Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Votar una reforma de la Constitució enlloc de la consulta d'autodeterminació. Aquesta és la proposta que el secretari general del PSOE ha fet avui al President Mas durant la reunió de dues hores que han mantingut al Palau de la Generalitat. Alferdo Pérez Rubalcaba ha insistit que l'aposta dels socialistes és el diàleg a fons i no la ruptura. De la seva banda, el govern català ha valorat positivament que tant el PSOE com el PP, diu, assumeixin obertament que existeix un problema català./A la mateixa hora, a Madrid, reapareixia Carme Chacón. La dirigent socialista ha presentat una conferència del líder del PSOE madrileny, Tomàs Gómez, un dels més crítics amb la consulta sobiranista. Chacón ha rebutjat la independència dient que no és ni possible, ni desitjable i ha insistit en que cal diàleg per sortir, diu, d'aquesta crisi institucional./ Fa uns minuts Mariano Rajoy acaba de rebutjar la reforma de la Constitució que el líder del PSOE ha ofert a Artur Mas. Unes paraules a les què el president de la Generalitat ha replicat dient que els marcs legals no poden tallar les ales a l'evolució de les societats./Catalunya, com el conjunt de l'Estat, també ha sortit de la recessió durant el tercer trimestre. Ho ha avançat aquest matí el conseller Mas-Colell, que ha explicat que al 2014 l'economia catalana creixerà, tot i que no massa, al voltant de l'1 per cent. El conseller ha celebrat aquestes xifres i ha admès que el govern aprovarà els pressupostos el 5 de novembre, una setmana més tard del previst./Malgrat aquesta millora, un milió de catalans tindrà problemes per engegar la calefecacció aquest hivern. Són els anomenats "pobres energètics". El síndic de greuges ha demanat avui mesures per pal.liar aquest problema. Entre elles una mena de treva hivernal perquè els companyies no cobrin durant els mesos d'hivern les famílies amb menys recursos i traslladin l'import a factures posteriors. /Entrar al Parc Güell costa des d'avui vuit euros per persona. L'ajuntament de Barcelona ha decidit cobrar entrada per reduïr el nombre de visites a unes 900 persones per hora. NO hauran de pagar entrada els veïns de la zona o qui tingui una acreditació especial. De moment se n'han expedit unes 25 mil. Molts visitants avui s'han sorprès per haver de pagar. /Falten poc més de 24 hores pel primer clàssic de la temporada. Aquest matí el Barça ha descansat i el Madrid arriba aquesta tarda a Barcelona. Un Barça-Madrid especial sobretot pels què s'estrenen./A Santa Coloma de Gramanet, per aquest cap de setmana ens proposen un passeig pel món de la imaginació. En diuen "Passatge insòlit" i és una fira d'atraccions per als més menuts però també hi ha espectacles de titelles i criatures màgiques que obren la porta a un món ple de sospreses.

Alfredo Pérez Rubalcaba proposa sotmetre a votació una proposta de reforma de la constitució com a via de sortida a l'encaix entre Catalunya i Espanya. El secretari general del PSOE s'ha reunit avui amb Artur Mas, en presència del líder dels socialistes catalans, Pere Navarro. Una reunió de la què han destacat la bona sintonia i la voluntat de trobar solucions. Gairebé a la mateixa hora, a Madrid, Carme Chacón reapareixia mesos després d'haver anunciat que es retirava de la política. Chacón ha reiterat el seu rebuig a la independència./ Fa poca estona s'ha distingit l'exfiscal superior de Catalunya Martín Rodríguez Sol amb el Premi Justícia de Catalunya./ El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha avançat avui que Catalunya també ha sortit de la recessió, igual que ho ha fet el conjunt de l'economia espanyola, segons va anunciar dimecres el Banc d'Espanya./

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach ha demanat avui perdó per les errades que membres de l'església hagin pogut cometre, en un passat, ha dit, més o menys llunyà. Ho ha fet arran la polèmica originada per la beatificació de 522 persones a Tarragona. Sistach ha dit que cal un estudi històric per la falta de dades deguda, en part, a que els fets són molt propers. / El síndic de greuges proposa un seguit de mesures que es podrien aplicar perquè prop de 200 mil llars catalanes passessin un hivern més calent... I és que tant en un informe que ha presentat avui, com en el d'una plataforma estatal d'entitats socials, coïncideixen en aquesta xifra i en el fet que el progressiu augment de les tarifes d'aigua i electricitat no ajuden a solucionar el que es coneix com pobresa energètica./ Tanquem la setmana amb més resultats positius per la banca. Avui hem sabut que Caixabank ha guanyat 458 milions d'euros en el que portem d'any, un 164,5% més que el mateix període de l'any passat

