Enlaces accesibilidad
Casa RTVE Play

RTVE inaugura l'exposició Casa RTVE Play a Barcelona

  • Un espai interactiu que permetrà al públic submergir-se en els continguts dels programes i sèries de la plataforma de RTVE
  • Casa Seat acull aquesta mostra que romandrà oberta del 27 de maig a l'1 de juny, de 9:00 a 20:30 hores

Per
Un atril del plató de 'Saber y Ganar' a Casa RTVE Play
Set de 'Saber y Ganar' a Casa RTVE Play

RTVE obre les portes el dilluns 27 de maig a la Casa Seat de Barcelona la Casa RTVE Play, un ampli espai interactiu que permetrà al públic submergir-se en l'univers dels continguts de programes i sèries de la plataforma de RTVE Play i del Centre de Producció de RTVE Catalunya.

L'espectador podrà fotografiar-se amb els personatges de la sèrie 'La Promesa' a través de realitat virtual i enfrontar-se a les preguntes de Jordi Hurtado en el concurs 'Saber y ganar'. També podrà interactuar amb el decorat de 'L'Altaveu', gravant-se i personalitzant els rètols que apareixen en pantalla; el set del 'Cafè d'idees' li permetrà personalitzar un cafè amb imatges del programa i de RTVE; coneixerà la sèrie documental 'Megamix' i podrà recrear el ball amb coreografia de l'inici de 'Latexou amb Marc Giró' dins del seu famós ascensor.  

A més, l'exposició comptarà amb panells explicatius, sets d'àudio per explorar el contingut de RTVE Audio i una pantalla interactiva per navegar pels programes i continguts dels Serveis Informatius de RTVE.

Per promocionar Casa RTVE Play de dimecres a dissabte se celebraran diversos actes i trobades en el marc de l'exposició:

  • El dimecres 29 de maig, Xavi Martínez emetrà en directe el seu programa 'Xavifòrnia' de 15h a 18h a Ràdio 4.
  • El dijous 30 de maig les 19h, es realitzarà un col·loqui entre el director de RTVE Play, Alberto Fernández, i els periodistes d'esports Ernest Riveras i Arseni Cañada.
  • El divendres 31 de maig a les 18h, hi haurà una xerrada entre els periodistes Oriol Nolis, Aina Galduf i Sònia Urbano; i a les 19:30h amb els presentadors Tània Sarrias i Danae Boronat.
  • El dissabte 1 de juny a les 12h, la trobada tindrà lloc entre Jordi Hurtado, Elisenda Roca i Gemma Nierga.

Aquestes trobades comptaran amb la participació del públic i dels visitants i s'emetran en streaming a través de RTVE Play Catalunya.

Novetats a RTVE Play

'Megamix brutal' és una sèrie documental de tres capítols que explica la història de dos amics que van crear un imperi discogràfic a la Barcelona dels 80 i com les salvatges rivalitats en la indústria de la música de ball espanyola els van portar al desastre. Entrellaça, amb un estil molt original i cuidat, els testimonis dels seus protagonistes i les recreacions dels fets que narren. Compta amb la participació de djs i productors d'èxit com Toni Peret, Josep Maria Castells, Quique Tejada, Mike Platinas, Ricardo Campoy, els germans Ten o Jordi Cubino. Els tres capítols s'estrenaran el 25 de juny a RTVE Play.

El 3 de juny Playz estrena 'Destino Antártida', una sèrie documental de producció pròpia amb la qual viatjar al territori més inexplorat i remot del planeta de la mà de Lethal Crysis, un youtuber de viatges extrems. Quatre capítols en què, a través d'imatges espectaculars i insòlites, coneixerem els pocs espanyols que viuen en el més gran i vital laboratori del món per a l'estudi del canvi climàtic.

El canal juvenil de RTVE Play també continua la seva aposta per la música urbana amb 'Reality Mixtape'. Es tracta d'un docureality de sis capítols, que dona lloc a col·laboracions inèdites produïdes per grans exponents internacionals de la música urbana. Compta amb artistes i compositors com Ryan Castro, Maikel Delacalle, La Zowi, Brray, Soge Culebra, West Dubai, Aleesha, Juicy BAE, Rusherking, Luana, Abraham Mateo i Juseph.

La Casa RTVE Play celebra el rellançament de la plataforma RTVE Play que, gràcies al finançament dels Fons Next Generation EU, millora l'experiència de l'usuari a través de noves funcionalitats tècniques.

La presentació per als mitjans serà el 28 de maig a les 19h on participaran tots els presentadors de RTVE Catalunya com Gemma Nierga, Jordi Hurtado, Marc Giró o Tània Sarrias. A l'acte també hi assistiran el director de RTVE Catalunya, Esteve Crespo; el director de RTVE Play, Alberto Fernández, i la directora de Comunicació i Participació de RTVE, María Eizaguirre.

RTVE

anterior siguiente