Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

I pels que es queden aquí, si el Barça guanya, la consigna és...celebracions sí, però amb civisme. A Barcelona hi ha tres espais habilitats per veure el partit: la plaça de Catalunya, el Miniestadi i el Maremàgnum al Port Vell. El dispositiu especial de seguretat, però, s'instal.larà al voltant de Canaletes, el punt més emblemàtic de les celebracions i també dels conflictes...

Alguns aficionats s'han buscat vols des d'aeroports propers o han fet escala a Madrid o altres ciutats, buscant preus fins i tot més economics que els 140 euros que han pagat els aficionats que hi han anat amb autocar. El cas és arribar a Roma a temps de veure el partit.

Bogeria total...i això que encara queden 7 hores pel partit i per saber qui es coronarà finalment campió de la Xampions... Avui...tots els camins porten a Roma...perquè el Barça s'hi juga molt...no només guanyar la Lliga de Campions, sinó fer història aconseguint el triplet... A un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, el Colosseu, hi ha l'Albert Font...allà avui es parla català i s'entona l'himne del Barça.. El dia serà molt llarg pel gruix dels 15.000 aficionats que han marxat cap a Roma aquesta matinada...Pràcticament sense dormir, amb la sensació apriori que patiran, però amb un desig enorme que al final, tot plegat, pagarà la pena

Guardiola mantindrà fins al final la incògnita del lateral. Pels jugadors arriba l'hora de la veritat, de mostrar al món el joc que ha enamorat durant tota la temporada...I d'aconseguir l'històric triplet. Guardiola només té una obsessió: imposar l'estil que els ha dut a la final.

Viure les emocions com si fossin reals, però sense el perill de patir-ne les conseqüències reals. El sentiment de pertànyer a un grup reforça les emocions. Aquesta seria una de les claus per entendre perquè el futbol desperta passions i arrosega a tants seguidors.

La ciutat eterna ja és plena de seguidors tant del Barça com del Manchester United, per viure una final que ha despertat una enorme expectació. Miles de culers la viuran en directe! La majoria han sortit, aquesta tarda del Camp Nou, en autocar. La major part dels 20 mil aficionats que seran a Roma sortiran entre avui i demà al matí

Barcelona i gran part de Catalunya es prepara, a hores d'ara, per gaudir al màxim de la final que pot donar la tercerca copa d'Europa al Barça. Avui, la majoria d'aficionats culers amb entrada per Roma han deixat la ciutat però Barcelona no s'ha quedat pas sola: banderes, samarretes i crits de "Visca el Barça", omplen tots els racons...

Vint mil seguidors culers prenen possessió de la ciutat els seguidors de Barça tenyeixen de blau i grana la ciutat eterna. La majoria sortiran entre aquest vespre i demà amb avió cotxe i vaixell...... però ja n'hi ha uns quants que escalfen l'ambient. Uns 20.000 afeccionats culers animaran demà l'equip.
Unes 20 hores també trigaran els qui van escollir l'opció del vaixell. Van sortir ahir a les deu de la nit i arribaran a Itàlia a les set del vespre. Animació però no hi faltava, seguidors de totes les edats cantaven l'himne del Barça sense cansar-se i pronosticaven resultats força favorables declas i és que més d'un es considerava portador de la bona sort. Els culers que es van quedar sense entrada s'han de conformar amb vestir les balconades de Barcelona amb els colors blaugrana, però a la ciutat hi ha més d'un club. El desplaçament més còmode cap a Roma evidentment és amb avió i si tens un seient de primera com la plantilla, la directiva i les seves famílies millor encara. La majoria d'aficionats blaugrana marxaran demà mateix en 80 vols directes, però n'hi ha que no han tingut més remei que fer escales.
Vint mil seguidors culers prenen possessió de la ciutat. Els seguidors deL Barça tenyeixen de blau i grana la ciutat eterna. La majoria sortiran entre aquest vespre i demà amb avió cotxe i vaixell...... però ja n'hi ha uns quants que escalfen l'ambient. Uns 20.000 afeccionats culers animaran demà l'equip.
Alguns dels aficionats que NO puguin ser a Roma, tindran la possibilitat de seguir la final en un entorn totalment blaugrana... el Miniestadi. Comença la instal·lació de la pantalla gegant Aquest matí han començat a instal·lar al gol sud la pantalla gegant de seixanta metres quadrats des d'on 10.400 seguidors culers podran veure el partit. El club va posar ahir les localitats a disposició dels socis de franc i en 7 hores ja s'havien esgotat.