Avui també destaquem dues operacions de la Policia Nacional que han tingut lloc a diferents localitats espanyoles, també, a Catalunya. Una deixa 18 detinguts per distribuir a Internet vídeos d'abusos sexuals a nens d'entre 4 i 5 anys. I l'altra ha permès desarticular una organització d'explotació sexual./ Des d'avui, per entrar al parc Güell s'ha de pagar 8 euros a no ser que es visqui als barris del voltant o que es tingui una acreditació especial que tramita l'ajuntament de Barcelona....L'objectiu de la mesura és reduir el número de visitants./ Barcelona renuncia a ser candidata per acollir els Jocs d'hivern del 2022. És una notícia que fa dies que es veia venir però quel'alcalde ha fet oficial aquest matí.

Falten 28 hores del primer clàssic de la temporada. El Madrid aterra a Barcelona aquest vespre després de l'entrenament. El Barça també ha descansat aquest matí. /El de demà serà el primer partit en què cap nen no podrà accedir al Camp Nou sense entrada. Però encara que sigui per televisió, n'hi ha que ja estan ben preparats per viure intensament el clàssic./L' Espanyol també juga demà... al camp del Llevant, amb l'objectiu de repetir la bona imatge del partit contra l'Atletico de Madrid./ Els catalans Marc Márquez i Pol Espargaró poden proclamar-se campions de Moto GP i Moto 2 aquest cap de setmana al Gran Premi del Japó./ L'actriu Amparo Soler Leal ha mort als 80 anys a Barcelona. Musa de Luis Garcia Berlanga o Luis Buñuel és un dels rostres més reconeguts del teatre d'aquell que en diuen "de compromís". Va treballar a les ordres dels mestres del cinema com ara: Pilar Miró, Jaime Chávarri o Pedro Almodovar. La van reconèixer amb el Premi Nacional de Teatre el 1959./ Si encara no heu fet plans per aquest cap de setmana amb la canalla, us fem una proposta: que visiteu "Passatge insòlit"... Una fira on podeu trobar tota mena d'atraccions per passar una bona estona.

TROBADA CORDIAL

Artur Mas es reuneix amb Rubalcaba

i Navarro per abordar l'encaix de Catalunya

Pobresa energètica

SENSE CALEFACCIÓ A L'HIVERN

El Park Güell, de pagament

L'ENTRADA COSTA DES D'AVUI 8 EUROS

Explotació sexual a Catalunya

LA POLICIA NACIONAL DETÉ 9 PERSONES

A 28 hores del clàssic

SERÀ EL DEBUT DE MARTINO I ANCELOTTI

La vaga de l'ensenyament ha tret al carrer milers de persones, entre professors, estudiants i families, a tot Catalunya. Des de les escoles bressol a la Universitat, protesten contra la Llei Wert i contra les retallades de la Generalitat. Com sempre hi ha disparitat sobre les xifres de seguiment entre els sindicats i el departament d'ensenyament./ La justícia europea creu que l'impost sobre carburants, conegut com a céntim sanitari, vulnera la legislació comunitària, perquè no està clar -diuen- que la finalitat d'aquest gravamen no sigui pressupostària. El dictamen respon a la denúncia d'una empresa catalana de transports que reclama els 45 mil euros que diuen van pagar per aquest impost. Tot i que no és vinculant, dels 13.000 milions d'euros que Espanya hauria de retornar, a Catalunya li tocarien uns 3.200 milions d'euros./ Catalunya encapçala la reducció de l'atur i la creació d'ocupació. Segons les dades de l'EPA la xifra de desocupats a Catalunya va baixar en 32 mil 500 persones entre juliol i setembre, en part pels contractes de l'estiu./Novetats en el cas Palau. El Fiscal demana 27 anys de presó per a Fèlix Millet i Jordi Montull per l'espoliació econòmica del Palau de la Música. Entre altres delictes, els acusa de malversació de cabals públics, falsedat documental i apropiació indeguda. El fiscal creu que l'estructura financera del Palau era el conducte utilitzat per la constructora Ferrovial per fer arribar diners a CDC de manera encoberta i sense sospistes. Per això també demana 7 anys i mig de presó per a l'extresorer de CDC, Daniel Osàcar./I a l'Ajuntament de Castelldefels, el PP s'ha quedat en minoria perquè els dos regidors de CDC han decidit trencar el pacte local que mantenien amb els populars. Ara anunciaran la decisió a Unió per iniciar els tràmits, perquè -segons que han dit- no es pot governar amb un partit que turpedina el dret a decidir. Castelldefels és, amb Badalona, l'alcaldia més important de Catalunya en mans del PP./ A dos dies del clàssic al Camp Nou, Gerard Piqué es el principal dubte de Gerardo Martino per enfrontar-se al Madrid. El central no s'ha entrenat amb els seus companys aquest matí per culpa d'una sobrecàrrega muscular. Qui sí QUE està ja en plena forma després de tornar la setmana passada és Carles Puyol. El capità ha elogiat els seus companys de la defensa, sobretot a Mascherano, i s'ha mostrat molt il.lusionat amb la possibilitat de jugar dissabte.

