Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El plató de 'Punts de vista' s'ha convertit en el High School de 'Grease. El Musical'. L'elenc protagonitzat per Mia Lardner i Quique González ha interpretat una de les escenes més mítiques de la clàssica pel·lícula protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton John. Els podreu veure al Teatre Tívoli fins al 12 de febrer

Mario Gas rinde homenaje al genio del musical Stephen Sondheim en el Festival Temporada Alta de Girona. El director propone una velada musical en la que repasa algunos de los musicales de Sondheim que ha montado a lo largo de los años: Golfus de Roma (1993), Sweeney Todd (1995), A Little Night Music (2000) y Follies (2012). El propio director y los actores Vicky Peña y Jordi Boixaderas, hablan sobre la figura del célebre compositor y recuerdan algunas anécdotas de aquellos espectáculos en los que participaron.

El sentiment de comunitat, la família i l’activisme són els trets característics del darrer treball de les 'Sey Sisters': un grup de tres germanes osonenques, d’origen ghanès, que utilitzen la seva música per reivindicar un sector social invisibilitzat: el col·lectiu afro.

Després de tota una vida tutelades, quatre dones amb diversitat funcional volen agafar les regnes de la seva existència. Aquesta és la història de 'Fácil', la nova sèrie d’Anna Rodríguez Costa. L'actriu Bruna Cusí és una de les protagonistes i ha explicat a 'Punts de vista' tots els detalls d'aquesta història que aborda el tema de la diversitat funcional, posant sobre la taula qüestions que, o bé s’ignoren o es desconeixen.

El cantant i compositor Javi Medina ha presentat el seu últim álbum 'Ángel'. Un homenatge al seu pare, qui ens va deixar l'any passat. En aquest nou treball ha portat el flamenc al laboratori per experimentar totes les seves possibilitats més urbanes.

Roma Calderón és cantant, compositora, ballarina, coreògrafa, i creadora, directora i productora dels seus propis espectacles. Després de trenta anys de trajectòria, actualment està centrada en 'Nu-Ca', el Festival Internacional de Cabaret del qual és la creadora. 

Albert Gàmez porta des dels 18 anys damunt dels escenaris versionant els més grans. Ara, però, ha arribat el moment d’escoltar-lo interpretar les seves pròpies cançons. Ha interpretat el seu últim single 'Amor al pormayor'.

‘Punts de vista’ ha començat amb l’actuació del repartiment de ‘Cruz de Navajas, el último Mecano’. Un musical que homenatja la mítica banda dels 80 que ja l’han vist més de 150.000 persones a Madrid, València i Bilbao. L’espectacle es podrà veure a la Cúpula de ‘Las Arenas’ fins al 8 de gener.

Dedicar tota una vida al teatre és un acte de valentia i de resistència. I fer-ho al capdavant d’una companyia com Dagoll Dagom és, a més a més, un símptoma d’excel·lència. Anna Rosa Cisquella ha visitat 'Punts de vista' per presentar l'obra 'Bye, Bye Monstre', un musical infantil que va guanyar el Premi Butaca a millor espectacle familiar.

Eva Fort ha vingut a 'Punts de vista' disposada a posar-nos de bon humor per presentar el seu nou disc amb una cançó que és tota una declaració d’intencions: 'Funny', és a dir, 'divertida'. És cantautora i advocada i acaba de publicar el seu primer disc d'estudi: 'Home'.

A més, l'experta teatral Míriam Tortosa ens ha portat obres per consumir des del sofà i Oriol Bartumeu ens ha parlat de les bandes sonores més emblemàtiques de la indústria dels videojocs.


Dedicar tota una vida al teatre és un acte de valentia i de resistència. I fer-ho al capdavant d’una companyia com Dagoll Dagom és, a més a més, un símptoma d’excel·lència. Anna Rosa Cisquella ha visitat 'Punts de vista' per presentar l'obra 'Bye, Bye Monstre', un musical infantil que va guanyar el Premi Butaca a millor espectacle familiar.



Antonio Banderas reabre este jueves el Teatro Albéniz de Madrid, con 'Company', su último musical. Un clásico de Broadway, que Banderas versiona, dirige y protagoniza, cantando y bailando, en directo, a sus 62 años. Hacer musicales, ha contado a TVE, ha sido siempre su verdadera pasión.

FOTO: EFE/ J.J. Guillén

  • Lo han visto 110 millones de personas en 100 ciudades distintas de 21 países "de todos los continentes salvo la Antártida"
  • En Madrid el musical lleva 11 años en cartelera - el más longevo de la capital- y ya ha superado los 5 millones de espectadores

¿Qui pot dir que ha venut més de 9 milions d’exemplars dels seus llibres? Doncs un dels autors més prolífics del nostre país: J.J. Benítez. Té més de 60 títols publicats i, a banda de ser un referent en l’estudi del fenomen OVNI, és la ment creadora de la saga literària ‘Caballo de Troya’. L’autor ha presentat la seva nova entrega 'Belén. Caballo de Troya 12' a ‘Punts de vista’

¿Us imagineu com seria allotjar-se a un hotel enmig d’una pandèmia zombie? Aquesta és la premissa amb la qual comença 'Hotel Malángel’, un projecte innovador que converteix en musical una història de terror plena de morts vivents. Han visitat el programa el seu director Esteve Rovira, Manel Bonany, creador, compositor i productor executiu, i Anna Senan, l’actriu protagonista. A més, la cantant Paula Domínguez ha interpretat en directe una de les cançons del curtmetratge. 

El flamenc és, una edició més, protagonista a Girona. Durant dues setmanes, la ciutat s’omplirà de música, ball i cultura al FlamenGi. I d’entre els noms més destacats del seu cartell, trobem Karen Lugo i Chicuelo. Tots dos han interpretat una peça del seu espectacle: ‘Golpe de tierra’, que podreu veure al Teatre la Mercè el 12 de novembre.


El Teatro del Soho de Málaga anuncia ahora un conocido musical, "Godspell". Antonio Banderas pone en marcha esta pieza clásica de Broadway, de la mano de Emilio Aragón como director. Una obra, dicen, que celebra la vida.

Ha estat una setmana carregada d'històries. Hem escoltat el 'Silencio' de Blanca Portillo, Octavi Pujades ha vingut a explicar els seus particulars contes i, des del món de la ficció, Quim Gutiérrez i Isaki Lacuesta ens han parlat de l'atemptat de París a la Sala Bataclan i les seves conseqüències i Tània Sarrias ha entrevistat a autors i actors del nivell d'Amaia Salamanca, Imma Sust o Jordi Casanovas. 

A l'escenari han desfilat artistes del nivell de Luis Cepeda, Arde Bogota, Acrobarcelona, Llars o Apollo T & Moed. Però encara hi ha més. Queden per descobrir els imperdibles de 'Punts de vista'.



En una època on hi ha una certa obsessió per aconseguir la millor foto, l’actor Octavi Pujades s’ha convertit en l’antídot ‘anti postureig’. El seu sentit de l’humor i naturalitat han captivat milers de persones a les xarxes. Ara, recull aquestes vivències en el seu primer llibre: ‘No viene a cuento’. Un recopilatori de dotze contes clàssics narrats a la seva manera.