Enlaces accesibilidad
LateXou amb Marc Giró

Juan Antonio Bayona, Miguel Poveda i Pepe Colubi, a 'LateXou amb Marc Giró'

  • El programa també comptarà amb l'actuació d'Elefantes
  • Diumenge, 14 de abril, a les 23:35h a La 1
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Marc Giró al plató del programa
Marc Giró

'LateXou amb Marc Giró' és un late night clàssic, conduït pel carismàtic Marc Giró, que s'emet els diumenges a la nit a La 1, després de la 'Película de la semana'.

Aquest diumenge a 'LateXou amb Marc Giró' hi participaran el director Juan Antonio Bayona, el cantant Miguel Poveda, l'humorista Pepe Colubi i el grup Elefantes.

Marc Giró rebrà al 'LateXou amb Marc Giró' el director de cinema Juan Antonio Bayona, per parlar de la seva propera pel·lícula 'La sociedad de la nieve'. També ens visitarà el cantaor Miguel Poveda, que porta més de 35 anys triomfant pels escenaris de mig món. I per últim, Marc Giró entrevistarà l'humorista i escriptor Pepe Colubi, amb qui descobrirem la seva passió pel reggae i altres facetes desconegudes de la seva vida personal i professional.

Elefantes, que acaben d'estrenar 'Cinco Miradas', un nou àlbum de versions. Posaran punt final al programa interpretant 'Al Olvido', un dels seus temes més mítics.

Com sempre, Marc Giró estarà acompanyat de les Les Glòries Cabareteres i ambientat per la Giró’s Boy Band, la banda musical del programa.

RTVE

anterior siguiente