L'atur va caure entre juliol i setembre per segon trimestre consecutiu. Segons l'EPA, la xifra de desocupats a Catalunya va baixar en 32 mil 500 persones, deixant el total en 840 mil 500, un 22,98%. De fet és la comunitat espanyola on més ha caigut l'atur en termes absoluts i significa gairebé la meitat de la reducció a tot l'estat, marcada per la contractació de l'estiu. A Espanya l'atur ha caigut en 72 mil 800 persones. L'EPA situa el total en poc més de 5 milions 900 mil, un 25,98%. Són menys aturats que el trimestre anterior però més que fa un any.

El fiscal anticorrupció demana 27 anys i mig de presó per Fèlix Millet i Jordi Montull pel saqueig de Palau de la Música. També sol·licita 7 anys i mig per l'extresorer de Convergència Democràtica, Daniel Osàcar. A més, exigeix el comís de 6 milions i mig d'euros al partit perquè considera que els hauria cobrat a través del pagament de comissions a la constructora Ferrovial

I avui jornada de vaga a l'educació contra les retallades de la Generalitat l la llei Wert. Segons la conselleria, el 17% dels professors de la pública i el 15 de la concertada han seguit la vaga...Els sindicats diuen que ha sigut del 55 i el 30 respectivament... A aquesta hora milers de persones es manifesten pel centre de Barcelona./ El govern espanyol creu que s'està fent servir la vaga per encobrir reclamacions laborals dels professors... I el català creu que el fet que el seguiment a l'escola concertada hagi estat similar al de la pública, demostra, diu, que és una vaga contra la LOMCE.

També hi ha noticies positives pel sector bancari. Santander, Sabadell i Bankinter han presentat guanys en els 9 primers mesos de l'any. 3mil 300 milions d'euros ha guanyat el Santander fins al setembre, mil milions més que tot el 2012. Els guanys de bankinter són de 156 milions

CDC ha trencat el pacte de govern que mantenia amb el PP a l'Ajuntament de Castelldefels./A Catalunya set presos podrien acollir-se a la sentència d'Estrasburg que ha derogat la doctrina Parot... Almenys un d'ells ja ha demanat el seu alliberament: és un violador condemnat a 230 anys de presó. Podria ser el primer a sortir./ Els comerciants de Barcelona són favorables a obrir els festius de juliol i agost. Recorden que, en algunes zones concretes, les més turístiques, sortiria a compte...

A dos dies del clàssic al Camp Nou, Gerard Piqué es el principal dubte de Gerardo Martino per enfrontar-se al Madrid./El Madrid visita dissabte el Camp Nou després d'una soferta victòria davant la Juventus. / L'Espanyol prepara el partit de dissabte contra el Llevant amb tots els jugadors disponibles tot i l'ensurt de Manu Lanzarote./ Mireia Belmonte ja és a casa després de guanyar 10 medalles a les tres proves de la Copa del món disputades aquest mes./ A Barcelona avui comença avui el festival In-edit de cinema documental musical. Fins el 3 de novembre, es projectaran una cinquantena de títol./ Manolo Escobar ha mort avui als 82 anys a Benidorm...

