Enlaces accesibilidad
El més destacat

Els millors moments de la tercera temporada de 'La Recepta Perduda'

Per

La Recepta Perduda - Els reptes de Sílvia Abril

‘La Recepta Perduda’ arriba al final de la seva tercera temporada i ho fa, com és habitual, cuinant un plat típic de la gastronomia catalana: les mandonguilles guisades. Ara bé, també hi ha temps per recordar alguns dels millors moments que Sílvia Abril ha viscut al llarg d’aquestes setmanes, moments emotius i de somriures que són per no oblidar.

Els nostres cuiners

‘La Recepta Perduda’ no seria res sense els nostres cuiners, és a dir, les 12 persones que al llarg de tots els capítols han obert les portes de casa seva per permetre que tant Sílvia Abril com tots els espectadors entressin i se sentissin com a la seva llar.

La Recepta Perduda - Les cuineres i els cuiners - Veure ara

Mentre preparaven plats tan deliciosos com la caldera de llagosta, el fricandó amb moixernons o la cassola de tros, els amfitrions també xerraven amb la Sílvia, a qui li van arribar a explicar algunes de les vivències més doloroses que han patit mai. L’emoció ha estat, sense dubtes, un altre dels ingredients de ‘La Recepta Perduda’.

La Recepta Perduda - Els moments més emotius - Veure ara

Valors a través de la cuina

Cada capítol de ‘La Recepta Perduda’ ha permès conèixer poblacions de Catalunya i les Balears, saber quins són els seus productes de proximitat, les seves festes i celebracions populars, i adquirir coneixements històrics que molts cops passen desapercebuts. Però si hi ha una cosa a destacar del programa són els valors que setmana rere setmana han quedat palesos a cada capítol, i un dels més destacats és el de la importància de la família.

La Recepta Perduda - La importància de la família - Veure ara

La família de ‘La Recepta Perduda’ s’acomiada d’aquesta tercera temporada plena de noves receptes, nous amics i molts somriures que ja formen part de la història del programa. Gràcies per acompanyar-nos cada diumenge!