Enlaces accesibilidad
Peret visita el plató de 'Gent de paraula'

Peret als estudis de Sant Cugat

Por
Gent de Paraula - Peret

 

El convidat del programa, dimecres 9 de novembre, serà el Pere Pubill Calaf, més conegut amb el sobrenom de 'Peret', el pare de la rumba catalana.

El cantant  Peret  parla amb Cristina Puig dels èxits professionals,  però també de la seva vida privada: de la infantesa, dels seus 9 anys com a pastor evangelista o de la pintura

Aprofitant les imatges d'arxiu de TVE, Cristina Puig repassa la trajectòria professional de Peret i algunes de les actuacions més emblemàtiques de la seva carrera, com la participació a Eurovisió l'any 1974 o la festa dels Paralímpics el 1992.

Puig parlarà amb l'artista però sobretot amb la persona que hi ha al darrere, l'home que acaba de complir 76 anys, el pare, avi i besavi. Parlaran de com recorda l'experiència que el va tenir 9 anys apartat de la música per dedicar-se a fer de pastor evangelista, de si continua sent creient, de la seva passió per la pintura, de la infantes a Mataró, dels èxits i de l'oblit.

"Gent de paraula" és un programa dirigit i presentat per Cristina Puig que s'emet els dijous a les 20:30h per La 2 de TVE.