Enlaces accesibilidad
Mobilitat

El TIB augmenta els usuaris un 40% més que abans de la pandèmia

  • En els darrers mesos s'han comptabilitzat 2.700.000 usuaris
  • A principis d'abril es reforçaren el serveis de TIB

Por
Autobús de la flota TIB
Autobús de la flota TIB

L'augment del preu de la benzina fa que la ciutadania opti per agafar més el transport públic. En els darrers quatre mesos, uns 2.700.000 usuaris han utilitzat les línies d'autobús del TIB, són 700.000 més que abans de la pandèmia.

Amb l'encariment dels carburants, el Govern va reforçar les línies i les freqüències més demandades a principis del mes d'abril per donar una alternativa al cotxe privat a les persones que viuen fora de Palma.

S’han emés un 60% més de targetes intermodals respecte el 2019

La demanda d'ús del TIB ha augmentat un 40% respecte del 2019. També hi ha cada vegada més usuaris de la targeta intermodal. Enguany s'han fet un 60% targetes més que abans de la pandèmia, segons les dades presentades per la Conselleria de Mobilitat.

Quan poses més serveis la ciutadania respon i més si la demanda augmenta

L’augment d’usuaris ha anat acompanyat del reforç en 60 autobusos nous i la disminució de freqüències a les línies més demandades. Les línies més utilitzades pels ciutadans i els turistes que visiten l'illa Manacor-Campos- Palma, Port de Sóller-Palma i Can Picafort-Palma.

Tragetes gratuïtes pels refugiats de la guerra

Quan esclatà la guerra d’Ucraïna, la Conselleria de Mobilitat va posar en marxa unes targetes gratuïtes dirigides a persones refugiades. D’ençà que està en funcionament aquesta mesura se n’han emès unes 700 targetes, de les quals 200 corresponen a menors.