Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Eleccions i més eleccions, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs analitza el resultat de les municipals i l'avançament de les generals acompanyat d'Anna Simó i Milagros Pérez Oliva
  • Dissabte, 4 de juny, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Anna Simó, Lluís Falgàs i Milagros Pérez Oliva
Anna Simó, Lluís Falgàs i Milagros Pérez Oliva

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza aquesta setmana el mapa polític després de les municipals del 28M i l'avançament de les generals del 23J i compta com a convidades amb Anna Simó i Milagros Pérez Oliva.

Lluís Falgàs examina aquesta setmana el panorama polític que ha quedat a Catalunya després dels comicis municipals de diumenge. Ho farà acompanyat de la periodista Milagros Pérez Oliva i la filòloga i política Anna Simó, que just aquesta setmana ha rebut la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya als membres de la mesa del Parlament l'1 d'octubre.

Anna Simó a 'Aquí parlem'

Anna Simó a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem' també pararà esment a la inesperada convocatòria d'eleccions generals que va anunciar Pedro Sánchez dilluns, a la proposta del president Aragonès de refer la unitat independentista i la possibilitat que hi concorri una candidatura única. Tot plegat la setmana que el Parlament de Catalunya ha aprovat el projecte de Llei de memòria democràtica i la mesa ha retirat l'escó a Laura Borràs, que ha perdut així la condició de diputada i presidenta de la cambra. Una presidència que serà renovada divendres vinent en un ple extraordinari.

La periodista Milagros Pérez Oliva

La periodista Milagros Pérez Oliva RTVE Catalunya