Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

L'eurodiputada Diana Riba, a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs també analitza la retirada de l'escó a Laura Borràs per part de la Junta Electoral Central
  • Dissabte, 6 de maig, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Diana Riba és eurodiputada per Esquerra Republicana de Catalunya
Lluís Falgàs entrevista Diana Riba a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s'emet els dissabtes a les 20:30 hores i es reemet els diumenges a les 19.30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, rep dissabte Diana Riba, eurodiputada d'Esquerra Republicana de Catalunya. El programa també repassa l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Lluís Falgàs entrevista Diana Riba, pedagoga, programadora cultural i eurodiputada del grup Verds – Aliança Lliure Europea, per Esquerra Republicana de Catalunya. Amb ella parlaran de temes de política europea, entre els quals, les conclusions a què està arribant la comissió d'investigació del programa vigilància Pegasus, de la qual Riba és vicepresidenta.

Diana Riba és eurodiputada del grup Verds - Aliança Lliure Europea, per Esquerra Republicana de Catalunya

Diana Riba és la vicepresidenta de la comissió d'investigació del programa Pegasus de la UE RTVE Catalunya

A més, 'Aquí parlem' repassa l'actualitat d'una setmana que va començar amb les mobilitzacions dels treballadors amb motiu de l'1 de maig i en la qual Catalunya ha sumat una nova comarca, el Lluçanès en serà la 43a. A més, la Junta Electoral Central ha retirat l'escó a Laura Borràs després de la condemna a 4,5 anys de presó i 9 d'inhabilitació. En un altre ordre de coses, i davant la persistència de la sequera, el Govern ha aprovat el projecte de llei de mesures per evitar-la.

RTVE

anterior siguiente