Enlaces accesibilidad

La X Campanya Polígons Solidaris ha recollit 8.000 juguetes

  • La Fundació ASIMA ha entregat prop de 20 tones d'aliments
  • Els aliments i juguetes es donaran a diferents ONG

Por
La campanya ha sumat 20 tones d'aliments i juguetes
La campanya ha sumat 20 tones d'aliments i juguetes

La Fundació ASIMA ha fet entrega de 20 tones d'aliments i 8.000 juguetes que han recollit les empreses associades dels polígons de Can Valero i Son Castelló de Palma que han participat en aquesta darrera campanya de polígons solidaris.

Tots els aliments i juguetes que s'han recopilat durant aquesta desena edició es donaran a vuit associacions de les illes que fan feina amb famílies en situació vulnerable. A més, el nombre d'empreses que han col·laborat s'ha duplicat enguany.

Èxit en la campanya

Enguany estam molt orgullosos de la campanya perquè hem vist la generositat de la gent i l'aportació de grans quantitats, malgrat la situació que estam vivint

A aquesta entrega ha format part el president d'ASIMA, Francisco Martorell Esteban, que ha mostrat la seva gratitud davant el gran volum de productes que han rebut aquest any: "Enguany estam molt orgullosos de la campanya perquè hem vist la generositat de la gent i l'aportació de grans quantitats, malgrat la situació que estam vivint".

També, hi han participat en la trobada el director general de l'Associació Església Social Evangèlica, Alejandro Saénz de San Pedro, l'Associació Jovent-Sa Indioteria, el Centre de Distribució d'Aliments de Càritas en Sant Magí, la Fundació Cors Oberts, la Fundació Patronat Obrer, la Fundació Shambhala, Mallorca Sense Fam i SOS Mamàs.