Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Guardia Civil ha registrado esta mañana en compañía del hombre detenido por su presunta relación con la desaparición de la joven Waffa Sabbah, una casa de campo en Carcaixent propiedad de su familia. Hoy se cumplen exactamente 18 meses desde la última vez que se la vio.

Hui és notícia a la Comunitat Valenciana:

- L'ús de la careta en exteriors, a debat en la interterritorial de salut

- Condemna de 50 anys de presó per dos delictes d'assassinat a l'home que va matar els fills a Godella. La sentència absol la mare per la malaltia mental que patix

- Reobrin les piscines amb mesures de seguretat com l'ús del gel hidroalcohòlic abans d'accedir-hi i l'obligatorietat d'utilitzar careta a les zones comunes.

Hui és notícia a l'informatiu territorial de la Comunitat Valenciana:
-La careta deixarà de ser obligatòria en exteriors 'prompte'. Ho ha anunciat este matí el president del govern, Pedro Sánchez. Serà un dels assumptes que debatran esta vesprada els responsables de salut del govern i de les autonomies.
-50 anys de presó per a l'home que va assassinar els seus fills menuts a Godella. La mare dels xiquets, declarada coautora del crim, ha sigut absolta per la malaltia mental que patix.
-Comencen a obrir les piscines. Enguany la careta és obligatòria en les zones comunes com les de menjar i els vestidors.

Hablamos con el epidemiólogo e investigador de Fisabio, Salvador Peiró, de la eliminación de las mascarillas en exteriores y del avance de la vacunación. Con respecto a lo primero está de acuerdo y sobre lo segundo dice que las previsiones son muy optimistas y el próximo curso comenzará con los estudiantes universitarios ya vacunados.

Hui és notícia a la Comunitat Valenciana:

- Un jutjat de Castelló investiga una parella de Torreblanca per un presumpte delicte de maltractament al seu fill de dos mesos

- Investigadores valencianes constaten la presència d'anticossos del coronavirus en la llet materna de dones contagiades

- La retirada de la careta a platgesi espais naturals. La proposta del Consell en la interterritorial