Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Documentos TV dedico un programa especial al análisis del proyecto olímpico para Barcelona. ¿Cómo se pensó y diseñó la ciudad del fuutro?

Años antes de que se celebraran los juegos olímpicos, diferentes protagonistas analizan las ideas y proyectos sobre el futuro de la ciudad condal y la organización de los juegos.

El publicista Salvador Pedreño, el Alcalde de Barcelona, Pascual Maragall, el arquitectom Ignasi Sola Morales, Rafael Tous, Juan Antonio Samaranch ….analizan las posibilidades de la candidatura olímpica para Barcelona 1992.

Fecha de emisión: 24/06/1986
 

Com tanquem la campanya electoral pel 26J? Recta final amb polémica per la filtració de les converses del Ministre de l’Interior, en funcions, Jorge Fernández Díaz, amb el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso.

En parlem amb els analistes Jordi Mercader, Nacho Martín Blanco, Joan López Alegre, Andreu Mayayo, Maria Vila i Vicent Sanchis

Noves gravacions
Fernánez Díaz i de Alfonso parlen de provocar canvis a la cúpula de convergència

Comencem el repàs a l'actualitat catalana amb les noves revelacions del diari Público sobre les converses entre el ministre de l'Interior i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya

Compareixença tensa
De alfonso defensa que no ha fet res il•legal i avisa els grups que pot tirar de la manta

Les filtracions han provocat que el Parlament hagi iniciat el procés per revocar el nomenament del director d'Antifrau.

Presumpte seguiment
Carme forcadell exigiex saber si va ser espiada per raons polítiques al 2103

I la presidenta del Parlament ha exigit avui al ministre de l'Interior saber si ha estat objecte d'un possible espionatge policial, segons la informació que ha avançat avui la Cadena Ser.

Referèndum pel "brexit"
46,5 milions de votants decideixen si volen quedar-se o marxar de la UE

Ja fa més de 8 hores que els britànics han començat a votar si volen quedar-se o marxar de la UE.

Revetlla de Sant Joan
S'espera que al llarg del dia surtin més de mig milió de cotxes de l'àrea metropolitana

Avui hem vist com es preparaven algunes fogueres i festes populars on els petards serán els grans protagonistes. Abans, molts hauran d'agafar el cotxe. Molt precaució i molta paciència perquè avui surten de l'àrea metropolitana 525 mil vehicles i és previst que hi hagi força cues.

Dos anys en blanc
El Reial Madrid guanya la lliga i ensenya la sortida a Xavi Pascual i Joan Creus

Durant tota la temporada, el Barça ha estat molt irregular. Al club tothom pensa que cal redreçar el rumb i les mirades estan posades en el tècnic blaugrana Xavi Pascual i el director esportiu Joan Creus, que podrien tenir les hores comptades.

Duríssima compareixença del director de l'Oficina Antifrau després que el Parlament hagi iniciat el procés per revocar el seu nomenament al haver-se fet públiques les converses que va mantenir amb el minsitre de l'Interior. Daniel de Alfonso ha negat haver fet qualsevol il.legalitat i ha dit que se li està fent un judici sumaríssim amb l'interés electoral de debilitar l'organisme que lluita contra la corrupció. Ha recordat que s'ha reunit amb tothom i fins i tot ha afirma que qui no hagi conspirat que tiri la primera pedra. 
 
Les converses segueixen marcant el penúltim dia de campanya. Mentrestant,  més de 46 milions de ciutadans britànics estan cridats avui a respondre si el Regne Unit ha de quedar-se o sortir de la Unió Europea. Un referendum que, segons totes les enquestes, donarà un resultat molt ajustat, i que ha dividit la societat britànica Nosaltres hem volgut saber com ho viuen els britànics residents a Catalunya. Després els escoltem.
 
Imatges com aquesta es repetiran aquesta nit arreu de Catalunya, en petits pobles i grans ciutats. Una festa, la de Sant Joan, que té el foc com a protagonista. Fogueres, petards, coques i musica posaran ritme a la nit més curta de l'any.
 
A aquesta hora molts també fan cua per comprar la coca. Aquest any els pastissers tenen previst vendre'n un miilió 700 mil. Per cert, desde trànsit adverteixen que qui no vulgui menjar-se la coca al cotxe surti amb temps perquè es preveu una tarda més que complicada a les carreteres amb més de mig milió de cotxes sortint de Barcelona en poques hores.
 
