Enlaces accesibilidad
Compromisos

Prevenció i salut

Por
foto prevencion salud alta

La prevenció de riscos laborals i la salut són dos eixos centrals que s'integren i assumeixen en totes i cadascuna de les àrees de treball de RTVE. Per tant, està integrada en tota l'estructura organitzativa i en totes les activitats que es porten a terme a la Corporació RTVE. Treballem per complir els elevats estàndards que marca la llei.

La Corporació ha aconseguit una acreditació d'acord amb un estàndard de qualitat de la gestió de la seguretat i salut a la feina: l'OHSAS 18001. Aquesta certificació de reconeixement internacional avala i garanteix l'eficàcia del sistema de gestió implantat per RTVE en benefici de la seguretat i salut de tots els seus empleats.

La Corporació RTVE considera que la cultura preventiva en matèria de seguretat i salut a la feina és un factor important, ja que afavoreix que els treballadors evitin aquelles accions que impliquin un risc. Es té com a referència el model d'ambients de treball saludables de l'OMS, que afirma que el lloc de treball ha de ser un entorn adequat per posar en marxa projectes destinats a la millora de la salut dels seus empleats, i va més enllà de complir les mesures de seguretat i prevenció establertes en la normativa de prevenció de riscos laborals.

RTVE ha elaborat un Pla d'Empresa Saludable amb l'objectiu de dur a terme una sèrie d’iniciatives per millorar el benestar dels empleats, i continua col·laborant amb diverses associacions per portar a terme campanyes de promoció de la salut.