Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La crisi catalana: Sánchez avisa Torra que si trenca la legalitat la resposta serà contundent i Torra li reclama parlar d'autodeterminació i presos

Debat al Congrés: PP i C's reclamen aplicar el 155 i eleccions. Pels independentistes, es pot reconduir la situació

L'accés a l'habitatge: Gairebé un milió de persones de Barcelona i àrea metropolitana viu en un pis indigne

Champions League: El Barça es treu la son de les orelles amb un gol de Dembélé però acaba empatant amb el Tottenham

El Gobierno de Pedro Sánchez y la Generalitat han tratado este martes de rebajar la tensión y alejar la posibilidad de volver al artículo 155 en Cataluña, algo que el Ejecutivo ha descartado por el momento. Los consellers de Vicepresidencia, Interior y Territorio han respondido a las cartas enviadas por los respectivos ministerios asegurando que los Mossos actuaron el pasado fin de semana con proporcionalidad para garantizar la seguridad y la movilidad de los ciudadanos, cuando se produjo el bloqueo de los peajes de varias autopistas.

Antes, la portavoz del Govern, Elsa Artadi, pedía al Ejecutivo de Pedro Sánchez evitar el artículo 155 en Cataluña y no "dejarse llevar" por discursos como el del líder del PP, Pablo Casado, tras recibir las tres cartas enviadas por el Gobierno que advertían de la posibilidad de enviar a la Policía a Cataluña si los Mossos d'Esquadra no garantizan el orden público.

Joan Manuel Serrat celebra el casi medio siglo de 'Mediterráneo' en el Telediario. El cantautor está de gira con Mediterráneo da capo y este lunes participó en el concierto homenaje a Luis Eduardo Aute. Envíale tu pregunta con el HT #SerratEnElTD para que se la traslade esta noche Carlos Franganillo. 

El Govern Sánchez ha aclarit avui que els seus requeriments a la Generalitat per l'actuació dels Mossos durant els talls de carretera dels CDR's no SÓN cap avís previ per aplicar el 155. L'executiu assegura que adequarà les mesures als fets que es vagin produïnt....i confirma que el consell de ministres es reunirà el dia 21 a Barcelona.

El Govern català ha manifestat la seva sorpresa pels requeriments perquè creu que hi ha altres vies de comunicació més adients.

la fiscalia superior de Catalunya ha obert diligències d'investigació pel tall de l'autopista AP7 dissabte i per l'aixecament de barreres de peatges diumenge per part dels CDR's./ I el tribunal Suprem començarà a estudiar dimarts vinent, dia 18, les qüestions prèvies al judici del procés independentista.

Els sindicats han desconvocat la vaga del sector públic prevista per a demà després d'assolir un acord amb el govern per escurçar el pagament de les pagues extres pendents del 2013 i 2014. Ens ho explica l'Ángela García.

Macrooperació dels Mossos d'Esquadra que ha començat a primera hora del matí amb 600 agents desplegats contra punts de venda de drogues a l'àrea metropolitana, sobretot a L'Hospitalet

Avui fa un any del trasllat de les peces del Museu de Lleida al monestir de Sixena i per primera vegada hem pogut veure imatges fins ara inèdites de com es va fer el trasllat

El Barça tanca aquesta nit al Camp Nou la primera fase de la Champions amb una partits intrascendent contra el Tottenham./ I el Girona va perdre anit a San Mamés el primer partit lluny de Montilivi

El Tribunal Supremo ha fijado para el día 18 de diciembre la vista previa al comienzo del juicio contra los independentistas catalanes, un primer paso para enfilar el juicio que, previsiblemente, se celebrará en enero. Ese mismo día se analizará la demanda de las defensas que sostienen que es el Tribunal Superior de Justicia de Cataluña quien debe juzgar la causa.

El Gobierno asegura que no se plantea suspender el Consejo de Ministros en Barcelona previsto para el viernes 21 de diciembre. Lo ha dicho la vicepresidenta después de que el ministro de Fomento, a primera hora de la mañana, abriera la puerta a esa posibilidad. Además, Carmen Calvo ha pedido al presidente catalán, Quim Torra, que ejerza con responsabilidad sus competencias y ha señalado que él es el responsable de la seguridad en Cataluña.

Avís a Torra: Sorpresa al Govern per les cartes i crida a tornar al diàleg i no al 155

Crítiques al president: Societat Civil Catalana exigeix la dimissió de Torra per haver apostat per la via Eslovena

Judici del procés: La vista de qüestions de previ pronunciament al TS serà el 18 de desembre

Serveis mínims: Del 50% al transport en hora punta i el normal funcionament de les urgències sanitàries

Macrooperació droga: 600 agents dels Mossos escorcollen punts de venda i la majoria de detinguts són dominicans

Un any de sixena: Per primera vegada podem veure les imatges de com es va fer el trasllat de les obres d'art

Mundial de piscina curta: Catalina Corró aconsegueix la setena posició al campionat de Hangzhou

Avís a Torra: Sorpresa al Govern per les cartes i crida a tornar al diàleg i no al 155

Serveis mínims: Del 50% al transport en hora punta i el normal funcionament de les urgències sanitàries

Macrooperació droga: 600 agents dels Mossos escorcollen punts de venda i la majoria de detinguts són dominicans

Un any de sixena: Per primera vegada podem veure les imatges de com es va fer el trasllat de les obres d'art

La portavoz del Govern, Elsa Artadi, ha mostrado su sorpresa por las cartas enviadas por el Gobierno advirtiendo del envío de policías a Cataluña si no se garantiza la seguridad en las calles. También ha pedido a Pedro Sánchez que no ceda a las presiones de PP y Ciudadnos para activar de nuevo el artículo 155.