Enlaces accesibilidad
3 d'octubre de 1962

"Esta es su vida"

  • "Ésta es su vida" va ser un dels programes de major éxit de la televisió durant els anys 60
  • Presentat per Federico Gallo i amb el patrocini de Nestlé,  en cada programa descobríem la vida d'un personatge famós a través d'ell i de les persones que el coneixien.

Per
Esta es su vida - Un hombre llamado Jesús (1968)

Comença a emetre's, des dels estudis de Miramar, a Barcelona, 'Esta es su vida', un dels programes de major èxit en la història de la televisió a Espanya.

Totes les setmanes un personatge del món de les lletres, l'art o l'esport ens explicava la seva vida i es retrobava davant de les càmeres amb gent que feia temps que no veia i que havia marcat la seva vida.

Historia de TVE - Carmen Amaya y Eugenio Pena en
Carmen Amaya y Eugenio Pena en "Esta es su vida" (1963)

Historia de TVE - Carmen Amaya y Eugenio Pena en "Esta es su vida" (1963) RTVE.es

La idea del programa es basava en el programa de la NBC This is your life, de Ralph Edwards. El programa va començar a emetre's el 3 d'octubre de 1962 (espai dedicat a José Samitier), presentat pel periodista Federico Gallo, amb la direcció d'Eugenio Pena i guions de Manuel de l'Arc i José Felipe Vila-San Juan. El programa va finalitzar el 30 de juny de 1968 després de 147 emissions.

Historia de TVE - Joan Miró, Josep Llorens Artigas, Jordi Garriga en
Joan Miró, Josep Llorens, Jordi Garriga "Esta es su vida"

Historia de TVE - Joan Miró, Josep Llorens Artigas, Jordi Garriga en "Esta es su vida" (1964) RTVE.es

Histora de TVE - Dr. Barraquer y Federico Gallo en
Dr. Barraquer y Federico Gallo en "Esta es su vida" (1968)

Histora de TVE - Dr. Barraquer y Federico Gallo en "Esta es su vida" (1968) RTVE.es

25 anys després, el 17 de juny de 1993 va començar una nova etapa conduïda per Ricardo Fernández Deu (en un programa dedicat a Ladislao Kubala), encara que sense aconseguir la popularitat i l'èxit assolits en la dècada dels seixanta.

Entre els convidats homenatjats en el plató destaquen: Alberto Closas, Vicente Trueba, Miguel Ligero Rodríguez, Federico Martín Bahamontes, Guadalupe Muñoz Sampedro, Benito Perojo, Manuel Santana, Antonio Mingote, José Luis Ozores, Alfonso Sánchez, Julia Gutiérrez Caba, Camilo José Cela, Pastora Imperio, Ricardo Zamora, Carmen Amaya, Pinito del Oro, Salvador Dalí, Imperio Argentina, Narciso Yepes, Joan Miró, José Camón Aznar, Antoni Tàpies, Victoria de los Ángeles, Rafael Rivelles, Fernando Rey, Alfredo Mayo y Nicanor Zabaleta.

RTVE

anterior siguiente