Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El primer ministro británico, David Cameron, ha asegurado en una rueda de prensa conjunta con el presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, en La Moncloa que si Cataluña quiere "tomar otro camino", debe "ajustarse al imperio de la ley" y ha advertido de que su independencia de España supondría la salida de la Unión Europea.

Preguntado por si el caso de Cataluña tiene comparación con el de Escocia, ha dicho que "las situaciones no son iguales" pero que, en cualquier caso, los países "están mejor juntos" y son "más prósperos juntos".

PRESENTEN EL FULL DE RUTA

"Junts pel sí" detalla el calendari per després del 27-S 

"Junts pel sí" detalla el full de ruta per a una eventual Catalunya independent. Asseguren que tot està planificat i "que no hi haurà salts al buit". Preveuen una llei de transitorietat jurídica, una llei del procés constituent, eleccions i un referèndum sobre la Constitució catalana. El document diu que amb una victòria en escons n'hi haurà prou per tirar endavant el full de ruta.

Després del Consell de Ministres, Soraya Saenz de Santamaría ha dit que Artur Mas ha de deixar d'enganyar els ciutadans i ha insistit en què el procés està cada cop més debilitat...

NOVETATS AL CAS TOUS COROMINAS PODRIA EVITAR LA PRESÓ

Acord entre la fiscalia i els advocats de la familia Tous per evitar un nou judici. La fiscalia considera ARA que el gendre de la familia Lluis Corominas NO tenia intenció de matar quan va disparar. Aquest canvi de criteri podria evitar que Corominas vagi a presó.

TIBIDABO LIVE FESTIVAL: ATRACCIONS I CONCERTS DURANT EL CAP DE SETMANA

Comença a Barcelona el Tibidabo Live Festival. Una nova proposta per gaudir de les atraccions  i dels concerts programats. Aquesta nit actuaran els llegendaris "Yo la tengo".

LA SELECCIÓ ESPANYOLA JA ÉS A OVIEDO ON DEMÀ NO POT FALLAR CONTRA EL LÍDER DEL GRUP, ESLOVÀQUIA

Amb retard per culpa del mal temps, la selecció espanyola ha arribat a Oviedo on demà té una prova de foc contra Eslovàquia, el líder del seu grup de classificació per l'Eurocopa. Del Bosque posarà tota la carn a la graella perquè al Nou Tartiere no poden fallar.

El presidente de la Generalitat, Artur Mas, ha señalado este viernes que el proceso soberanista quedará "parado" y se buscará "otro camino político" si las fuerzas independentistas no alcanzan la mayoría absoluta de diputados el 27S y ha admitido que prefería contar votos independentistas con un referendo.

"Si me dijeran 'sustituimos elecciones por una consulta' oigan, ahora mismo, yo me apunto, y cogemos todo el riesgo de contar votos", ha afirmado este viernes Mas en una entrevista en Onda Cero, en la que ha remarcado que ha intentado "de todas formas" acordar un referendo con el Estado.

 

"Junts pel sí" detalla el full de ruta per a una eventual Catalunya independent. Asseguren que tot està planificat i "que no hi haurà salts al buit". Preveuen una llei de transitorietat jurídica, una llei del procés constituent, eleccions i un referèndum sobre la Constitució catalana. El document diu que amb una victòria en escons n'hi haurà prou per tirar endavant el full de ruta.

Artur Mas diu que només marxarà si perd les eleccions o no pot formar govern. El president també ha admès que la independència podria perjudicar la relació comercial entre Catalunya i la resta d'Espanya, en els dos sentits.Després del Consell de Ministres, Soraya Saenz de Santamaría ha dit que Artur Mas ha de deixar d'enganyar els ciutadans i ha insistit en què el procés està cada cop més debilitat.

     

Acord entre la fiscalia i els advocats de la familia Tous per evitar un nou judici. La fiscalia considera ara que el gendre de la familia Lluis Corominas no tenia intenció de matar quan va disparar. Aquest canvi de criteri podria evitar que Corominas vagi a presó.

Comença a Barcelona el Tibidabo Live Festival. Una nova proposta per gaudir de les atraccions  i dels concerts programats. Aquesta nit actuaran els llegendaris "Yo la tengo".

Amb retard per culpa del mal temps, la selecció espanyola ha arribat a Oviedo on demà té una prova de foc contra Eslovàquia, el líder del seu grup de classificació per l'Eurocopa. Del Bosque posarà tota la carn a la graella perquè al Nou Tartiere no poden fallar.

 

PRESENTEN EL FULL DE RUTA. 'JUNTS PEL SI' DETALLA EL CALENDARI PER DESPRÉS DEL 27-S.

NOVETATS AL CAS TOUS. COROMINAS PODRIA EVITAR LA PRESÓ.

TIBIDABO LIVE FESTIVAL. ATRACCIONS I CONCERTS DURANT EL CAP DE SETMANA.

