Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Pese a llevar una ventaja de tres goles los culés no se fian del Liverpool. Saben lo que es desperdiciar esa renta en Champions pues ya cayeron eliminados el año pasado ante la Roma. Valverde saldrá a ganar el partido y para ello confía plenamente en un Messi que quita el sueño a los ingleses.

Más de 2000 aficionados culés se han desplazado hasta Liverpool para apoyar a su equipo en las semifinales de Champions. Antes de acudir al campo, han aprovechado para conocer esta ciudad inglesa, mundialmente conocida por The Beatles.

Els treballadors de Nissan celebren una assemblea després de què els sindicats hagin trencat les negociacions amb l'empresa pel que fa a l'ERO que ha d'afectar 600 empleats de la Zona Franca i Montcada i Reixach. La reunió ha acabat a les quatre de la matinada sense acord.

Atents avui també al ple municipal de Barcelona que ha de decidir la ubicació del CAP del Raval, la proposta de transformació del Zoo que reduirà el nombre d'espècies que s'hi poden veure, analitzarà també la situació política abans de les municipals. 

Els expliquem també que l'Audiència de Barcelona ha citat dilluns vinent Joaquim Benítez, l'ex professor de l'escola dels Maristes de Sants - Les Corts per decidir si l'envia a presó de forma inmediata. És el que demanen les victimes i la fiscalia després de què fos condemnat a 21 anys i 9 mesos per abusar sexualment de quatre menors.

i els sis seguidors del Liverpool detinguts dimarts per aldarulls a la plaça reial han quedat en llibertat amb càrrecs i a l'espera d'un judici ràpid.

El encuentro de semifinales entre Barcelona y Liverpool será especial para dos jugadores culés: Luis Suárez y Coutinho. Ambos jugaron en el club inglés antes de recalar en el Barça y ahora esperan amargar a su exequipo con una victoria que les ponga con ventaja en la eliminatoria. Además, los blaugranas les tienen ganas después de que Klopp haya dicho que el Camp Nou no es un estadio mítico.