Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La crisi entre UM i el PSM s'allarga amb destitucions de regidors a Pollença i Campos. Formentera tendrà un quarter de la guàrdia civil nou d'aquí un any i mig; costarà 3 milions i mig d'euros. Un estudi de la Universitat de Georgetown avala que Colom podria haver nascut a les Balears. Jorge Lorenzo vol assegurar el subcampionat de MotoGP a Austràlia. Rafel Nadal juga avui a Xangai contra Ljubicic; ahir va guanyar Tommy Robredo.

El Partido Popular tiene otro frente abierto en Baleares, donde la justicia investiga el caso del velódromo Palma Arena por el que está imputado el ex presidente Balear y ex ministro en el gobierno de Aznar, Jaume Matas. El PP balear ha defendido hoy su inocencia y adelanta que no abrirá una comisión de investigación porque Matas dejó la política hace 2 años.

El president del PP balear, Juan Ramon Bauzà, diu que posa la mà al foc pels seus militants, també per Matas....El GOB diu que s'ha de llegir la lletra petita de l'acord del nou pacte del Consell de Mallorca. La policia recupera les obres d'art robades els darreres mesos a algunes esglésies de Palma. Rafel Nadal juga avui el segon partit del Master de Xangai contra Tommy Robredo. Albert Riera jugà amb la selecció espanyola i va fer l'assistència del gol de Negredo.

El presidente del PP de las Islas Baleares, José Ramón Bauzá, ha defendido la inocencia del ex mandatario autonómico Jaume Matas, imputado en el caso Palma Arena. (14/10/09).

  • El velódromo costó unos cien millones de euros, el doble de lo presupuestado
  • Un juzgado balear investiga las presuntas irregularidades
  • El último imputado en el caso es el ex presidente del Govern, Jaume Matas
  • Se investiga presunta malversación de caudales públicos, falsedad y cohecho
  • Hay imputadas alrededor de 30 personas, varias de ellas ex cargos del Govern

Els consellers d'Unió Mallorquina tornen als despatxos després que hagin refet el pacte al Consell de Mallorca. La crisi provoca que l'IPC hagi estat negatiu el mes de setembre; en un any, l'IPC abaixa un punt. Interior investiga si el zulo d'ETA d'Alacant té relació amb els atemptats a Mallorca. Costes esbuca vuit casetes as Caló de s'Alga, a Santa Eulària des Riu. Rafel Nadal juga el primer partit del màster de Xangai contra James Blake.

  • La formación nacionalista Unió Mallorquina vuelve al Consell de Mallorca
  • Su salida del organismo amenazaba con dejar en minoría al Ejecutivo autonómico
  • El presidente Antich puso el martes como plazo para salvar la situación
  • La larga negociación, cuyos términos no se conocen, ha concluido de madrugada

El PP diu està espantat per la situació política de les Illes I el president Antich promet mà ferma per solucionar-la. Medalla d'Or de la comunitat per als guàrdies civils assassinats per ETA aquest estiu a Palmanova. Els líders del Bloc participen en una manifestació que entrà ahir a la finca de Ternelles, a Pollença. La guàrdia civil vigila les feines de demolició dels escars de Santa Eulària des Riu. Rafel Nadal s'estrena demà al màster de Xangai i el rival serà James Blake.

El Govern reclama a Unió Mallorquina que retiri del Parlament de l'esmena a favor del golf de Son Baco; diu que en una setmana s'ha de solucionar la crisi al Consell de Mallorca. Sense notícia de Margalida Bestard ni de Jaqueline Tenant, quan fa dos anys que desaparegueren; les famílies d'aquestes dues dones no perden l'esperança d'esclarir què va passar. Cau una banda de delinqüents que volia introduir més de cinc quilos de cocaïna a Eivissa; entre els nou detenguts hi ha un conegut advocat d'Eivissa, un productor musical i dos discjòqueis.Demà és el dia mundial dels malalts mentals i els familiars reclamen a l'Administració més atenció i ajudes. Rafel Nadal disputa avui el partit de quarts de final del torneig de Pequín contra el rus Marat Safin: si guanya s'enfrontarà al croat Cilic.

PSOE i UM es donen una setmana més per recompondre el pacte al Consell de Mallorca.

Esquerra Unida demana al president Antich que destitueixi Miquel Nadal, com a conseller de Turisme.

D'aquí a un mes se coneixerà la sentència del judici contra l'exregidor de Palma, Javier Rodrigo de Santos.

Els ramaders menorquins no descarten fer mobilitzacions a causa dels problemes en el sector lleter.

Rafel Nadal continua endavant a Pequín i guanya James Blake; el pròxim rival serà Fernando González.

Avui té lloc una reunió decisiva entre Armengol i Flaquer per resodre la crisi institucional al Consell de Mallorca.

Manifestació a Palma, convocada pels sindicats per demanar una feina decent.

El Pla E destapa moltes troballes arqueològiques als carrers de Ciutadella: des d'un túnel de la guerra civil espanyola a una necròpoli.

Voleu tastar síndries tan petites com una oliva o bullit conservat al buit? Són les propostes del Fòrum de Cuina.

Rafel Nadal jugarà demà a Pequín contra el nord-americà James Blake.

La presidenta del Consell de Mallorca i el president d'UM es reuniran demà per tancar la crisi a la institució. Continua el judici contra Rodrigo de Santos: avui han declarat els forenses, però no ho ha fet la dona de l'acusat. El 2010 quatre jutjats d'Instrucció i el Registre Civil d'Eivissa seran traslladats a un edifici nou. La Conselleria de Medi Ambient protegeix el centenari pi ramut de Biniorella, a Andratx. Els equips balears de segona B continuen la bona ratxa i guanyen els enfrontaments.

Esta vez, acusado de abusar sexualmente de varios menores. La Fiscalía pide 24 años de prisión. Él lo ha negado todo. De Santos ya fue juzgado y condenado por malversar más de 50.000 euros en servicios sexuales.

PSOE i UM es reuneixen avui per separat per cercar una sortida a la crisi del Consell de Mallorca. La ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, és a Mallorca per visitar les infraestructures hospitalàries. El Govern inverteix 14 milions d'euros en l'obra de desdoblament de les vies del tren d'Inca. L'Ajuntament de Palma necessita 15 milions d'euros per arreglar el poliesportiu de Son Moix. El Mallorca perd per 4 a 1 contra l'Sporting de Gijón: a pesar de la derrota, continua sisè.