L'ATUR BAIXA AL 3R TRIMESTRE

Cau en 32.500 persones a Catalunya,

la meitat del que cau a tot Espanya

VAGA A L'ENSENYAMENT

Contra les retallades de

la Generalitat i la llei Wert

Demanen 27,5 anys per Millet

LES PETICIONS DE PRESÓ DE LA FISCALIA

El cèntim sanitari il·legal?

EUROPA EL VEU FORA DE LA NORMATIVA

Clàssic a la vista

EL BARÇA, PENDENT DE PIQUÉ

ADÉU A MANOLO ESCOBAR

Ha mort als 82 anys un

dels artistes més estimats

Trobada breu i cordial entre Mariano Rajoy i Artur Mas a Barcelona. Hi havia molta expectació per aquest moment, que ha arribat envoltat de polèmica després que no s'hagi inclós al programa una intervenció del president català. Artur Mas ha anat al Palau de Pedralbes per rebre el president espanyol i la resta d'assistents a la cimera, però després NO s'ha quedat als discursos i ha anat al Parlament. Ho ha seguit la Sandra Morales.

NCIDENTS AMB EL PROTOCOL

Mas diu que Rajoy l'imposa i que a ell només li queda mantenir la dignitat

BARCELONA MEETING POINT

La participació de la SAREB és una de les principals novetats

INVESTIGACIÓ AL RAVAL

Els veïns aporten nous videos i el Govern demana no fer judicis paral·lels

PALAU DE LA MÚSICA, ANIT

Pink Martini omple de percussió, metalls i corda l'escenari barceloní

Breu i cordial. Així ha estat la trobada entre Rajoy i Mas al Fòrum Mediterrani que se celebra a Barcelona... Una trobada marcada per la polèmica després que no s'hagi inclòs al programa una intervenció del president català. Sí que hi ha parlat Mariano Rajoy que ha defensat la integració i no l'aïllament. Mas no s'ha quedat als discursos. Ja al Parlament ha dit que ha actuat de forma educada per evitar més tensió.

El jutge que instrueix el cas dels sous de Catalunya Caixa veu indicis d'un delicte d'administració deslleial en les actuacions de Narcís Serrà i Adolf Todó. Sosté que tots dos prenien decisions en la gestió de l'entitat. De moment, ha descartat la presó preventiva que demanava l'acusació popular d'AUSBANC.

Bones expectatives al Saló Immobiliari Barcelona Meeting Point que ja ha començat. La presència de la Sareb, l'anomenat banc dolent, i els espais dedicats als inversors xinesos i russos són els aspectes més destacats de la fira del sector més important d'Espanya.

Són les imatges dels nous vídeos que s'han difós sobre el moment de la detenció de l'home que va morir al Raval després que els Mossos el reduïssin mentre participava en una baralla. Interior ha obert una investigació i el president Mas demana que no es prejutgi.

El Barça es consolida com a líder del seu grup de la Champions en empatar a un amb el Mílan a San Siro. Robinho va avançar l'equip italià després d'una errada de Mascherano, però Messi va igualar el marcador en un ràpid contraatac. Els blau-grana ja pensen en el clàssic de dissabte contra el Madrid.

Rajoy defensa la integració i no l'aïllament, Mas diu que ha actuat amb educació. LA TROBADA DE RAJOY I MAS.

El jutge veu indicis de delicte. CREU QUE SERRA I TODÓ HO DECIDIEN TOT.

Barcelona Meeting Point. LA SAREB HI PARTICIPA PER PRIMERA VEGADA.

Noves imatges del Raval. ESPADALER NO VOL JUDICIS PARAL·LELS.

Empat i prou. EL BARÇA NO POT SUPERAR EL MILAN.

NOU XOC INSTITUCIONAL

Mas anirà a la cimera de demà però no podrà intervenir

Artur Mas assistirà a la cimera euromediterrània de demà però NO s'hi quedarà. El president només hi anirà per saludar els assistents però NO acompanyarà Rajoy, sinó que marxarà al Parlament per participar en la sesió de control.

És la decisió del govern català que considera un ERROR que no es deixi parlar al president de la Generalitat en un acte que es fa a Catalunya. Per contra l'executiu espanyol diu que el programa ja està tancat i que només intervé qui li toca. Escoltem García Margallo i Francesc Homs........

