Enlaces accesibilidad

arriba Ir arriba

El Parlament celebra avui ple extraordinari per cotar la designació del socialista, Miquel Iceta com a senador, el pas previ per què pugui ser nomenat president de la Cambra Alta. A hores d'ara la votació no té visos de prosperar pel bloqueig dels independentistes.

D'altra banda l'educació pública no universitària viu avui una jornada de vaga a Catalunya. Arriben a aquest dia després de què no hagin tingut resultat les últimes reunions amb el govern per intentar revertir les retallades que pateixen des de fa 9 anys.

Repassem també els últims missatges electorals.

Elecciones municipales

Madrid no es solo un Ayuntamiento, es un bastión simbólico para el poder y, por primera vez, el PP podría dejar de ser el partido más votado en el Ayuntamiento de Madrid, según el CIS. El candidato 'popular', José Luis Martínez-Almeida, se estrena como cabeza de lista. Manuela Carmena, que puso fin a 24 años del PP en el Ayuntamiento, se presenta con el partido Más Madrid, desvinculada ya de Unidas Podemos. Los socialistas, con un independiente a la cabeza, Pepu Hernández, salen a ganar aunque no descartan volver a apoyar a un partido progresista.