Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Especial Europa, a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs es desplaça a Estrasburg per entrevistar Jaume Duch, director de Comunicació i portaveu del Parlament Europeu
  •  Dissabte, 20 d'abril, a les 20:30h al Canal 24horas i a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs i Jaume Duch al Parlament Europeu
Lluís Falgàs entrevista Jaume Duch al Parlament Europeu RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:00h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs entrevista Jaume Duch, portaveu i director general de Comunicació del Parlament Europeu amb motiu de les eleccions europees del 9 de juny

Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', s'ha desplaçat aquesta setmana a Brussel·les per analitzar la legislatura que ara acaba de la mà de Jaume Duch. Llicenciat en Dret, ha exercit sempre treballs relacionats amb la informació parlamentària. Des del 1990, Jaume Duch és funcionari de la Unió Europea des del 1990, on ha estat portaveu i conseller José María Gil-Robles, president de la cambra entre 1997 i 1999. Actualment, és portaveu i director general de Comunicació del Parlament Europeu, càrrec que va assumir el febrer de 2017 després de més d'una dècada com a director de Mitjans de Comunicació de la institució.

Jaume Duch durant l'entrevista a 'Aquí parlem'

Jaume Duch durant l'entrevista a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem' se centra aquesta setmana en les eleccions del 9 de juny, que culminarà l'etapa electoral que comença aquest diumenge amb les eleccions al Parlament Basc. Segons l'Eurobaròmetre publicat ahir, la intenció de vot per al 9J ha pujat significativament. Les crisis internacionals, la pobresa, la sanitat i l'economia són els temes que més preocupen els votants.

RTVE

anterior siguiente