Un 10 per cent més de sol·licituds de beques menjador

Aquest curs hi hagut un 10 per cent més de sol·licituds de beques menjador que l'any passat, segons els consells comarcals, que alerten que, amb els recursos actuals, no les poden cobrir totes. Des de la Generalitat recorden que el període de peticions segueix obert i que estudiaran la manera de poder-les assumir totes.

VOTACIÓ A ALSTOM

Els treballadors rebutgen fer més hores pel mateix sou

La plantilla d'Alstom a Santa Perpètua de la Mogoda ha rebutjat aquest migdia, en referèndum, la proposta de la direcció de l'empresa per flexibilitzar la jornada laboral.

Ha votat més d'un 78% dels treballadors. I d'aquests, el 65% està en contra de treballar 62 hores més l'any sense augment de salari. Era l'oferta de l'empresa per poder fabricar nous models de trens i crear nous llocs de feina. Els sindicats, que havien deixat en mans dels treballadors la decisió final, asseguren que això no trenca les negociacions amb l'empresa

ESTUDI DEL RACC

Les carreteres gironines tenen un 37% més de risc d'accidents

Un estudi del RACC conclou que el risc de patir un accident a les carreteres gironines és un 37 per cent més elevat que al conjunt de Catalunya.

El fet que dos terços del trànsit gironí circuli per vies convencionals augmenta el risc d'accidents. Amb tot, els darrers anys el risc ha baixat sis punts. El tram amb més accidents per quilòmetre de Girona és l'ena dos de Malgrat de Mar fins a Caldes de Malavella. De fet, l'ena dos al seu pas per Girona concentra tres dels cinc punts amb més accidents mortals i greus de tota la demarcació.

Milan i Barça, tot un clàssic europeu

Milan i Barça, s'enfronten a tres quarts de nou i a La 1 de Televisió espanyola.... En cas de victòria a San Siro, el Barça tindria pràcticament garantit l'accés als vuitens de final de la champions. Des de Milà, ens arriba la crònica de l'Albert Font........

"DAVANT L'HORITZÓ"

Fundació Miró de Barcelona, Del 24 d'octubre al 16 de febrer

La fundació Miró aborda en una exposició la manera com diferents artistes cabdals dels últims dos segles han abordat la idea de l'horitzó.

És una mostra que recull obres de pintors tan diferents com David JOK-NY, Dalí, Magritte, Chillida o Monet... Obres d'estils ben diferents que en ocasions s'exposen l'una al costat de l'altra perquè el visitant pugui comparar les diferents maneres de veure un mateix fenòmen.

El govern espanyol manté que Artur Mas no pot intervenir a la cimera euromediterrània que Mariano Rajoy inaugurarà demà al matí a Barcelona. El ministre Margallo insisteix que el programa està tancat de fa temps i que els presidents autonòmics no intervenen mai en aquestes trobades quan són formals. El govern català ho considera un error i acaba de confirmar que Artur Mas hi assitirà per rebre als assistents.

Els Consells Comarcals adverteixen que la xifra ha pujat de mitjana un 10 per cent i temen no poder-les pagar totes. Des de la Generalitat recorden que el període de peticions segueix obert i que estudiaran la manera de poder-les assumir totes.

Catalunya es manté com la comunitat que més turistes estrangers ha rebut aquest any. De gener a setembre ens han visitat 12 milions sis-centes 65 mil persones, un 6,6 per cent més que l'any passat. Provenen, sobretot, de Rússia, els països nòrdics i Bèlgica.

La crisi ha provocat una caiguda del 8,6 per cent del consum de peix i marisc a Espanya. Els principals productors es reuneixen aquests dies a la fira Seafood que se celebra a Barcelona i on s'ofereixen nous gustos o productes llestos per consumir, més adequats als gustos actuals.

Milan i Barça, tot un clàssic europeu que es torna a repetir, aquest vespre, a tres quarts de nou, i per la 1 de TVE. I en cas de victòria a San Siro, el Barça tindria pràcticament garantit l'accés als vuitens de final de la Champions.

Margallo diu que Mas no hi pot parlar i el president català ha confirmat que hi anirà. CIMERA EUROMEDITERRÀNIA.

