Enlaces accesibilidad
Primer sorteig de l'any

Cues per fer-se amb un dècim de la loteria del Nen

  • El Centre Comercial les Arenes de Barcelona acumula cues fins a darrera hora després que repartís la Grossa
  • La despesa mitjana per català se situa en els 18 euros

Per
L'administració de loteria de les Arenes registra cues a la vigília del sorteig del Nen
L'administració de loteria de les Arenes registra cues a la vigília del sorteig del Nen

La Loteria del Nen o de Reis és el gran primer sorteig de l'any. Catalunya és la quarta comunitat autònoma que més aposta en aquest sorteig, amb un total de 100 milions d'euros, segons l'associació d'Administracions de Loteria i això s'ha deixat notar a les darreres hores a les administracions.

Catalunya es bolca en la loteria del Nen

La mitjana de despesa que fan els ciutadans en el sorteig del Nen és d'uns 18 euros, però hi ha províncies, com Sòria que se'n gasten fins a 60. A Barcelona aquests dies s'han fet cues per comprar butlletes, sobretot al Centre Comercial les Arenes, on va tocar la Grossa. "Fa una setmana que tenim gent des de primera hora" assegura el seu propietari, Víctor Fernández.

Llargues cues a l'administració de Les Arenes per a la Loteria del Nen

Les cues fins a darrera hora han sorprès els clients habituals. Molts dels que busquen la sort a aquesta administració també volen passar el número per la famosa pedra daurada que hi ha dins. A més, després de la Grossa del 22 de desembre passat, enguany tothom busca el número més lleig.

Segons les dades de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat, la grossa del Nen ha caigut 43 vegades a Madrid i 37 vegades a Barcelona. Recordem que el primer premi és de 2 milions d'euros a la sèrie, és a dir, 200.000 euros el dècim. El sorteig es farà demà dia 6 de gener, Dia de Reis.