Enlaces accesibilidad

Darrer dia per comprar la loteria de Nadal

  • Balears juga 46 milions d'euros aquest any, una mitjana de 40 euros per persona, però es manté a la coa estatal
  • Els creuers i els turistes han impulsat la venda, segons les administracions de Palma

Por
L'administració nº3 de Palma penja el cartell de "Darrer dia"
L'administració nº3 de Palma penja el cartell de "Darrer dia"

Avui és el darrer dia per a comprar la loteria de Nadal abans del sorteig de la Grossa. Palma ha sortit als carrers per fer-se amb els darrers dècims. Les administracions de les Balears han compartit la seva sorpresa davant la rebuda del sorteig: Balears juga 46 milions d'euros aquest any, però continua sent la comunitat autònoma que menys loteria ven a Espanya.

Des de divendres no hi queden dècims impresos i molts de nombres s'han esgotat. Malgrat això, els endarrerits encara poden acostar-se avui a comprar les seves participacions. Els venedors han assegurat que enguany han hagut de demanar més dècims a la península a causa de l'augment de la demanda. Els turistes i els creuers han estat importants impulsors de les vendes a les illes.

Balears per davall de la mitjana nacional

De mitjana a les Balears cada persona ha gastat 40 euros en loteria, molt per davall de la mitjana nacional, que enguany han estat 70 euros. Les terminacions més demanades han estat el 22 o el 23, coincidint amb dates com el començament del mundial de Qatar, la guerra d'Ucraïna o la mort de la reina Isabel. Les administracions de Palma ho tenen clar: la Grossa tocarà aquí.