Milan - Barça, el clàssic europeu a les 20:45 a La 1 de TVE. AQUESTA NIT, CHAMPIONS.

Les peticions pugen un 10%. PREOCUPACIÓ PEL PAGAMENT DE LES BEQUES.

Catalunya, líder en turisme. UN 6,6% DE VISITANTS MÉS EN UN ANY.

El consum de peix cau un 8,6%. LA INDÚSTRIA ES REINVENTA A SEAFOOD.

Narcís Serra

EXPRESIDENT CATALUNYA CAIXA

Narcís Serra ha defensat davant el jutge els augments de sou dels directius de Catalunya Caixa aprovats el 2010 quan ell era president de l'entitat. Serra ho justifica per equiparar-los amb els del sector, i diu que eren legals i estaven comunicats al Banc d'Espanya. Avui també ha declarat l'exdirector general Adolf Todó... Fa mitja horat que han acabat aquestes declaracions, que estÀ SEGUINT LA ISABEL PALACIOS.. ISABEL QUÈ HAN DIT SERRA I TODÓ?

Nova polèmica entre la Generalitat i el Govern sobre el protocol. Aquest cop a propòsit d'un fòrum mediterrani que es farà dimecres a Barcelona. Artur Mas hi vol intervenir, però, de moment, el programa només contempla un discurs de Mariano Rajoy. En nom de CiU, Duran Lleida ha demanat Rajoy que no veti Mas en aquest acte.

MENYS EXTRAESCOLARS

La crisi i les retallades fan caure les extraescolars prop d'un 20 per cent

El Barça ja és a Milà on demà mirarà de deixar enllestida la primera fase la Champions.. això sí, sense oblidar que dissabte espera el Madrid... A San Siro hi ha l'Albert Font.

"CONVERSATION WITH THE DEAD"

Fundació Foto Col·lectània Fins el 18 de gener del 2014

Narcís Serra ha defensat davant del jutje la seva gestió com a president de Catalunya Caixa que inclou també l'augment de sous aprovat al 2010 i pel qual està imputat per un presumpte delicte d'administració deslleial. Serrà ha declarat aquest matí i a aquesta hora ho fa l'ex director general de l'entitat, Adolf Todó. L'augment va permetre cobrar sous milionaris a alguns dels directius quan l'entitat ja havia demanat diners públics. En total hi ha 52 imputats. Avui afectats per les preferents han protestat als jutjats provocant moments de tensió.

La setmana comença amb una nova polèmica protocol·lària ja que Artur Mas pretendria intervenir dimecres a la inauguració del Fòrum Euromediterrani que obrirà Mariano Rajoy. De moment, el programa només inclou el parlament del president espanyol.

És la imatge de la primera executiva de Convergencia i Unió després que la setmana passada Duran i Lleida no tanqués la porta a una ruptura de la federació. Aquest migdia ha negat discrepàncies entre els dos partits i dit que la seva relació amb Mas està millorant.

La crisis i les retallades fan caure en un 20 per cent les inscripcions a les activitats extraescolars respecte el curs passat... Les escoles busquen alternatives con oferir propostes de lleure amb altres centres. Les que més aguanten són els esports i l'anglès.

Estar en contacte amb ocells o amb edredons de plomes és la principal causa de la fibrosi pulmonar idiopàtica, una malaltia respiratòria greu que afecta 2 mil persones a Catalunya. El descobriment, fet a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, permetrà evitar que els malalts empitjorin fins el punt de necessitar un trasplantament de pulmó.

El Barça ja és a Milà, on demà juga el tercer partit de la Lliga de Campions. Els blau-grana volen retrobar-se amb la victòria davant el Mílan per sentenciar el pas als vuitens de final i agafar confiança de cara al clàssic de dissabte contra el Madrid.

L'expresident de Catalunya Caixa defensa els sous milionaris aprovats el 2010. SERRA I TODÓ ALS JUTJATS.

Duran nega discrepàncies. DESPRÉS DE NO DESCARTAR LA RUPTURA.

Menys activitats extraescolars. LES INSCRIPCIONS HAN BAIXAT UN 20%.

Descobriment científic. LES PLOMES CAUSEN FIBROSI PULMONAR.

Setmana d'exàmens pel Barça. DEMÀ, TOCA EL MILAN. DISSABTE, EL MADRID.