LA SELECCIÓ ESPANYOLA JA ÉS A OVIEDO ON DEMÀ. NO POT FALLAR CONTRA EL LÍDER DEL GRUP, ESLOVÀQUIA.

Artur Mas segueix marcant l'actualitat a Catalunya. Avui ha insistit en defensar la comptabiliat del seu partit davant de les sospites de les comissions il.legals del 3% i ha tornat a dir que els escorcolls del divendres van ser un espectacle buscat 

SUPORT AL DRET A DECIDIR

CAMBRES DE COMERÇ I EMPRESARIS FAN COSTAT AL PARLAMENT AMB EL DRET A DECIDIR

13 cambres de comerç catalanes, 7 patronals i nombroses entitats empresarials han reafirmat avui el seu suport 

NOU CURS ESCOLAR

COMENÇA EL DIA 14 AMB 8.000 ALUMNES I 800 MESTRES MÉS QUE L'ANY PASSAT

Des de les llars d'infants fins a l'FP i el batxillerat hi haurà més d'1.300.000 alumnes, uns 8.000 més que el curs passat. També augmenta el nombre de mestres i personal de suport en algunes escoles: en total 1180 profesionals més. Tot i que comença a aplicar-se la LOMCE a la secundària, la consellera d'ensenyament ha explicat que per accedir a la universitat es mantindrà la selectivitat. No es contempla becar els llibres de text però si es garanteixen, ha dit, les beques menjadors pels alumnes que les necessitin

AMPLIFICATS

MÚSICA MODERNA A L'AUDITORI AMB CONVIDATS COM CHICK COREA O LOS PLANETAS

Pop, rock, música d'autor, funk, jazz.... Avui hem conegut el cartell del festivalBETA 

 

Artur Mas insisteix en defensar que les finances de Convergència i, després de la compareixença d'ahir al Parlament, aquest matí ha dit que ell està net de tota corrupció i que manté la confiança en Daniel Osàcar, l'excontable del partit que serà jutjat perl cas Palau i en l'epicentre de les sospites de comissions del 3% Mas ha insitit en que amb els escorcolls de divendres passat s'ha volgut muntar un espectacle i, pel que fa a la Diada, no descarta participar per primera vegada a la manifestació de l'11 de setembre. 

Mas ha rebut ja la resposta de Mariano Rajoy que, per cert, ha situat el 20 de desembre com la data més provable en la que se celebraran les eleccions generals.

Aquest curs començarà amb més estudiants que l'any pasat. En total n'hi haura més d'1 milió 300 mil. Segons la conselleria també hi haurà més mestres a a les escoles i instituts. 80 mil alumnes tindran ajuts pel menjador escolar.

En plena crisi de refugiats avui ens acostarem a la realitat dels que ja són a casa nostra. Estan a l'espera de que se'ls concedeixi l'asil. És el cas d'aquest jove que van fugir d'Ucraina per la seva condició homosexual.

Són les úniques imatges que hem pogut veure avui del rodatge de la sèrie Joc de Trons que ha començat al barri vell de Girona on es preparen els carrers desde de fa dies. Màxim secretisme i pocs curiosos per una iniciativa que a Girona esperen que es tradueixi amb més visitants i més impacte econòmic. 

 

ARTUR MAS I EL 3%. DIU QUE ESTÀ NET DE CORRUPCIÓ I DEFENSA LA COMPTABILITAT DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA.

LA RÈPLICA DE RAJOY. ACUSA A ARTUR MAS DE NO ASSUMIR LES SEVES RESPONSABILITATS EN EL CAS DEL 3%.

CURS 2014-15. SEGONS LA CONSELLERIA AQUEST ANY HI HAURÀ MÉS ALUMNES I MÉS MESTRES.

CRISI REFUGIATS. EN ENDINSEM EN LA REALITAT DELS QUE JA ESTAN A BARCELONA ESPERANT L'ASIL.

JOC DE TRONS. MÀXIM SECRETISME EN EL PRIMER DIA DE RODATGE AL BARRI VELL DE GIRONA.

El vicesecretario de Comunicación del PP, Pablo Casado, ha defendido en Las mañanas de RNE la reforma de la ley orgánica del Tribunal Constitucional (TC) propuesta por su partido, que permitiría sancionar o suspender a Artur Mas si se produjera una declaración unilateral de independencia en Cataluña. Casado ha remarcado que el Gobierno no ha cogido "atajos" en Cataluña, pero que "hay que cumplir la ley" y "no hay nada más democrático que el poder legislativo", ha añadido. En relación con la investigación judicial abierta en torno a la financiación de CDC, ha insistido en pedir explicaciones al presidente de la Generalitat de Cataluña, Artur Mas, y ha afirmado sobre su acusación al Estado de haber emprendido una "persecución política" que "menos manos negras y más manos largas". En cuanto al anuncio del presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, de que las elecciones generales serán "alrededor" del día 20 de diciembre, Pablo Casado ha apostrado a que será ese mismo día cuando se celebren (03/09/15).