Enlaces accesibilidad

Palma, centre neuràlgic d'odontologia

  • És la primera cita presencial des de la pandèmia
  • S'han reunit 130 estudiants de 34 països d'Europa

Por
Estudiants recollint les banderes dels seus països
Estudiants recollint les banderes dels seus països

Palma es converteix en el centre europeu d'investigació i innovació educativa bucodental. Prop de 500 experts i estudiants de tota Europa celebren aquesta setmana una nova edició del congrés europeu anual d'Odontologia.

Primera cita presencial

L'organitza l'escola Universitaria ADEMA en col·laboració amb l'Associació per a l'Educació Dental a Europa i l'Associació Europea d'Estudiants d'Odontologia. Precisament a ADEMA, més d'un centenar d'estudiants de 34 països d'Europa es van reunir ahir per inaugurar el congrés.

130 estudiants de tota Europa

Van tenir les seves primeres converses, van recollir les banderetes dels seus països i es van fer qualque fotografia per a commemorar el moment. Poc després, tractaren tots junts diversos temes de l'actualitat bucodental.

És, principalment, una xarxa de feina

Durant els propers dies, també participaran a tallers i sessions científiques. A més, a partir de dimecres, podran reunir-se amb experts i professors de la indústria. Diego González, president de la Patronal de l'Escola Universitària ADEMA, explica que, més enllà del diploma que rebran els alumnes en finalitzar el congrés, el més important són "les conclusions, els acords, les investigacions i els projectes amb què surten tots perquè és, principalment, una xarxa de feina".

Una gran oportunitat per Palma

Que se'ns visualitzi com un centre ideal per a la realització de trobades acadèmiques, investigadores i de promoció

Després de dos anys de pandèmia, aquest congrés suposa la primera cita presencial tant per alumnes com per les associacions. Per Palma i per a ADEMA, aquesta convenció també és una gran passa. González conta que aquest congrés obre les portes a futurs congressos, però també "a què se'ns visualitzi com un centre ideal per a la realització de trobades acadèmiques, investigadores i de promoció".

Un dels objectius del Congrés d'Odontologia és tractar el futur de la intel·ligència artificial en aquest camp. Per aquest motiu, dijous se celebrarà una visita a l'Escola Universitària ADEMA per a conèixer tots els avanços tecnològics en simulació 3D hàptica que tenen.