Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Miquel Montoro ens presenta 'Uep! Mis aventuras en el campo'

  • Després dels èxits virals de les taronges i les pilotes, el jove mallorquí publica ara un llibre
  • El youtuber revela algunes intimitats, com que va patir assetjament escolar durant quatre anys
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Miquel Montoro ens presenta 'Uep! Mis aventuras en el campo'

En youtuber Miquel Montoro visita el Cafè d'idees de Gemma Nierga per presentar el seu llibre, Uep! Mis aventuras en el campo. Parlem amb el jove mallorquí sobre la seva afició pel camp, la faceta de youtuber i l'acusament escolar que va patir fa uns anys, entre altres temes.

Un futur professional decidit

Miquel Montoro explica que els coneixements del camp i de les taronges l'ha rebut a través de la família, gràcies al seu pare i el seu padrí. Reconeix que sempre ha estat envoltat de gent més gran, que li han ensenyat coses. El jove diu que es vol dedicar "al món de la mecànica o a ser ferrer", sempre tenint present el camp com hobby"El camp està molt malament, els preus no són els que s'haurien de pagar",  diu reconeixent la dificultat de dedicar-s'hi. Vol que el seu objectiu és fer una feina que li agradi, i potser d'aquí a uns anys ja no gaudirà de fer vídeos per a YouTube. Per això, no preveu dedicar-se professionalment a ser youtuber.

Va patir assetjament escolar

Montoro revela que va patir bullying durant quatre anys a l'escola, perquè sempre ha estat "una personeta grassoneta". "Es ficaven amb mi pel meu pes i pels meus gustos, que no eren jugar a la Play, sinó que anava al camp", explica el youtuber mallorquí. Reconeix que ara no parla amb aquells que el van assetjar a l'escola i que, quan hi va haver el boom de les taronges, van voler pujar al carro. "Si t'has pogut riure quatre anys de mi, jo no vull ser amic teu".

L'èxit i la fama no l'han canviat

El jove mallorquí assegura que la fama no l'ha canviat i que no ha notat massa canvi. En viure en un poble petit, tothom es coneix i, si bé al principi del boom sí que la gent el parava pel carrer i li demanaven fotografies, ara ja no passa. Tot i això, el seu èxit no ha sigut momentani, i de les taronges i les pilotes ha arribat a publicar aquest llibre, Uep! Mis aventuras en el campo.