Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Ha insistido en que el consumo de drogas y alcohol no puede ser atenuante en estos delitos y ha reclamado más juzgados especializados, más policía para estos casos y más atención a las víctimas.(25/11/09)

Lentament les temperatures baixen. És un descens que es nota més de nit que no pas de dia, ja que les màximes continuen movent-se entre els 15 i 20º. Les pròximes hores estaran marcades pel pas d'un front que ens portarà bastants núvols i també algunes precipitacions cap al Pirineu.

Centenars de persones es manifesten a Barcelona en el dia mundial de la violència contra les dones. // Lluís Prenafeta, macià Alavedra, L'exalcalde de Santa Coloma i dos detinguts més pel cas Pretòria ja són a la presó de Brians 2. // Avui ha entrat en vigor la nova normativa de trànsit. No es perdran punts per infraccions com ara excedir el límit de velocitat per sota dels 130 quilòmetres per hora, però es mantindran les sancions econòmiques. // Els sindicats de l'ensenyament volen que es retiri el nou calendari escolar per tornar a negociar. El departament d'educació sosté que serà bo per tothom i no té intenció de retirar-lo. // Gràcies al bon joc i a la victòria davant l'Inter, el Barça té pràcticament assegurat el pas als vuitens de final de la Xampions i afronta amb la moral alta la visita del Madrid al Camp Nou. Messi i Ibrahimovic continuen la recuperació i Abidal ha renovat contracte fins el 2012.
Arriben al centre penitenciari de Brians 2 els cinc empresonats pel cas Pretòria. Ho van demanar i aquest matí els han traslladat des de la presó madrilenya de Soto del Real, on van ingressar després que se'ls imputés en la suposada trama de corrupció urbanística. // Des d'avui aparcar al carril bus o portar menors en una moto petita deixa de restar punts. Els conductors que no respectin el límit de 80 per hora a l'entrada de Barcelona tampoc NO perdran punts sempre que no superin els 130 quilòmetres per hora. // Un Barça virtuós supera l'Inter d'Eto'o i es col·loca líder del grup a la Lliga de Campions. Els de Guardiola, que no van trobar a faltar Messi ni Ibrahimovic, depenen d'ells mateixos per classificar-se per als vuitens.

Lentament les temperatures baixen. És un descens que es nota més de nit que no pas de dia, ja que les màximes continuen movent-se entre els 15 i 20º. Les pròximes hores estaran marcades pel pas d'un front que ens portarà bastants núvols i també algunes precipitacions cap al Pirineu.

Aprofitant que dimecres, 25 de novembre es celebra el Dia Mundial contra la Violència contra les Dones, vam dedicar la primera part del programa a la violència de gènere. Una de les convidades va ser la magistrada Francisca Verdejo, titular del Jutjat de Violència domèstica nº 2 de Barcelona. A més, va acudir Montserrat Escudé, que és Caporal dels Mossos i responsable de les oficines d'atenció a les víctimes, i Montserrat Vilà, Presidenta de la Plataforma Unitària contra la Violència de Gènere / A la segona part del programa vam rebre al plató a la portaveu i diputada d'Unió Democràtica, Joana Ortega, amb qui vam abordar qüestions com ara, la sentència pendent del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, la lluita contra la corrupció política i social i la política de pactes del partit democratacristià.

Ramoncín es reinventa amb The Cover Band 1965-1975, una banda creada expressament per homenatjar les cançons que va ballar l'Espanya dels anys 60. / Àngela Becerra escriptora colombiana i la darrera guanyadora del Premi 'Casa d'Amèrica' amb el llibre "Ella". / De cinema, us proposem les primeres imatges de títols com 'Avatar', de James Cameron, 'Sherlock Holmes' de Guy Ritchie o 'El hombre lobo', de Joe Johnston. / En ple Eixample de Barcelona un restaurant ple de màgia i encant ens transporta a l'Extrem Orient. És l'Indochine de Ly Leap, on la cuina personal es serveix en un entorn únic. / El zoològic de Barcelona acull l'exposició 'Salvajes', una mostra del treball del fotògraf Steve Bloom que retrata el món animal en el seu estat més pur.

Macià Alavedra i Lluís Prenafeta no deixaran, de moment, la presó de Soto del Real. El jutge Baltasar Garzón ha denegat la llibertat sota fiança que els advocats havien demanat al.legant l'edat avançada de tots dos. // Ple extraordinari a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Els grups de l'oposició demanen explicacions al govern municipal sobre els presumptes casos de corrupció a la ciutat.// La recuperació econòmica d'Espanya ja ha començat, segons José Luis Rodríguez Zapatero.// Messi i Ibrahimovic s'han entrenat amb pilota aquesta tarda i Guardiola decidirà demà si juguen el decisiu Barça-Inter de la Lliga de Campions.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Nou calendari escolar. El curs vinent començarà abans, el 7 de setembre, i inclourà una setmana de vacances al febrer. Desapareix la jornada intensiva del juny i deixa de ser festiu l'endemà de reis. // Els mossos busquen a la incineradora de Mataró el cadàver d'una jove romanesa de 21 anys, presumptament assassinada per la seva exparella. //El president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha demanat calma al partits catalans davant la imminent sentència sobre l'Estatut. //