Enlaces accesibilidad

Plantilla

Por
Estudio 1 (Prado del Rey)
Estudio 1 (Prado del Rey)

A finals de l'any 2019 la Corporació RTVE comptava amb una plantilla formada per 6.542 treballadors. La professionalitat i la formació són dos signes distintius de la plantilla d'aquesta companyia.

Una de les peces fonamentals amb què treballen els professionals de RTVE és la informació, i la seva tasca queda ben delimitada a l'Estatut de la Informació. Aquest estableix que "la independència dels professionals de la informació té el seu fonament en la Constitució espanyola. Els drets a la llibertat d'expressió i a la informació són elements substancials de tota societat democràtica: sense ells la resta dels drets quedarien sense contingut. (…) Per als informadors professionals el seu dret a expressar i informar es converteix en el deure d'informar al servei del dret dels ciutadans".

Els Consells d'Informatius són els òrgans de participació dels professionals de la informació audiovisual de la Corporació RTVE destinats a garantir el control intern, la independència editorial i la independència dels professionals dels serveis informatius.