El Barça de bàsquet suma la segona temporada seguida en blanc després de perdre la lliga contra el Reial Madrid. L'equip de Pablo Laso va revalidar el títol en el quart partit de la final per 91 a 84 amb una gran actuació de Sergi Llull. El tècnic blaugrana Xavi Pascual i el director esportiu Joan Creus tenen les hores comptades.
 

DE ALFONSO AL PARLAMENT. DIU QUE NO HA FET RES IL·LEGAL I CREU QUE PATEIX UN JUDICI SUMARÍSSIM AMB INTERÈS ELECTORAL.

REFERÈNDUM PEL "BREXIT". ELS BRITÀNICS QUE VIUEN A CATALUNYA VEUEN AMB PREOCUPACIÓ LA SORTIDA DE LA UE.

REVETLLA SANT JOAN. S'ULTIMEN ELS PREPARATIUS PER LES FOGUERES I LES FESTES D'AQUESTA NIT.

LES DADES DE SANT JOAN. ELS PASTISSERS VENDRAN 1.700.000 COQUES I MÉS DE MIG MILIÓ DE VEHICLES SORTIRAN DE BARCELONA.

DOS ANYS EN BLANC. EL REIAL MADRID GUANYA LA LLIGA I OBRE LA PORTA DEL BARÇA A XAVI PASCUAL I JOAN CREUS.

El director de la Oficina Antifraude de Cataluña (OAC), Daniel de Alfonso, ha rechazado este jueves dimitir porque "nada de lo que ha hecho ejecutado y llevado a cabo ha sido ilegal" y ha asegurado que el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, fue a visitarlo a su despacho y le prometió "apoyo en todo" a cambio de que le diera "alguna cosa" en su comparecencia ante el Parlament para dar explicaciones por las grabaciones de sus conversaciones con el ministro del Interior.

Un niño de dos años, que ingresó el pasado domingo 19 de junio en el Hospital de Mataró, murió al cabo de unas horas a causa de una infección por enterovirus. El niño ingresó en el hospital en estado muy grave con los síntomas propios del enterovirus, pero agravados, aunque hasta ahora los análisis no han confirmado que se trataba de este virus, que mantiene hospitalizados en Cataluña a 12 menores, cuatro en unidades de cuidados intensivos.

Gravacions polèmiques
Fernández díaz se sent víctima de la filtració i nega que mariano rajoy n'estigués al corrent

L'actualitat a Catalunya continua centrada en el terratrèmol polític que ha suposat la filtració de les converses que fa un parell d'anys van mantenir el ministre de l'Interior i el director de l'Oficina Antifrau

Reacció de cdc
Artur mas demana que dimiteixin tots els implicats i exigeix l'arxiu de la causa del 9n

En una compareixença conjunta amb tots els càrrecs de Convergència que ha estat querellats, Artur Mas ha reclamat que el ministre de l'interior plegui abans de les votacions de diumenge.

Mesa parlament
Tots els grups menys el ppc promouen el cessament del cap de l'oficina antifrau

Ho ha aprovat la Mesa aquest matí a petició de tots els grups de la Cambra, excepte el PP. Per cessar-lo es requereix una majoria de 3 cinquenes parts, un vots que estan assegurats tenint en compte els partits que ho han demanat.

Gravacions polémiques
Els partits demanen la dimissió del ministre i rebutgen les conspiracions de l'estat

Tant el líder del PSOE, Pedro Sánchez com els de Podemos i de Ciuatadans, Pablo Iglesias i Albert Rivera destaquen la gravetata d les gravacions i exigeixen la dimissió del ministre d'inrerior en funcions pel contingut de les converses.

Primeres colònies
Les entitats del lleure inicien les activitats d'estiu amb augment de beques per les famílies

Fóra de la polèmica de les gravacions.... avui també han passat altres coses.........com aquesta que veureu.......Contents i il.lussionats de canviar la motxilla escolar per la de les primeres colònies..

S'acosta sant joan
1.312 punts de venda de petards per celebrar la revetlla

Un altre clàssic de l'inici d'estiu són els petards de Sant Joan. Ja fa dies que veiem les casetes on es venen, 1.300 punts de venda a Catalunya. La majoria del producte vé de fora, però les empreses d'aqui aquests dies treballen a ple rendiment, mirant d'oferir un producte de qualitat

Bajo las más estrictas normas de seguridad, en estas casetas cercanas a Barcelona se manufacturan algunos de los cohetes y petardos que sonarán la noche de San Juan. El cohete volador con caña, típico. La traca, también hacemos gama de bengalas de colores con diferentes duraciones para poder hacer iluminación en los espectáculos.