Enlaces accesibilidad
Mig any tancada

La T2 de l'Aeroport de Barcelona recupera l'activitat amb vistes a l'estiu

  • Després de mig any tancada, la terminal reobre amb uns 60 vols
  • Les companyies habituals de la T2 com Easy Jet i Ryanair recuperen els vols

La reobertura es fa pensant en la recuperació del turisme a l'estiu

Per
La Terminal 2 de l'Aeroport del Prat ha recuperat l'activitat després de mig any

Torna l’activitat a la Terminal 2 de l'Aeroport de Barcelona-El Prat després de 196 dies tancada. Aquest dimarts han tornat a operar les companyies que habitualment utilitzaven les instal·lacions com EasyJet o Rynair, que durant els darrers mesos s’han hagut de traslladar a la T1.

De moment la terminal ha obert les zones A pe les arribades no Shengen i B per les nacionals i totes les sortides. La T2C, on tradicionalment operava EasyJet, romandrà inoperativa. Tot plegat amb la mirada posada amb la recuperació del turisme aquest mateix estiu.

Només 60 vols el primer dia

Durant aquest dimarts estan programats només 60 vols, en prou feines una quarta part dels que eren habituals. Amb la reobertura de la terminal, també es torna a posar el servei gratuït de bus llançadora entre terminals i Aena ha assegurat que les instal·lacions comptaran amb totes les mesures de seguretat. La reobertura es fa amb la intenció de poder garantir les mesures de seguretat contra el coronavirus davant el previsible increment de turistes a l'estiu.

I és que l’avenç de les vacunacions entre la població i la implantació del carnet de vacunació per poder viatjar amb seguretat dins les fronteres comunitàries esperona l’esperança del retorn del turisme internacional.

Inversió de 106 milions

Durant els mesos que la terminal T2 ha estat tancada al públic, Aena ha realitzat inversions per valor de 106 milions d'euros en actuacions de modernització dels equips i instal·lacions.

La Terminal 2 del Prat torna a recuperar l'activitat després de mig any tancada

La Terminal 2 del Prat torna a recuperar l'activitat després de mig any tancada

Entre les inversions es troben la construcció d'una nova estructura del sistema de tractament d'equipatges de les terminals T2B i T2C o la substitució de 23 passarel·les d'embarcament.