Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques Joaquim Nadal ha dit aquest matí a Ràdio 4, emissora de RNE a Catalunya, que comparteix la indignació de molts sectors de la societat catala per la retallada d'inversions en carreteres. D'altra banda, els actuals gestors del Palau de la Música han fet públics els resultats de l'auditoria, que xifra en 35 milions d'euros el saqueig a la institució per part de Fèlix Millet i Jordi Montull.

  • Zapatero, a Barcelona. És la primera visita després de la sentència del constitucional
  • Auditoria definitiva. Millet i Montull van desviar 35,1 milions d'euros del Palau.
  • Furts al transport públic. Els 49 arrestats acumulaven més de 500 detencions.
  • Per primer cop en alta definició. TVE ultima la cobertura tècnica dels Europeus d'Atletisme
  • El conseller d'Obres Públiques i de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya s'ha mostrat indignat per l'arbitrarietat amb la que el Ministeri de Foment ha suspès 3 obres cabdals a casa nostra. Són l'A-27 entre Valls i Tarragona, l'A-2 entre Orriols i Medinyà i l'enllaç de l'A-7 amb l'autovia del Baix LLobregat.

    El alcalde argumenta razones de seguridad. Tiene un aforo máximo de 240 personas y han llegado a concentrarse más de 1.000. El imán habla de persecución y ha anunciado que recurrirá el cierre.

    Retallades a Catalunya. S'aturen 5 enllaços viaris i es retarda el tren a l'aeroport.

    Legislatura acabada? Esquerra demana convocar eleccions i Montilla diu que seran a la tardor.

    La situació a Haití. L'arribada dels huracans pot causar una altra tragèdia.

    Contador s'acosta al Tour. El madrileny resisteix Schleck al Tourmalet i demostra autoritat.

    Esquerra Republicana ha demanat avui al president de la Generalitat José Montilla que convoqui les eleccions previstes per la tardor el més aviat possible, un cop constatada la discrepància dins del tripartit en la resposta a la sentència sobre l'Estatut. Tambe destaquem que la retallada en infraestructures anunciada pel ministre José Blanco afecta a 5 carreteres catalanes.

    Se cumple un año del incendio de Horta en el que murieron 5 bomberos. Hoy se les ha rendido homenaje cuando todavía no se ha esclarecido el caso. Entrevistamos a Dolors Espinet, hermana de uno de los fallecidos.

    Trobada Zapatero-Montilla. Objectiu: refer ponts entre Espanya i Catalunya.

    Aniversari a Horta de Sant Joan. Homenatges als cinc bombers que van morir en l'incendi dels Ports.

    El Tibidabo torna a funcionar. El parc obre de nou les portes però atura una altra atracció.

    La rivalitat del gol. Bojan, més il.lusió que mai, tot i la competència amb Villa i Ibra.

    Dos horas y media es el tiempo que han estado reunidos hoy el presidente del Gobierno, Rodríguez Zapatero, y el presidente de la Generalitat, José Montilla. El primer encuentro, tras la sentencia del Tribunal Constitucional sobre el Estatut de Cataluña. Una reunión de la que Montilla asegura haber salido razonablemente satisfecho y, matiza, que su contenido no ha sido técnico sino político. Entre las conclusiones del encuentro, que el texto Estatut se arreglará con ajustes políticos. En 'La Tarde en Vivo' le preguntamos a Miguel Revenga, catedrático de Derecho Constitucional de la Universidad de Cádiz, qué aspectos del Estatut declarados inconstitucionales se podrían desarrollar a través de reformas legislativas (21/07/2010).

    El presidente de CiU, Artur Mas, ha afirmado este miércoles que ve la reunión entre el presidente del Gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero, y el de la Generalitat, José Montilla, como una "escenificación de cara a las elecciones". Ha afirmado que le parece una escenificación en un momento en que Montilla y el PSC "están en una situación de gran debilidad porque hay mucha ganas de cambio" (21/07/2010)

    El Tibidabo funciona con normalidad, excepto las dos atracciones implicadas en el siniestro, que están precintadas, y una tercera que está siendo revisada por seguridad.