Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Esas conclusiones, aprobadas hoy con los votos del Tripartito, consideran probado que Convergencia Democrática de Cataluña se financió ilegalmente. Solo Convergencia se ha opuesto a este dictamen.

La comissió parlamentària del cas Palau creu que CDC es va finançar, de forma irregular, a través de comissions il·legals per adjudicar obres públiques.Per això, tots els grups, excepte CiU,portaran el cas a Fiscalia.Els nacionalistes creuen que les conclusions són delirants i han qualificat la comissió d'aquelarre./Minut de silenci a Tarragona en homenatge a les dues noies mortes al Loveparade. Finalment hi ha 21 morts i 511 ferits/L'apoderat del torero José Tomàs s'ha encomenat a la Moreneta perquè el parlament no prohibeixi demà les curses de braus./

/Alfons López Tena i Uriel Bertran es donen de baixa dels seus partits per sumar-se a Solidaritat Catalana./La família de la noia de 14 anys que va morir a l'accident del Pèndol al Tibidabo està molt dolguda amb les administracions i amb els mitjans de comunicació./El vaixerll ecologista Sea Sheperd és a Barcelona./Ja fa 6 anys que l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona acull nens amb malalties greus amb el "Programa Cuida'm".Ara hi col·laborarà l'exèrcit./Primer dia de competició als Campionats d'Europa d'Atletisme, amb proves a l'Estadi però, també, als carrers de Barcelona./L'ajuntament de Barcelona ha prestant el 36è Trofeu Ciutat de Barcelona./Parets del Vallès, en plena Festa Major, va homenatjar anit Joaquim Rodríguez, millor català al Tour. /El Liceu de Barcelona es va transformar, ahir, en una autèntica milonga argentina de mans de Diego el Cigala.

La comissió d'investigació del cas Palau ha aprovat amb els vots del tripartit el dictamen que insta la Mesa a portar a la fiscalia el pressupte finançament irregular de Convergència Democràtica. La votació del dictamen es farà aquesta setmana en un ple en què també s'aprovarà la llei de vegueries i se sotmetrà a votació la prohibició dels toros a Catalunya.

Barcelona, avui. L'Estadi Olimpic acull els Europeus més multitudinaris de la història.

La tragèdia de Duisburg. Demà podrien repatriar els cossos de les dues estudiants catalanes.

Finançament de CDC. L'oficina antifrau no pot demostrar il.legalitat.

Transplantament de cara. Es va fer fa 4 mesos i és pioner al món.

Avui els catalans estan convocats a sortir al carrer per mostrar el seu rebuig a la sentència del Constitucional sobre l'Estatut i que precisament es va conèixer amb detall ahir. La manifestació començarà a les 6 de la tarda a la cruïlla de l'Avinguda Diagonal amb el Passeig de Gràcia./Ja es comencen a notar signes de catalanitat al carrer.Més de 1.500 entitats que participaran a la manifestació.Els més de 900 autobusos que s'han organitzat arreu de Catalunya comencen a sortir direcció Barcelona./De les 42.000 reclamacions que es van fer a ENDESA arran de la nevada del 8 de març per la falta de subministrament, només han rebut les indemnitzacions 6.000 usuaris./ L'Onze de setembre de 1977 la cruïlla de la Diagonal amb Passeig de Gracia ja va ser l'escenari de la manifestació més gran de la historia de Catalunya per demanar l'autonomia i l'Estatut./Per donar a conèixer el Párkinson l'associació Bicisolidària fa un viatge cada any en bicicleta per tota Espanya./Espanya i Holanda arriben aquest migdia a Johannesburg i aquesta tarda s'entrenaran al Soker City, l'estadi on demà totes dues seleccions lluitaran per conquerir el seu primer Mundial./En tennis Fernando Verdasco i Feliciano López juguen a hores d'ara el partit de dobles de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis contra França./I al canal Teledeporte podeu seguir sencera la primera etapa de muntanya del tour de França./Pels amants de la màgia, aquest cap de setmana se celebra a Terrassa el Festival Internacional de Dames Màgiques./Salif Keita és un mestre dels ritmes de l'Àfrica Occidental i un dels fundadors de l'afropop.

Consternació a Tarragona i Cambrils, d'on eren les estudiants catalanes que van morir dissabte al festival Love Parade. Les famílies ja són a Alemanya per a repatriar els cossos. La fiscalia de Duisburg ha obert una investigació per homicidi per negligència./El primer pacient del món amb un transplantament total de cara rep l'alta mèdica a l'Hospital de la Vall d'Hebron./L'informe de l'Oficina antifrau ni confirma ni descarta finançament irregular de CDC a través del Palau. Tot i això reconeix dubtes sobre la vinculació del partit amb contractistes i proveïdors del Palau./L'Estadi Olímpic de Montjuïc es prepara per acollir els europeus d'atletisme més multitudinaris de la història./Cap de setmana tràgic a les carreteresa catalanes. 6 persones han mort i 2 més han quedat ferides en 4 accidents de trànsit./El Parlament decidirà, dimecres, si prohibeix les curses de braus a Catalunya, prohibició que avui ha rebut el suport de 140mil persones de 120 països diferents./L'associació de Pimes ha presentat avui la memòria anual que constata la reducció del nombre d'empreses i treballadors i la caiguda de la rendibilitat econòmica./Dani Pedrosa no ha tingut sort al Gran Premi dels Estats Units. Pedrosa liderava la cursa al límit quan ha caigut i li ha servit la victòria a Jorge Lorenzo./ Alberto Contador va certificar ahir a París el seu tercer Tour de França./Al Barça continuen esperant que Cesc Fàbregas pugui parlar amb Arsene Wenger per desencallar el seu fitxatge./Al Reial Madrid, avui han acomiadat Raúl González./El Consell de l'Audiovisual de Catalunya ja té nova seu al districte 22@ de Barcelona./