Enlaces accesibilidad
Un robatori pujat de to

Albert Om i la proposta indecent que li van fer a Barcelona

  • El periodista català Albert Om explica com va acabar perseguint a una lladre de mòbils pels carrers de Barcelona
  • Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes inauguren 'La Ruïna' amb una anècdota relacionada amb la policia
  • Tens disponible a RTVE Play Catalunya el primer capítol del programa

Per
La Ruïna - Albert Om

El periodista Albert Om confessa al programa 'La Ruïna' un moment de la seva vida que va lamentar quan l’estava vivint, però que el temps l’ha tret importància suficient per poder tractar-lo amb humor. Al programa, presentat per Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes que continua el format podcast, explica una anècdota que és igual de ridícula que graciosa.

El presentador català ens ha transportat a la seva “ruïna nocturna”, dit per ell mateix. Fa uns anys, Albert Om estava de festa al centre de Barcelona i anava d'un local a altre a prop de les Rambles, quan una dona es va apropar a ell i li fa fer una estranya proposta.

Albert Om al programa de 'La Ruïna'

Albert Om al programa de 'La Ruïna' RTVE

Una proposta pujada de to

La noia va fer una invitació sexual bastant explícita al periodista, que va rebutjar de seguida. Ella va insistir una mica, però després d’uns segons al seu costat va marxar i li va oferir la mateixa proposició a un dels seus amics que també va declinar l’oferta.

Un fet que podria haver passat sense pena ni glòria, si no fos perquè quan Albert Om va marxar cap a casa es va ficar la mà a la butxaca i es va adonar que no tenia el telèfon. Així que va córrer a parlar amb els Mossos d’Esquadra. Allà, a altes hores de la nit, va tenir una conversació bastant surrealista amb les autoritats. Finalment, van acabar enxampant la dona, però ella ja s’havia desfet del telèfon.

Final feliç?

I tu que feies a les tres de la matinada a les Rambles amb 47 anys?

El presentador va anar a judici, va guanyar, però no va acabar amb un final feliç: tenia il·lusió de deixar córrer el litigi a canvi de poder explicar la història de la noia, però la condemnada no es va presentar. Quan li va detallar a la seva mare el que havia passat, la dona només va poder preguntar una cosa: “I tu que feies a les tres de la matinada a les Rambles amb 47 anys?”.

Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes presentadors de 'La Ruïna'

Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes presentadors de 'La Ruïna' RTVE

A més a més, en el primer capítol de la 'La Ruïna' pots conèixer cinc històries de persones del públic. Voluntaris que s’han apuntat a una llista i els seus noms s’han tret d’un bol a l’atzar pel periodista. Han parlat sobre una 'animal party' molt humida a Milà, d’empassar-se una bala i de confondre a la persona amb qui te'n vas al llit.