Enlaces accesibilidad
Des del dijous 6 i fins al dissabte 9 d'agost

TVE Catalunya en ruta a Pont de Suert

  • La carpa itinerant del 50 aniversari de TVE Catalunya s'instal·la a Pont de Suert els dies 6, 7 i 8 d'agost en el seu recorregut per dotze poblacions catalanes i la ciutat de Madrid durant tot l'estiu
  • La següent setmana la carpa de "TVE Catalunya en ruta" vitjarà fins a Salou els díes 13, 14 i 15 d'agost.

Enlaces relacionados

Per

La carpa itinerant de "TVE Catalunya en ruta" arriba aquesta setmana a pont de Suert. La instal·lació obre portes el dijous 6 i fins el dissabte 9 d'agost. Tothom que s'hi acosti gaudirà de diferents activitats, de la visita de personalitats del municipi i d'actuacions musicals dissabte a les 21h. A més, cada tarda els nens hi poden veure els Lunnis.

 

"TVE Catalunya en ruta" dóna nom a una carpa itinerant que durant tot l'estiu recorre 12 localitats catalanes, establint-se tres dies a cada una i coincidint amb les seves festes majors. La carpa, que també visitarà Madrid al setembre, marca l'inici d'una sèrie de celebracions per commemorar els 50 anys de TVE Catalunya, que va començar les seves emissions el 14 de juliol de 1959. 

 

Aquesta setmana la carpa itinerant de TVE Catalunya visita pont de Suert, la capital de l'Alta Ribagorça. La carpa s'ubicarà a un indret cèntric.

 

UNA CARPA PLENA D'ACTIVITATS

 

Cada matí, a la carpa es farà un càsting de reporters per a totes aquelles persones que vulguin explicar alguna anècdota o donar la notícia de la comarca. El guanyador d'aquest càsting gaudirà d'un mini programa de dos minuts que s'emetrà per TVE a Catalunya.

 

La programació diària de la carpa inclourà un vídeo sobre el municipi o la comarca realitzat amb imatges de l'arxiu de TVE. Així mateix, personatges relacionats amb la comarca visitaran la instal·lació per parlar dels seus records

 

A més, "L'Informatiu" del migdia emetrà una peça en directe per conèixer quins actes s'estan duent a terme i com marxa la celebració dels 50 anys. 

 

També a les tardes els més petits podran gaudir de la companyia dels Lunnis: Lucho i Lupita.

 

I dissabte a la nit, la carpa es convertirà en un espai de festa amb una actuació musical.

 

"TVE Catalunya en ruta" compta amb el suport dels ajuntaments que visita, les Diputacions, L'Obra Social la Caixa i Abertis .

 

www.rtve.es/catalunya