Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El escritor abulense Daniel Zazo presenta su cuarto libro de poemas, Las manzanas de Iduna, publicado por Editorial Páramo. Versos sobre el paso del tiempo, el niño que fuimos y la nostalgia. 

La Tronera es el programa de cultura de RNE en Castilla y León, presentado por Helena Cerveto. Emisión cada jueves a las 13.10 horas.  

L'actriu, cantant, poeta i directora catalanaItziar Castro ha visitat 'Punts de vista' per presentar l'espectacle'Con el corazón por delante', una obra basada en el seu llibre de poemes. La podreu veure aquest divendres a l'Atrium de Viladecans.

Reportatge biogràfic sobre el poeta Vicent Andrés i Estellés amb guió i entrevista de Guillem Frontera, realització de Mercè Vilaret, producció de Conxa Fernández i Guillem Guarro. Amb l'actor Pep Cortés i el cantant Ovidi Montllor. Emès a la Segona cadena el 22/06/1981

Semblança de Montserrat Roig sobre el poeta Vicent Andrés Estellés per al programa Tot Art. Comença amb ell llegint versos de la seva obra Post-mortem. Emès a la Segona cadena 22/07/1976

NOTA: Errors en un punt del vídeo, procedents de l'original en cinta de cinema.

'Deseo de ser ábol' de Ángelo Néstore. Buscamos la poesía, además Miguel Ángel Delgado nos descubre que está estrechamente ligada con la ciencia.

Siguenos en Twitter (@ElOjoCríticoRNE) e Instagram (@ojocritico_rne)

Queremos saber dónde se encuentra la poesía. Andrés Simón e Irene Rivas se han empeñado en buscarla y para ello les han preguntado a estudiantes y niños. 

L'actriu i escriptora Alejandra Martínez de Miguel ha presentat 'Al cuerpo de una mujer', un llibre de poesia que dedica al cos de la seva mare i que reflexiona sobre les dones de la seva vida.

El músic D'Kantaka barreja estils tan diferents com la salsa i el flamenc. A 'Punts de vista ha parlat del seu últim disc 'In memoriam' i ha interpretat el tema 'Un recuerdo, una mirada'. El podreu veure en directe aquest divendres a la Sala Rasa 64.

L'actriu i escriptora Alejandra Martínez de Miguel ha presentat 'Al cuerpo de una mujer', un llibre de poesia que dedica al cos de la seva mare i que reflexiona sobre les dones de la seva vida.