Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • El argentino ha vuelto a ser la gran referencia de su equipo y el máximo goleador y asistente de la Liga
  • Tras el batacazo del Mundial de Rusia, asumió la capitanía prometiendo títulos que ha vuelto a lograr
  • Los azulgranas consiguen su 26º título a falta de tres jornadas y se quedarán el trofeo en propiedad
  • El argentino ha marcado más goles que todo un equipo y Valverde confirma la gran regularidad de su conjunto

Ernesto Valverde, técnico del FC Barcelona, afronta este sábado un partido decisivo en el que su equipo podría proclamarse campeón de Liga. Pese a ello, advirtió que "es posible" que haga alguna rotación contra el Levante aunque advirtió que están "absolutamente centrados" en ganar ya el título liguero pues puede ser "algo muy poderoso" de cara a afrontar la Champions el próximo miércoles ante el Liverpool.

La Audiencia Nacional ha absuelto al expresidente del FC Barcelona Sandro Rosell de blanquear y repartirse comisiones recibidas por el expresidente de la Confederación Brasileña de Fútbol, Ricardo Teixeira. A Rosell, que pasó 22 meses en prisión preventiva, se le ha aplicado el principio de "in dubio pro reo", que en caso de duda se falla a favor del reo. La Sección Primera de la Sala de lo Penal también ha absuelto a Joan Besolí, socio del expresidente culé, y a las otras cuatro personas acusadas, entre las que se encontraba su mujer Marta Pineda, de los delitos de blanqueo al considerar que las pruebas no son concluyentes.

'El fill de l'italià' de Rafel Nadal i 'Lo mejor de ir es volver' d'Albert Espinosa són els llibres de ficció més venuts en català i castellà respectivament aquest Sant Jordi. En no ficció s'imposen 'Contes des de la pressó' d'Oriol Junqueras, en català, i 'Y ahí lo dejo' de Gonzalo Boye, en castellà.

Parlem del conegut com a "crim de Foix", la fiscalia demana penes de 25 i 24 anys de presó per als agents de la Guàrdia Urbana acusats, Rosa Peral i Alberto López, que es troben en presó preventiva, per haver matat pressumptament la parella d'ella, també agent de la Guàrdia Urbana, el maig de 2017.

El jutje dicta presó provisional comunicada i sense fiança per l'home detingut com a pressumpte autor de l'agressió i violació d'una dona la matinada de divendres a Barcelona.

En clau esportiva el Barça té a tocar el títol de lliga. Es podria proclamar campió avui mateix si l'Atlètic de Madrid perd contra el València.
 

"El fill de l'italià" de Rafel Nadal i "Lo mejor de ir es volver" d'Albert Espinosa són els títols més venuts en ficció catalana i castellana respectivament aquest Sant Jordi. En no ficció les vendes les han encapçalat "Contes des de la pressó" d'Oriol Junqueras, en català" i "Y ahí lo dejo" de Gonzalo Boye en castellà. Els llibreters confien en haver igualat la facturació de l'any passat tot i que per saber-ho hauran de sumar les vendes del 23 d'abril i les vendes avançades durant la Setmana Santa.

El president de la Generalitat, Quim Torra, aprofita el missatge institucional de Sant Jordi per demanar una mediació internacional en el conflicte polític entre Catalunya i l'Estat. El ministre d'afers exteriors, Josep Borrell, diu que Torra va a "pinyó fixe" tot i que ningú a l'exterior li fa cas. 

Repassem els ultims missatges de la campanya electoral de les legislatives del 28A. Repassem també el què ha donat de sí l'ultima sessió del judici del procés on els ex consellers Jordi Baiget, Meritxell Ruiz i Jordi Jané han explicat perquè van deixar el govern mesos abans de l'octubre de 2017. En plana esportiva el Barça guanya a l'Alabè per 0 a 2 en partit de Lliga i pot proclamar-se campió d'aquesta competició si l'Atlètic de Madrid perd avui contra el València.

Cinc jornades per a què acabi la campanya per les eleccions generals del 28 d'abril. És l'ultim dia en què la premsa pot publicar enquestes. Les dues últimes, de GAD3 i NCReport apunten a una victòria del PSOE però insuficient per poder governar en solitari, de manera que necessitaria un acord amb altres partits, mentre PP, Ciutadans i Vox junts no aconseguirien majoria absoluta. Aquest dilluns tindrà lloc el primer debat a quatre de la campanya que ofereix Radio Televisió Espanyola. Vindrà marcat precisament per les enquestes i per la polèmica crema d'un ninot amb la cara de l'ex president de la Generalitat, Carles Puigdemont a Coripe, un poble de Sevilla, durant la celebració de la "Crema del Judas". El govern i Junts per Catalunya anuncien que denunciaran els fets com a delicte d'odi.

En aquest dilluns de Pasqua estem atents a l'operació retorn de Setmana Santa, i a les mones de Pasqua. El Gremi de Pastissers calcula que vendran unes 700mil de les artesanes amb preus que poden oscil.lar entre els 20 i els 200 euros. En clau cultural comença el Barcelona Film Fest. I en plana esportiva el Barça femení de futbol aplana el camí cap a la final de la Lliga de Campions en guanyar per 0 a 1 el Bayern de Munich en el partit d'anada de semifinals.

  • Si ganan al Alavés el martes serían campeones el miércoles si el Atlético cae ante el Valencia
  • Si no, tienen dos nuevas opciones de cantar el alirón en los partidos del sábado