha aprovat avui l'inici dels treballs necessaris per calcular el salari mínim català de referència, que tindrà en compte el cost de vida i l'equitat salarial.
La vista oral per decidir sobre la immunitat d'Oriol Junqueras serà el 14 d'octubre a Luxemburg
L'Ajuntament de Barcelona continuarà sense donar llicències turístiques malgrat que el TSJ ha tombat
Tot i ser u d'agost, l'Espanyol no juga avui un amistós encara que pel rival ho podria semblar: es tracta del modest Stjarnan de la lliga islandesa
En la recta final de L'Informatiu recollim l'actuació, anit, al festival Terramar de Sitges d' "Hombres G".

Reunió d'urgència avui per parlar sobre la seguretat al port olímpic de Barcelona./ Ajuntaments de localitats de la costa com Sitges i Calafell reclamen solucions globals pel fenomen del top manta./ El top manta també preocupa a l'ajuntament de Roses

En les properes hores és previst que passi a disposició judicial l'home acusat d'haver segrestat i agredit la seva exparella

Catalunya preveu mantenir la bona tònica d'ocupació turística que té fins ara durant aquest agost./ L'Ajuntament de Barcelona seguirà donant llicències turístiques malgrat que el TSJ ha tombat./ Endesa condonarà la meitat del deute de pobresa energètica a Catalunya

Vaga de 3 dies dels treballadors de l'empresa Alsina Graells

El Govern de la Generalitat s'ha reunit per última vegada abans de les vacances de l'estiu.
La vista oral per decidir sobre la immunitat d'Oriol Junqueras serà el 14 d'octubre a Luxemburg

A Sitges, anit l'escenari del Festival Jardins de Terramar va acollir Hombres G